@ecuadorm
Selamlar,
Tam 1 aydır Whistle Apache 1649 kullanıcısıyım. Bisikletim donanım olarak Patwin 1727 ile aynı, sadece model yılı 2016. Bisikleti almadan önce bende Whistle Apache 1659 modeli ile arasında kalmıştım. 1659 modeli ise Patwin 1760 modeli ile aynı donanımda, yine model yılı olarak 2016. Kısaca sizinle aynı durumdaydım
Öncelikle bisikletten ne beklediğimi, neler yapacağımı belirledim. Günlük kullanım amaçlı, kısa turlar yapabileceğim bir bisiklet arıyordum. Çok fazla aksiyona gireceğimi, dağlardan bayırlardan sert bir şekilde ineceğimi pek sanmıyorum. Bu yüzden 1649 modelini tercih etme kararı aldım.
Bisikleti aldıktan sonrada şunu anladım. Sadece bisikleti almakla bitmiyormuş. Kask, ışık seti, yedek iç lastik, kilit, pompa, yama seti gibi bir çok zorunlu ihtiyaçlarında alınması gerekiyor. İki bisiklet arasındaki farkla ihtiyaçlarımı almış oldum. :islik:
Toparlayacak olursam; her iki bisikletinde donanım olarak sizi üzeceğini sanmıyorum. Alacağınız bisikletin öncelikle içinize sinmesi gerekiyor. Patwin 1727'yi aldıktan sonra, keşke Patwin 1760'ı alsaydım dememeniz gerekiyor. Donanım olarak Patwin 1760 daha üstün bir bisiklet. Ama hangi model içinize siniyorsa onu almalısınız.
Şimdiden alacağınız bisikleti kazasız günlerde kullanmanız dileğiyle.