Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Whistle hakkında genel tartışma

@çağın onat

Estafurullah :) şu dezenformasyon çağında olabildiğince bilgi kirliliğine karşıyız zaten hepimiz...Ayrıca Whistle modelleri arasında reis yada şef adı da yok değil dediğin gibi..Misal, Kiowa kabilesinden Guipago. :)

Scudo
WHİSTLE markasını ve BİANCHİ kuruluşunu kötü bisiklet yapıyorlar diye suçlamak yada yorum yapmak bence yanlış. Burada sanki bir önyargı var ama kimse bunu açık açık söyleyemiyor.
Whistle kullanıcısı olarak aldığım üründen memnunum, tabii şöyle bir gerçek var, ben amatör bir kullanıcıyım!!! Elbette bu sporu profesyonel yapan insanlar daha doğru karar verebilirler.
Bu forumda salcono yuda eleştiren, kötüleyenler var, scoot, trek, gaint ti de. Aslında bu biraz bizdeki takım tutma mantığına giriyor. Ben bisikletimi bana uygun olduğu için aldım. Hem fiyatı hem donanımı hem görselliği açısından. !!!
X marka, önemli değil sadece değerini bilmeli, insanların tercihlerine saygılı olmak gerekli.
Geçenlerde whistle satmayan iyi bir salcano bayisinde zorunlu olarak bir onarım yaptırmak zorunda kaldım. Arkadaşımın bisikleti bırakın whistle salcanoyu tamamen no name bir alışveriş merkezinden alınma bir bisikletti. Oradaki insanlar bu işin gerçekten bilincinde olan insanlardı ki hiç birşey demeden, hem benim bisikletimi incelediler hemde arkadaşımın ihtiyacını hemen giderdiler. Böyle olmak en doğrusu, izniniz olursa K.Burgaz Yeşil Bisiklete ve Gürsel beye teşekkürlerimi sunmak isterim. Yanında çok tatlı bir abimiz vardı aynen onada teşekkürler.

bulunduğum şehirde bulunan markalar sadece whistle bianchi ve carraro bir tur bisikleti arıyorum sizde bu markalardan birinimi alsam yoksa internet üzerinden başka markalara mı yönelsem ?

@Cem Şentin

"whistle" ın kelime anlamı ıslık'tır. düdükler ıslık sesine benzer sesler cıkardığı için kimi zaman düdük yerine de kullanılır bu kelime ingilizler tarafından ;)

Merhaba,

Bir şey dikkatimi çekti, merak ettim.

Forumda bisiklet önerisi yapılırken Whistle öneren çok az kişi gördüm. Donanımlarına bakınca fiyatlarının uygun olduğunu düşünüyorum diğer markalara oranla en azından uçuk fiyatlı bir marka değil. Bunun nedeni Türkiye'de yaygın olmaması mı ya da kullanıcıların çok da memnun olmaması mı bir türlü karar veremedim. Hiç kullanmadığım ve deneme imkanım olmadığı için merak ettim:). Bir kaç kişiye Miwok 1060D tavsiye edecektim fakat risk almamak adına önermekten vazgeçtim :)

• Beğen
Tepkiler: Ömer BAŞKARA
Ben Mivok 1164 D aldım geçen yıl memnunum. Bianchi ile aynı servis ağını kullanması da Türkiye'nin her yerinde güvenle sürüş yapabileceğiniz anlamına geliyor.

whistle bildiğim kadarıyla italyada üretilip türkiyede accel bisiklet tarafından testlerden geçip pazarlara sunuluyor ben böyle duydum

İki yıldır 1052 V kullanıyorum. 4500 km devirdik beraber. Gayet başarılı bir bisiklettir. Fiyat performans oranına gelince yenilerin fiyatını bilmiyorum. Kadro şekli ve kullanım rahatlığı tatmin edici düzeydedir kanımca...

Harbi ya kimse önermiyor bu markayı,donanımını pek bilemiyecemde göze hitaben çok güzel duruyor kadroları.

Kadro olarak süper şık ve sağlam kadrolar donanım olarakta verilen paranın hakkını veriyor bence bende subat gibi 2012 model mivok 1271 yada 1272 almayı düşünüyorum :)

ben de çok içime sinerek almıştım bisikletimi...
bugüne kadar da hiçbi memnuniyetisizlik veya sorun yaşamadım

(yalnız bisikletim benden memnun diil sanırım... daha bi hakkını veren bi sahibi tercih ederdi sanki :) giderek daha çok zaman ayırıyorum, zamanla o da beni sever diye düşünüyorum ;) :p )

bende 1054v var ben çok memnunum

Bende de 1164d var beklediğimden çok daha iyi çıktı.Kullanış ve fiyat performans bakımından karşılaştırırsak.

banada kimse önermemişti. hatta başka marka almaya gitmiştim. ama 1164 d yi görünce aşık oldum gerçekten

whistle galiba çok iyi bir marka şu anda araştırma yapıyordum 1000-1600 arası bir bisiklet alacağım ve üç modelde kaldım

Whistle 1164 D
Salcano NG 030 X7
Bianchi Mega 26'

Bence whistle kendini kanıtlamış bir marka ve gayet güzel donanıma ve kadro görünüşüne sahip :D

Geri