WHİSTLE markasını ve BİANCHİ kuruluşunu kötü bisiklet yapıyorlar diye suçlamak yada yorum yapmak bence yanlış. Burada sanki bir önyargı var ama kimse bunu açık açık söyleyemiyor.
Whistle kullanıcısı olarak aldığım üründen memnunum, tabii şöyle bir gerçek var, ben amatör bir kullanıcıyım!!! Elbette bu sporu profesyonel yapan insanlar daha doğru karar verebilirler.
Bu forumda salcono yuda eleştiren, kötüleyenler var, scoot, trek, gaint ti de. Aslında bu biraz bizdeki takım tutma mantığına giriyor. Ben bisikletimi bana uygun olduğu için aldım. Hem fiyatı hem donanımı hem görselliği açısından. !!!
X marka, önemli değil sadece değerini bilmeli, insanların tercihlerine saygılı olmak gerekli.
Geçenlerde whistle satmayan iyi bir salcano bayisinde zorunlu olarak bir onarım yaptırmak zorunda kaldım. Arkadaşımın bisikleti bırakın whistle salcanoyu tamamen no name bir alışveriş merkezinden alınma bir bisikletti. Oradaki insanlar bu işin gerçekten bilincinde olan insanlardı ki hiç birşey demeden, hem benim bisikletimi incelediler hemde arkadaşımın ihtiyacını hemen giderdiler. Böyle olmak en doğrusu, izniniz olursa K.Burgaz Yeşil Bisiklete ve Gürsel beye teşekkürlerimi sunmak isterim. Yanında çok tatlı bir abimiz vardı aynen onada teşekkürler.