Tutmosis89
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 1.733
- İsim
- Mehmet D.
- Başlangıç
- 2015—16
- Bisiklet
- Bianchi
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
N11'den zincir sökme pensesi aldım. Hong Kong 'tan geliyor. Kargosunu,vergisini onlar hallediyor. 15 gün teslim süresi var.Arkadaşlar belki burası pek yeri değil ama Türkiye’deki yerli sitelerde bazı ürünlerde yurt dışı alışveriş görünüyor .Bu ürünleri alırken değişen ne oluyor ücret mi farklı oluyor geç mi geliyor .Teşekkürler şimdiden
Amazon'da da başladı sanırım bu bir gidon bandı baktım Almanya'dan geliyordu vergileri harcı siparişe dahil oluyor.N11'den zincir sökme pensesi aldım. Hong Kong 'tan geliyor. Kargosunu,vergisini onlar hallediyor. 15 gün teslim süresi var.
Bu siparişden iki gün sonra verdiğim sipariş ise henüz İngiltere’den çıkamadı, tek paket içinde 7-8 malzeme var, çok ümidim yok ama bakalım.
2 Ocakta verdiğim sipariş 8 Ocak Türkiye deydi.Skynet ile.Email gönderdiler gümrük ücretini yatırdım.Sanırım Pazartesi yollarlar.Arkadaşlar wiggle'a sipariş veren var mı? ingiltere kargo işlemleri ne durumda kişisel uçuşlar evet durduruldu ama ticari işlemler kargolar devam ediyor mu ? bununla ilgili bilgisi olan var mı ? acaba
Evet bu çok iyi kargo işlerini kapatmamışlar demekki yinede bazı aksaklıklar olabilir ama takipsiz olup o tarihlerde ulaşabilmesi umut verici pardon Skynet'le geliyorsa takiplidir düzeltiyorum .2 Ocakta verdiğim sipariş 8 Ocak Türkiye deydi.Skynet ile.Email gönderdiler gümrük ücretini yatırdım.Sanırım Pazartesi yollarlar.
%18 vergi ödersiniz.Daha önce hiç wiggle üzerinden alışveriş yapmadım Suunto Ambit 3 peak saat almayı düşünüyorum. 182$ fiyatı var. Yaklaşık ne kadar vergi öderim fikri olan var mı?
253597 dosyayı görüntüle
28 ocakta verdiğim şiparişimi az önce ptt den teslim aldım. Çok ilginç gerçekten. Neyse gelsin de nasıl gelirse gelsin. Yanı Ingiltere den kargolar geliyor mu diye merak edenler, Cevap: geliyor.Ben 28 ocak ve 31 ocakta şipariş vermiştim benimkiler halen İngiltere de gözüküyor. İlginç. Benden sonra sipariş verenlerin gelmiş.