Scudo Sports

Wiggle

Ben verdim. Bence gelir. Belki biraz uzar.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Scudo
Chainreactioncycle'dan 24.12.2020 tarihinde verdiğim sipariş hala çıkmadı. Bu aralar gecikmeler olabilir gibi görünüyor.

Arkadaşlar belki burası pek yeri değil ama Türkiye’deki yerli sitelerde bazı ürünlerde yurt dışı alışveriş görünüyor .Bu ürünleri alırken değişen ne oluyor ücret mi farklı oluyor geç mi geliyor .Teşekkürler şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
Arkadaşlar belki burası pek yeri değil ama Türkiye’deki yerli sitelerde bazı ürünlerde yurt dışı alışveriş görünüyor .Bu ürünleri alırken değişen ne oluyor ücret mi farklı oluyor geç mi geliyor .Teşekkürler şimdiden
N11'den zincir sökme pensesi aldım. Hong Kong 'tan geliyor. Kargosunu,vergisini onlar hallediyor. 15 gün teslim süresi var.

Wiggle' a bende bir deneme yapayım sipariş veriyor gibi ilerleyelim dedim. Kalın ve renkli yazı puntolu bir not olarak "birleşik krallık şartları nedeniyle aksamalar olabilir siparişte geçen tarihler tahmini teslimat süreleridir. Diyerek baştan uyarıyorlar.Bence yaklaşık bir 45 gün kadar sipariş geçilmese uygun olabilir.
N11'den zincir sökme pensesi aldım. Hong Kong 'tan geliyor. Kargosunu,vergisini onlar hallediyor. 15 gün teslim süresi var.
Amazon'da da başladı sanırım bu bir gidon bandı baktım Almanya'dan geliyordu vergileri harcı siparişe dahil oluyor.

Bu siparişden iki gün sonra verdiğim sipariş ise henüz İngiltere’den çıkamadı, tek paket içinde 7-8 malzeme var, çok ümidim yok ama bakalım.

Daha önceki siparişi belirtmiştim sipariş tarihi 10/12/2020 olan ürün hala çıkamadı gözüküyor(Prepared for export). Dün tekrar wiggle ile iletişme geçtim ve aldığım bilgi şu:
"I can confirm that investigation is still ongoing and we have been advised by transport company that parcel has been delayed as a result of the COVID-19 outbreak in destination. Unfortunately it is not possible to expedite delivery in such a situation and we can only advise that you continue to monitor tracking for further scans and subsequent delivery."

Özetle covid sebebiyle Türkiye kapalı :(

bende tacx neo2 trainer aldım wiggle'dan 3 Aralık'da. tavsiyem siparişi verip 2-3 gün sonra şikayet edin.
şikayet sonrası özel kargo birimimizi uyarıyoruz/görevlendiriyoruz dediler. sonrasında 3 gün içinde ürün İngiltereden çıkabildi.
belki şans ama bence şikayet etkilide olmuş olabilir.
yani satın al diyip, 3-4 gün sonra durumu sorgulamak, mail atıp darlamak lazım.
umuyorum Cumartesi dağıtıma çıkacaktır veya en geç Pazartesi.

Gecikmenin olduğunu unutarak 31'inde alışveriş yaptım. e-mailde gecikme yaşanabilir vs dediler. Sonraki gün kargoya verilmiş. Ama bu sefer Royal Mail ile değil Trakpak adlı bir şirkete verilmiş. Şanslıyım sanırım :). Bu arada ilk wiggle siparişimi yaklaşık 1 ay önce verdim. $30 civarı tutmuştu. Ama ne iş ise vergi+ gümrük masrafları toplam 16 tl ödedim. Şahsen şu ana kadar gayet memnunum

Bende 28inde ve 31inde sipariş verdim. Almak istediğim ürün%36 indirimde idi. Kaçırmak istemeyip risk aldım. Her ikisi de kargoya verilmiş. Trakpak diye şirket. Benim için önemli olan gelmesi. Gelsin de 3 ay sonra gelsin. Ben açıkçası mecburiyetten bu siteden aldım. Shımano ürünlerini gönderdikleri için. Normalde Alman starbike benim favorim.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet TOPAL
Arkadaşlar wiggle üzerinden sram etap bataryasının siparişini geçtim.Acaba gümrükte takılma olasılığı var mıdır?
Buda kırılan kısım.
be3f89dc-7f04-4a8b-b73b-d01c8ecc890f.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar wiggle'a sipariş veren var mı? ingiltere kargo işlemleri ne durumda kişisel uçuşlar evet durduruldu ama ticari işlemler kargolar devam ediyor mu ? bununla ilgili bilgisi olan var mı ? acaba

Wiggle' dan 28 Aralık tarihinde verdiğim sipariş 9 Ocak tarihinde Denizli' deki Ptt merkezine gelmiş görünüyor. 11 ya da 12 Ocak tarihinde elime geçmiş olur sanıyorum. Yılbaşı tatilini de hesaba katarsak oldukça iyi bir süre.

Her zamanki gibi takipsiz kargoyu seçtim ve yine her zamanki gibi kargomu takip edebildim :D Trakpak ile yollamışlar.

Arkadaşlar wiggle'a sipariş veren var mı? ingiltere kargo işlemleri ne durumda kişisel uçuşlar evet durduruldu ama ticari işlemler kargolar devam ediyor mu ? bununla ilgili bilgisi olan var mı ? acaba
2 Ocakta verdiğim sipariş 8 Ocak Türkiye deydi.Skynet ile.Email gönderdiler gümrük ücretini yatırdım.Sanırım Pazartesi yollarlar.

• Beğen
Tepkiler: Bike Storm 09
2 Ocakta verdiğim sipariş 8 Ocak Türkiye deydi.Skynet ile.Email gönderdiler gümrük ücretini yatırdım.Sanırım Pazartesi yollarlar.
Evet bu çok iyi kargo işlerini kapatmamışlar demekki yinede bazı aksaklıklar olabilir ama takipsiz olup o tarihlerde ulaşabilmesi umut verici pardon Skynet'le geliyorsa takiplidir düzeltiyorum .

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
2 gün önce ben de verdim sipariş. Bakalım ne zaman nasıl gelecek. İnşallah eski siparişlerim gibi 5 günde gelmez :D hafta içi evde olmayacağım gündüz.

Daha önce hiç wiggle üzerinden alışveriş yapmadım Suunto Ambit 3 peak saat almayı düşünüyorum. 182$ fiyatı var. Yaklaşık ne kadar vergi öderim fikri olan var mı?

1610297713064.png

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
Ben 28 ocak ve 31 ocakta şipariş vermiştim benimkiler halen İngiltere de gözüküyor. İlginç. Benden sonra sipariş verenlerin gelmiş.
28 ocakta verdiğim şiparişimi az önce ptt den teslim aldım. Çok ilginç gerçekten. Neyse gelsin de nasıl gelirse gelsin. Yanı Ingiltere den kargolar geliyor mu diye merak edenler, Cevap: geliyor.

Geri