Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@hasanalparslang

En geç 20-25 Mart arası paketiniz size ulaşacaktır. Burada gün hesabı yaparken, hafta sonlarını hesaba katmadan, kargo çıkış gününe ortalama 15 gün civarı eklemek gerekiyor. Tabi istisna durumlar olur, gümrük kontrolü çok yoğundur o zaman 1-2 hafta daha sarkabilir. Paketi size en yakın posta dağıtım merkezine gidip alabilirsiniz, tabi takipli ise gelip gelmediğine önceden bakmanız lazım.

Scudo
Bugün siparişimin 20. iş günü olduğundan wiggle ile güzel bir iletişime geçtik :) 3 seçenek sundular;
1-tutar kadar gift kartı yüklenmesi hesabıma
2-aynı ürünü öncelikli kargo ile göndermek (bunu seçtim ve dedim ki bu sefer takipli olsun eğer gerekirse kargo ücretini ben öderim dedim hatta fazladan 20.31$ ediyordu diye hatırlıyorum)
3-Paranızı iade edelim dediler 7 iş günü içerisinde

Şimdi bakalım ne olacak :) 2. Seçenekte maduriyetimden dolayı extra kargo ücretlerini de alacaklarını düşünmüyorum.

Mailin sonuna yazdığım, Kışın evde antreman yapmak için aldığım ürün, bahar oldu ortada yok, yazın kesin gelir di mi diyerek iğneledim kendilerini :)

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@brkykrc

Yanlış hatırlamıyorsam eğer, siparişiniz 3 Şubat 2017 tarihli. Önümüzdeki hafta sonuna kadar gelmez ise, para iadesi veya ürünü yeniden göndermelerini isteyin derim.

@brkykrc

Takipli kargonun ücretini alacaklar mı? Kaç günde gelecek gelişmeleri merakla bekliyorum.

@Erdal Yılmaz
Daha önceden yazdığımda bana 9.3.17 ye kadar gelmez ise bildirin dedikleri için bugün geri dönüş yaptım

@mywashere
Ben de merak içerisindeyim çünkü gift kart istesem 56dolar verecekler ürün bugün 68dolar takipli istersem 20.31dolar daha şu anda n11 de 295tl ye iki adet stoklu var aslında hiç polemiğe girmeyip para iadesi istemek de iyi olabilir gibi geliyor.

@brkykrc

Vaktiniz varsa eğer, size en yakında Posta Dağıtım Merkezine giderek, (sabah 08:30-09:30 arası giderseniz daha iyi olur) adresinize dağıtım yapan personel ile görüşün. Takip numarası olmasa bile, dağıtım personeli elindeki paketleri isimden kontrol edebilir.

Paketiniz ebat olarak büyük ise, aynı merkez içerisinde Kargo bölümü ile görüşün.

Hava limanı gümrüğü ve UKİM çok yoğun olsa bile, paketleri en fazla 7-15 gün arası elinde tutuyor. Ben paketinizin Türkiye'ye geldiğini, size buradayken ulaştırılmadığını düşünüyorum.

@Erdal Yılmaz
Ptt ile de görüştüm dün hatta dediğiniz gibi yurt dışından gelen bütün kutular ayrı bir yerdeydi tek tek baktık fakat berkay yazan bir çöp dahi bulamadık :( Hayır şimdi bu ürün 2 hafta sonra gelse, yeniden gönderdikleri de o zaman gelse ne olacak 2 tane mi ürünüm olacak onu anlamadım [emoji23]

fatihe dağıtım yapan posta merkezi nerede bilgisi olan var mı?

Bende takipli aldim ama takipli almanin ne oldugu yada neye faydasi oldugunu anlamadim. Parcelforce diye bir kargo sirketiymis teslimati yapan ve baskada bir bilgi yok elimde. Isin kotusu bir kere teslimat denemesi yapilmis deniliyor ama ne arandim nede adresime biri geldi. Postaneye gidip soracagim ama elimde ne bir takip numarasi var nede baska birsey. Isimden cikar mi bilmiyorum. Sozun ozu ben cok pisman oldum wiggle alisverisinden

@Eibec

Mail adresinize takip numarası gelmiş olması gerekiyor. Parcel Force ürün Türkiye'ye girene kadar işlem yapar, ondan sonra ürünü PTT'ye teslim eder. Maillerinizi kontrol edin isterseniz. Takip numaranıza ulaşıp gerekli kontrolleri sağlayın derim. wiggle'den 3 yıldır takipsiz, en az 15-20 parça ürün aldım hiç pişman değilim mesela.

@Eibec balıkesirli olunca yazayım dedim, benim 1 martta verdiğim takipsiz kargo 8 marta Dursunbey'e gelmişti. Jant seti, dış lastik, iç lastik, ruble almıştım. Umarım sizinki de tez zamanda elinize ulaşır

• Beğen
Tepkiler: Eibec
27 Şubatta verdiğim spd ayakkabı ve spd pedalı(takipsiz) halen beklemedeyim birkaç gün ünce yoklamıştım ne var ne yok diye 24 marta kadar gelmezse tekrar görüşürüz dediler.

Ben de pazartesi günü 105 spd pedal ve 2 tane iç lastik aldım. Bakalım hangi gün gelecek.

Biraz onceki mesajimdan sonra ptt subesine gittim. Ptt calisani arkadasa siparisimi gosterirken takipli aldik birde diye soylendim. Takipliyse bir numara vardir dedi. EK ile baslayan kodu gorunce bizim kodlara benziyor bu dedi. Paket megerse dagitim aracindaymis. Dagitim aracindaki arkadasi aradi saolsun. Birazdan oldugum yere getirecek paketi.

Bende bekleyenlerdenim :islik: sipariş 04.03.2017

@Eibec iyi günlerde kullan, darısı başımıza...

• Beğen
Tepkiler: Eibec
@brkykrc

Evet 2. ürünü 13 ünde kargolamışlar ve bu sefer takipli gönderdiler ve benden ekstra takip için kargo parası da istemediler :) Anlayacağınız güzel şeyler de oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: Eibec ve mywashere
Geri