Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

28 Mart siparişimi 13 Nisanda teslim aldım. Aldığım günün kuruyla gümrüğe girdiği zamanki kur arasında fark yok. Ama %15 civarı vergi verdim.

Scudo
29.03.2021 siparişimi bugün (14.04.2021'de) teslim etti PTT kuryesi. 264 TL tutara 59 TL vergi. %22 olarak hesaplıyorum.

• Beğen
Tepkiler: özgür duygu
POSTNL aliexpress siparişinden yavaş geliyor şu anda. Gerçekten ilginç.

Hic wiggle dan aldığınız tayt forma gibi urunlerde sorunlunurun geldi mi? Geldiyse surec nasil işliyor? Tayt almistim, sag on tarafta ciddi bir iplik söküğü ile gelmis. Fotografini cekip yolladim bakalim ne diyecekler.

Hic wiggle dan aldığınız tayt forma gibi urunlerde sorunlunurun geldi mi? Geldiyse surec nasil işliyor? Tayt almistim, sag on tarafta ciddi bir iplik söküğü ile gelmis. Fotografini cekip yolladim bakalim ne diyecekler.
Benim de başıma gelmişti. Taytın etiketi sökülmüş ve sağı solu toz içindeydi. Belli ki satın alınmış ve iade olmuş bir üründü. Ama yıkayınca geçecek bir durumdu, çok da sorun edecek bir şey değildi aslında. Yine de wiggle'a rahatsızlığımı yazdım. Onlar da yanlış hatırlamıyorsam 15 euro kadar indirim yapıp kredi kartıma iade etmişlerdi. Siz de iade sürecinin masraflı ve zor olduğunu belirtirseniz size de muhtemelen indirim yapacaklardır.

Takipsiz kargoyla ürün aldım, gayet takip ediliyor arkadaşlar. NL Post ile gönderiyorlar, aynı Aliexpress' teki gibi takip numarasını bulup PTT' den takip edebiliyorsunuz. Boşuna ekstra para vermeyin diğer takipli kargo seçeneğine.

Dosyalar

• Wiggle Order #6248360121.pdf
    19,2 KB · Okunma: 17
  • Yeni Microsoft Word Belgesi (2).docx
    192,8 KB · Okunma: 8
Arkadaşlar selamlar,

Başınıza gelirse diye buraya yazmak istedim.

Merlinden gelen TL karşılığı 360 TL olan siparişim için gümrük 208 lira olarak yansıdı.

Olayı şu şekilde çözdüm.

1- Kargoyu telsim almadım.
2- Adresime en yakın PTT ye ihbarlı bırakılmasını sağladım
3- Ekstre/ödeme ekranı/kimlik fotokopisi ve dilekçe ile gidip o şubede vergiye itiraz ettim. Görevli; sen bu parayı ödersin veya kargo yurt dışına geri gider dedi sözlü olarak.
4- Eve dönünce cimere bunu ileterek olması gereken vergi vs hepsini not olarak düştüm.
1 hafta sonra cimerden gelen cevap "Başvurunuz konusu hususlarla ilgili olarak Müdürlüğümüzce gerekli incelemeler yapılarak eşyanızın 89.45 TL verginin tahsil edilerek tarafınıza teslim edilmesi hususunda Uluslararası Posta İşleme Merkezi Müdürlüğüne bilgi verilmiştir. Tebliğ olunur. "
5- takip ekranında vergi düzeldi.

teslim edilmesini bekliyorum.

Milletin keyfine göre kabul edecek değiliz...

Arkadaşlar selamlar,

Başınıza gelirse diye buraya yazmak istedim.

Merlinden gelen TL karşılığı 360 TL olan siparişim için gümrük 208 lira olarak yansıdı.

Olayı şu şekilde çözdüm.

1- Kargoyu telsim almadım.
2- Adresime en yakın PTT ye ihbarlı bırakılmasını sağladım
3- Ekstre/ödeme ekranı/kimlik fotokopisi ve dilekçe ile gidip o şubede vergiye itiraz ettim. Görevli; sen bu parayı ödersin veya kargo yurt dışına geri gider dedi sözlü olarak.
4- Eve dönünce cimere bunu ileterek olması gereken vergi vs hepsini not olarak düştüm.
1 hafta sonra cimerden gelen cevap "Başvurunuz konusu hususlarla ilgili olarak Müdürlüğümüzce gerekli incelemeler yapılarak eşyanızın 89.45 TL verginin tahsil edilerek tarafınıza teslim edilmesi hususunda Uluslararası Posta İşleme Merkezi Müdürlüğüne bilgi verilmiştir. Tebliğ olunur. "
5- takip ekranında vergi düzeldi.

teslim edilmesini bekliyorum.

Milletin keyfine göre kabul edecek değiliz...
Harika olmuş bilgi açısından, acaba kargonuz halen şubede mi iadesi vs yapıldı mi bir bilginiz var mı?

wiggle siparişi Rusya üzerinden gelen var mı?? Yoksa wiggle ile iletişime geçeyim mi🙂

Dosyalar

• Screenshot_20210419-092218_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20210419-092218_Samsung Internet.jpg
    47 KB · Okunma: 46
 wiggle siparişi Rusya üzerinden gelen var mı?? Yoksa wiggle ile iletişime geçeyim mi🙂
Benim aliexpress siparişim de singapura uğrayıp gelmişti bence aktarma durumudur ama yine de sorun garanti olsun :)

Skynet-Solmaz nakliyat aracılığıyla gümrükten geçen kargo yurtiçinde hangi şirketle geliyor. Evde bulunamadı diyor ama hangi kargo ona göre geri göndermeden alalım
IMG_20210423_052120.jpg

@Ahmet Sefa Size Solmaz'dan gelen emaile cevap yazıp kargo takip no isteyin. Vereceklerdir.

@Aybek Cihan Vermediler hocam maalesef hatta dün murat çiftçi'yi aradım telefonu açmadı. Bugün tekrar mail attım cevap bekliyorum

@yavuzkosar bi şekilde rusyadan iade olmuş wiggle a dönüyor. Teyit ettim müşteri hizmetlerinden de şimdi.
Tekrar sipariş versem aynı saçmalık olacak mı acaba ya. Post nl ne kötüymüş yahu.

Kargom eve teslim edildi. Sorun olmadı

@yavuzkosar bi şekilde rusyadan iade olmuş wiggle a dönüyor. Teyit ettim müşteri hizmetlerinden de şimdi.
Tekrar sipariş versem aynı saçmalık olacak mı acaba ya. Post nl ne kötüymüş yahu.
Tam olarak mevzu nedir ben anlayamadım ? Bir şey kaçırdım sanırım ?

@yavuzkosar 2 önceki postta aliex siparişinizin singapura uğrayıp gelmesini yazmanıza istinaden size reply yapmışım 😀 kargom wiggle a geri döndü parayı iade ediyorlar. Kendi kendime takılıyorum gibi düşünün😀
Jantlar nası taktırdınız mı..

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@yavuzkosar 2 önceki postta aliex siparişinizin singapura uğrayıp gelmesini yazmanıza istinaden size reply yapmışım 😀 kargom wiggle a geri döndü parayı iade ediyorlar. Kendi kendime takılıyorum gibi düşünün😀
Jantlar nası taktırdınız mı..
Evet jantlar takıldı, ilk izlenim akıcılığı harika, ramazan ayından sonra kısmet olursa detaylı bir sonuç yazarım, kargo konusuna gelince wiggle İngiltere üzerinden geldiği için farklı bir durum olmuş sanırım sizin, hadi benim kargo Çin'den singapura uğrayabilir nispeten yol üzeri sayılabilir ama sizin kargo için çok saçma bir rota olmuş, wiggle dan alışveriş yaptım mı hatırlamıyorum açıkçası :)
IMG_20210423_025815.jpg

Son düzenleme:
Geri