Scudo Sports

Wiggle

@ilberto

Site üzerinde önce İngiltereyi seçip fiyatı görün sonra Türkiye'yi seçin verginin düştüğünü görecekseniz. Farklı ülkeler için de aynı şekilde otomatik hesaplanıyor.

Scudo
@bibisiklet
Benim sipariş ettiğim iç lastiklerde arada kaynamış o yangında 2 3 gün sonrasında tekrar yolladık diye eposta geldi bugün yazdım neden gelmedi diye şirket içinde sorunlarımız var size paranızı geri iade edeceğiz gibi bir açıklama yaptılar sizde durum nasıl acaba?

@bibisiklet
Siz şanslıymışsınız o zaman benimde 23ü gözüküyor ama durum böyle

Paketi şimdi açtım sanırım yandı denilen paket gelmiş. Ayın 17'sinde gönderilmiş gözüküyor ve kargo parası var faturada. Yeni pakette kargo ücreti yoktu. Takipsiz olduğu için hangisi yandı bilmediklerinden komple göndermişler sanırım. Yazık adamlara da o kadar masraf, gerçi kargo şirketinin ve wiggle'ın sigortası vardır heralde.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Adsız.png Toplamda 368 dolarlık ana ürünü garmin olan bir sipariş vereceğim sabah sizin önerdiğiniz ve dikkat etmem bir konu varmı acaba?1260tl ,230tl de vergi var vergi kesin oluyormu acaba teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@bahadir3455

Sporcu içeceklerini sepetten çıkartmanız gerekiyor. Posta yolu ile bu ürünlerin ülkeye girişi yasaktır.

(link)

Soru: Takviye edici gıdalar/sporcu gıdaları olarak nitelendirilen bazı ürünlerin posta/hızlı kargo yoluyla getirilmesi mümkün müdür?
Cevap: Hayır, 13.06.2010 tarihli ve 27610 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanununun 3 üncü maddesinin birinci fıkrasının 65 nolu alt bendinde tanımlanan "takviye edici gıdalar" ile 06.12.2003 tarihli ve 25308 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Türk Gıda Kodeksi 2003/42 nolu Sporcu Gıdaları Tebliği'nin 4 üncü maddesinde tanımlanan "sporcu gıdaları"nın muaf olarak posta ve hızlı kargo yoluyla getirilmesi mümkün bulunmamaktadır.

Geçen sene almıştım gelmişti chainreactiondan şansımızı denemelimiyim sizce.
Komple kargomu geri gider ürünleri çıkarıpmı yollarlar içecek ve jeller dahil o zaman,abi saçmalığa bak jelin tanesi burda 7-8 tl 25 tl ye bir sürü besin alıyoruz sulukta veriyolar.Offf:mad::mad::mad::mad::mad:

11 ağustosta takipsiz kargo ile garmin sipariş ettim hala beklemedeyim güya 10 gün de geliyordu...

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
Çok uzun süre olmuş,mail atın bence

@BilalBeki

Benzer tarihli alışveriş sonucu gelen giden yok. Ücret iadesi talebinde bulundum işleme alındı. O kadar alışveriş yaptım ilk böyle bir durum oluştu.

Wiggle'dan aldigim 35 dolar degerinde 4 adet urunum tahmin edilen tarıhte gelmemiştir hiç bir şekilde ulasamıyorum kimseye butun siparıs takip sitelerine baktım hangi kargo oldugunuda bilmiyorum 10 haneli numaram ile girmeye calısıyorum ama olmuyor :( nasıl kargomu teslim alabilirim ''DESPATCHED'' diyor ve Turkiye sınırlarında oladugunu biliyorum ama nasıl alabilirim siparısımı yardımcı olabilirseniz sevinirim .

Bende sipariş verdim sabah,en geç ayın 19 salı gününü gösteriyor bakalım şanslı biriyimdir ne zaman gelecek

Benim kargom gelmedi.3 seçenek sundular. sitede geçerli değerinde kupon ,tekrar gönderelim , para iadesi.

@Yigit Can Baştuğ
Konuyu en baştan beri okuyorum herhangi bir korku yaşamanıza gerek yok genellikle para iadesi yapıyorlar bende bu aralar wiggle dan birşeyler alacağım.

Ben de 27 ağustosta 2 adet çember ve 3 adet levye sipariş vermiştim (takipli verdiler) tahmini teslim tarihi dün gözüküyordu en son 30unda istanbula inmiş gözüktü bayram tatiline yakalandık biraz geç kalacağını tahmin ettim ama hala ptt sistemine işlenmemiş hani 28inde aliexpressten sipariş verdiğim göbekler türkiyeye geldi şuan ukimde ücretsiz kargoya rağmen wiggleı geçti bu da biraz endişelendirmeye başladı beni çemberler için

Wiggle'dan daha önce Garmin aldım yaklaşık 10 iş günü içerisinde sorunsuz elime ulaştı.

Ancak geçenlerde yaşadığım bir sorunu size anlatmak istiyorum.

Yaz başından beri kışlık kıyafet bakıyorum, yazın daha ucuz olur diye sürekli 2-3 günde bir merlin, bike24, bikediscount,evans, chainreactions gibi sitelere girip inceliyorum. Aklımda bir kaç model vardı. Bunlardan bir tanesi Castelli San remo thermosut modeli. Linki de bu : (link) . Bu modelin bir de siyahı vardı. Geçenlerde girip baktığımda stoklara girmiş siyah modeli ve fiyat olarak da 137 dolar gibi bir rakamdı, yani yarı fiyatına diyebilirim. Neyse ben hemen 2 tane sipariş verdim. Siparişimi de sorunsuz bir şekilde onayladı. Sipariş görüntüsü de aşağıdadır. Siparişi iptal ettiğim için fiyat bilgileri ve adet bilgileri gözükmüyor sanırım.Ancak yaklaşık 7-8 gün bekledim halen bir gelişme yok. En son bir mail attılar stoklarda olmadığı için para iadesi yaptık 2-5 iş günü içerisinde paranız iade edilecek dediler. Bense para iadesi istemediğimi, o ürünü o fiyattan aldığımı aynı ürünün orange/black olanını göndermelerini istedim. Stokta da 4+ ten fazla var gözüküyo dedim. Tabi ingilizcem çat pat olduğu için google çeviri kullanmak zorunda kaldım hep yazışmalarımda. Stokta gözüken o 4 kırmızı modelinin aslında stokta olmadığını, sitede yazan bilginin doğru olmadığını söylediler. Ben bu davranışlarının çok amatörce olduğunu, wiggle gibi büyük bir alışveriş sitesine yakışmadığını söyledim.

Sonuç olarak para iadesi yapılacaktı, öyle kaldı. moral bozukluğuyla bakamadım bile parayı geri yatırmışlarmı diye :(

upload_2017-9-8_10-49-32.png

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
@bibisiklet
Wiggle ürünleri kargo firmasının belirli bir bölümündeyse ve sizinki yangından kurtulduysa benimkide aynı şekilde olmuştur diye düşünüyorum ama bakalım ptt mersinde yatıyor heralde getiremediler henüz

Geri