Scudo Sports

Wiggle

23-24 Ağustos civarı takipsiz sipariş verip hala teslim alamayan var mı ikisi de 100 dolar üstü olduğu halde bana takip numarası verilmedi. 70 euro'luk da 6 Eylül de var siparişim de onu saymıyorum bile artık :/ hatta ilk yangın olayından önceki siparişim 156 euro civarıydı ona da takip no verilmedi. Tayt ve formadan oluşuyor paket içeriği de ondan dolayı mı takipsiz verdiler acaba?

Scudo
@ogzkrst

Mail yolu ile iletişime geçip takip numarası isteyin.

7 Eylülde verdiğim sipraiş bugün elime ulaştı takipsize rağmen takipli yollamışlar sağolsunlar 1 hafta içinde gelmiş oldu,ama bir hata yaptığımı düşünüyorum 220tl vergi çıktı.Mail üzerinden görüşüp garmin gibi küçük kutulu şeylerin fiyatını 40-50 dolar gösterseler vergi olarak çok ucuza gelir birdahikne öyle bir deneme yapacağım.

@MuratHan denedim hocam takip no fln yok dediler bir hafta daha gelmezse tekrar iletişime geçin dendi de ürünleri teslim almak para iadesinden daha cazip ürünlerin stoğu da yok artık

@ogzkrst

Bekleyin bir süre daha, yazdıkları adreste yanlışlık yok ise kaybolmaz. Postacı getirip kapıya attı ve buradan kaybolduysa yapacak bir şey yok, geri dönüş yapıp iade isteyeceksiniz.

@MuratHan adres işyeri adresim bir de vergi çıkacağı için bırakıp gitmez zaten ayrıca mersin pim i de yokladım orada da henüz yoktu biraz daha bekleyeceğim artık burada 3-4 günde teslim aşamasına gelen kargoları görünce heyecanlandım Yardım için teşekkür ediyorum

@Recep-Şahin @ogzkrst Bende ayın 24'ünde iki adet sipariş geçtim. Biri geldi öbürü 1 haftadan fazla oldu hala gelmedi, ne saçma bir durum bu böyle?

Araya bayram girdi eyvallah, 24.08.2017 'de alınan ürün gruplarından biri 05.09.2017 öbürü 06.09.2017'de geldi. Aynı günün gecesi aldığım ürün 21 gün geçtiği halde hala gelmedi. Mecburen kapıya gelip vergisini almak için bana ulaşmaları lazım. Bu demektir ki daha gelmedi ama çoktan gelmesi lazım. An itibariyle wiggle ile iletişime geçiyorum durumdan haberdar ederim.

-Daha önceki ürünle sorunum oldu hemen ilgilendiler bakalım şimdi ne olacak.

@Osman Tuğrul Selamlar. Wiggle ile yazıştığım için bilgi vermek istedim. Wiggle dan ilk alışverişim bu arada. 26.08 tarihinde wiggle dan almış olduğum ürün 07.09 da elime ulaşması gerekirken hâlen ulaşmadı. wiggle ın yazdığı cevap yazısında sevk tarihinden itibaren 20 gün beklenmesi gerektiği belirtiliyor. Ayrıca komşularınzla ve dağıtım bürosuyla temasa geçin denmiş. Taşıyıcı ihbar kağıdı her zaman bırakmadığı yönünde ihbar aldık deniyor. 20 gün sonra kargonuz gelmezse bizle temasa geçin denmiş (google translate ile çevirdim metni)

@ErHan72

Gün hesabı yaparken hafta sonlarını dahil etmeyiniz. 26.08.2017 tarihinde aldığınız ürün, en erken 28 veya 29.08.2017 tarihinde sevk edilebilir. Bu süreçten sonra ürün Türkiye' gümrüğüne gelmiş ve işleme alınmayı bekliyor olabilir. Türkiye'de ki yoğunluğu çoğu zaman atladığımızı düşünüyorum. 1-2 hafta içerisinde ürün elinize ulaşmaz ise, o zaman wiggle ile iletişim kurmanızı tavsiye edebilirim.

@Erdal Yılmaz Cevap için teşekkürler. Aynı şekilde Çin'den gelen kargolarımda da benzer sıkıntılar oldu.28.08 tarihinde almış olduğum ürünlerimden büyük çoğunluğu bu hafta teslim edilmelerine rağmen bir ürünüm hâlen daha yurtdışına sevk (EDI) olarak görünüyor. Maalesef pek çok kişi aynı durumdan muzdarip. Aldığım ürün takipsiz olunca ve ilk alışverişim olduğu için bir tedirginlik oluyor. Sanırım bir aksilik olmazsa yakın zamanda ulaşır

@ErHan72 Ben dün gece görüştüm; Dedim, aynı gün ayrı ayrı iki ürün aldım, biri 7 gün önce geldi diğeri hala gelmedi ve 21 gün oldu dedim. Order number istedi, verdim. Sonrasında 22.09.2017 'a kadar bekleyin gelmezse işlemlere başlarız dedi.

Size de 20 gün olsun bakalım demiş. Adamına göre galiba bu işler :( Bugün vaktim olursa ptt kargo'ya gideceğim.

@Osman Tuğrul 25 Eyülden sonra bakalım dediler bana da. Mesajlarından Türkiye'deki durumları bildikleri anlaşılıyor. Ben dış lastik aldım 1 çift, onu bekliyorum. Bisiklet öylece yatıyor. Bisikletimi alalı fazla olmadı. 2015 model olduğu için dış lastikler mahvolmuş. Bu da sıkıntı veriyor bu hafta evden çıkamadım lastikler yüzünden

Bugün sabah ben de yazıştım. Aynı şeyleri bana da demişlerdi. Öğlenden sonra geldi kargo. Siparişi bayramın 2. Günü vermiştim.

Wiggle'ın yerinde olsam, takipsiz kargo gönderimini kaldırır, onun yerine takipli kargo ücretinde indirim yapardım. Bu sayede bir çok problemin önüne geçebilirler diye düşünüyorum. :)

Dağıtıcılar takipsiz diye ürünleri dağıtıma çıkarmıyor. Her seferinde gidip kendim alıyorum, genelde Wiggle'ın dediği tarihten bir kaç gün farkediyor.

Ürün takipsiz ise hangi ptt şubesine gidip bakmalı?
Mahalle mi, ilçe mi , il mi?

Mahallenize bakmanızı öneririm. Yalnız kimi yerlerde kapıya / komşuya bırakıldığı yazılıyor

Geri