Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Detaylı şekilde ele aldığımız yurt dışı alışverişi dosyası ile aklınızdaki bir çok soruya yanıt bulacaksınız.

(link)

• Beğen
Tepkiler: fatihbugra
Scudo
Arkadaslar merhaba,Wiggle'dan aldigim ultegra set de bazi parcalar uzerinde shimano orjinal etiketker varken bazilarinda ise "oem" ibareli etiketler oldugunu gordum.Firmaya irtibata gectigimde tum parcalarin orjinal ve ayarinda oldugu ve sorunsuz guvenerek kullanabilecegimi belirttiler.Daha once boyle bir durumla karsilasan oldu mu acaba? Sizce seti iade etmeli miyim.

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@hayriünalOrnek olmasi icin resmi de ekledim.
ffd16af2dbec00747bb66f38160dc214.jpg

Wiggle dan kargo bekleyenler için yazmak istedim; 28.08 tarihinde sipariş verdiğim takipsiz kargom bugün 21.gününde teslim edildi. Umarım kargo bekleyenlere de kısa zamanda kargoları ulaşır. Bu arada Wiggle a kargo için geri dönüş nasıl yapabiliriz bilgi vermek için? Teşekkürler.

40 usd lik ürüne 28 tl vergi ödedim. söylenen gibi, %18+4,60tl ye denk geliyor.

@ErHan72

takip numarası olmadığı için bir şey yapamıyorlar. öncelikle komşularla vs görüşülmesini öneriyorlar. sanırım 1 ay içerisinde gelmezse tekrar dönüş yapın demişlerdi ama benimki de 1 ay içerisinde geldi.

İlk alışverişim olduğu için endişelenmiştim; burada ki yorumlarda etkili oldu alışverişim de. Dış lastiklerim çok kötü durumdaydı. 1,5 haftadır bisiklet yatıyor öylece dış lastik yüzünden. Zaten 30--35 km anca binebiliyordum. Bazı günler çıkamıyordum. Neyse, kargoyu getiren arkadaşla ahbap olduk sağolsun ilgileniyor. Tabii bunda benim iyi davranmamında etkisi var.

Şimdi lastiklerim geldiği için geri dönüş yapmak istiyorum wiggle ama nasıl yapacağımı bilemiyorum Bilgisi olan yazarsa sevinirim

Bekleyiş devam ediyor, "Despatched" olalı üstünde 24 gün geçti :(
- Kask alacaktım oda böyle işim zor :( 1 haftadır alacağım hatta düşünüyorum napsam diye :D

@hayriünal

Aynı durum benim başıma Merlincycles'dan alışveriş yaptığımda gelmişti. Ancak şöyle bir fark var, ürünlerin perakende ambalajında olmayabileceği ürün açıklamasında belirtilmişti. Ürünün orjinal olduğu ve sorunsuz kullanılabileceği doğru, ancak son kullanıcı için üretilmemiş olan parçayı bu şekilde satmaları hoş bir davranış değil bence.

STI kolunun etiketinin Almanca olması çok tuhaf bu arada...

@Murat B.Urunu kullandiniz mi peki,herhangi bir sorun oldu mu.Hafta sonu marmara granfondo dan once kurdurayim diye dusunuyordum ama iade mi edeyim diye kararsizlik yasiyorum[emoji20]

@hayriünal
Evet kullandım ve sorun yaşamadım. Bunlar ambalajları dışında perakende ürünler ile aynı. Tek farkları, bisiklet atölyeleri gibi toptan alım yapan müşteriler için Shimano'nun bunları albenisi olmayan toplu ambajlarda satıyor olması.

• Beğen
Tepkiler: hayriünal
@Erdal Yılmaz Kusura bakmayın görmemişim. Linkini koyduğunuz bölümü biliyorum ancak ingilizcem olmadığı için hangi seçenekleri seçeceğimi bilemedim Teşekkürler yinde de

@ogzkrst Küçükçekmece/İstanbul

Siteye giriş yapabilen var mı? Sabahtan beri bu hatayı almaktayım. Desteğe sordum hesabınız ile ilgili bir sorun yok dediler.

We are currently experiencing a few technical problems with Wiggle which we are working hard to resolve.
Sorry for the inconvenience, we’ll be back up in a few moments!

30.08.2017 de verdiğim siparişimi bugün teslim aldım.

Bugün öğleden sonra bir kaç parça alım yaptım. Sorun yoktu.

:( Yarın tam bir al olacak :( :( - Dün tekrardan başka bir şeyler aldım bakalım o ne zaman gelecek.

Aklıma şimdi bir şey geldi, ben ayakkabı pedal almıştım arkadaşa, bu ürün takipsiz diye üstüne bir de ayakkabı diyerekten gümrükte sıkıntı çıkartmış olmasınlar? Ben kendi kullandıklarımı merlinden almıştım ama onlar takipliydi ve gümrüğe girer girmez işlemleri yaptırmıştım. Tamam bunu ptt getirecek ama ayakkabıda kıllanmış olabilirler mi?

Geri