Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@Erdal Yılmaz

evet indirimli ürünlerde ekstra indirim yapmıyorlar. yeni sezon ve hiç indirim olmayan ürünlerde gold-platinium indirim oluyor

• Beğen
Tepkiler: Pureal
Scudo
Arkadaşlar wiggle dan yaptığınız siparişleri takipli mi takipsiz mi alıyorsunuz ? Takipsiz alıp problem yaşayan oldu mu ? 22$ kargo parası vermek istemiyorum.

Gümrük hesaplarken toplam fiyata mı bakıyorlar, mesela ürün 30 dolar altı fakat 2 tane aldın 30 dolaro geçiyor

@Okaancet

Kargo hariç toplam fiyata bakılıyor. 30 Euro altı vergisiz şekilde gelir.

@mubeac

Kasım ayında ayakkabı ve pedal siparişi verdim. Takipsiz gönderdiler ve kayboldu kargo. Ücret iadesi yaptılar.

Ben de 60 Euroluk son alışverişimde takipsiz seçmiştim ücretsiz olunca. Takipli göndermişler. Çok hızlı geldi.

@Saikou işi şansa bırakmak ne kadar doğru olur, kumar gibi. 130 $ lık malzeme alacağım şimdi bütün herşey sarpa sardı :acpsnr:

@mubeac hocam yanlis hatirlamiyorsam siz wiggle’dan elite’in trainer’ini almistiniz. kac gune geldi, saglam geldi mi bir de trainerin isinma ve ses duzeyi ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim

@mubeac ben ayakkabi aldim 95 dolara. Takipsiz. Ama takipli geldi sanırım. Londra hava alanina kadar takip edebildim kargoyu.sonra orda takılı kaldı. Aha dedim hapi yuttuk. Daha sonralari da kontrol ettim aynen londra havaalinda bekliyor yazıyordu. Yaklasik bir hafta boyle yokladim bir gun ansızın geldi :). Toplamda 6 günde geldi kargo. Su an hala londra havaalinda gözüküyor:).

@yusufgs36 Hocam merhaba, ben Crc sen aldım wiggle poşetiyle gelmişti. Yaklaşık iki haftada gelmiş oldu. Sağlam geldi fakat PTT kutuyu açmış bakmış. Trainer dan çok memnunun gayet güzel, sessiz ve ısınma sorunu yok. Kafamda deli sorular , alsam mı almasam mı bilemedim

Bizimki sahiden havaalanında kalırsa :D çok komik olur.

@mubeac hangi trainerı aldınız bende wiggledan Elite Qubo Digital Smart B+ FE-C Trainer almayı düşünüyorum ama güvenemediğimden daha almaya cesaret edemedim

@mubeac hocam gümrük dahil toplam kaça mal olmuş oldu?

@enes_vl

Paket londra havalimanından çıktıktan sonra takibi ptt üzerinden yapıyorsunuz aynı takip numarası ile. Şu anda bakarsanız bile görürsünüz teslim bilgilerinizi.

Vallahi güvenemeyecek bir şey yok, bizim firmalardan daha ciddiler. Fiyat konusunda yardımcı olamayacağım maalesef çünkü hatırlamıyorum.

Arkadaşlar bu kargom kayboldu diyenler hiç şehirlerindeki Ptt P.İ.M e bakmıyor mu ? Ben yurtdısından alışveriş yapınca 2 hafta sonra Pim e gidip kendim alıyorum . Hiç de sorun yaşamadım .

@serdarkoc takipsizkargolar sıkıntılı , gearbest ten yaptığım son üç alışveriş gelmedi pim gittim elinizdeki takip no bize uygun değil dediler, şuan istanbulda gümrükte diyorum bu numaradan bakamam dediler, istanbulu aradım aynı cevap bende dispute açtim

Ptt Pim e gittiğinizde yurtdısı gönderim var dediğiniz zaman büyük ihtimal sizi gümrüğe takılmıs olan kargoların bulundugu odaya yönlendiriyorlar .Oradaki calısan takip numarası olmadıgı icin bulamıyor gönderiyi ki zaten kargonuz orada değil . Aynı durum benimde basıma geldi . Beni oradan büyük bir odaya yönlendirdiler .Böyle kargoların mahalle mahalle ayrıldıgı alana . Oradan bir görevliye mahallenizi söyleyip kargonuzu isiminizden rahatıkla bulabilirsiniz . Dediğim gibi siparişi verdikten 2 hafta sonra coğunlukla kargo Pime gelmiş oluyor . Görevli onu orada 2 hafta bekletip sonra dağıtıma cıkarıyor . Bu yöntemi kullanarak hem sorunsuz hemde kısa sürede kargonuza ulaşmış olursunuz .

05.01.2018 tarihinde dhb den takım sipariş verdim. Takipsiz kargo ile.

Sipariş verirken yanlışlıkla bina numarasını 20 yerine 21 girdim.

Bu durumda ürünü nereden almam lazım? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.

Ev Üsküdar Altunizade

@Bisiklet Muptelasi Benim son kargolarım PTT Aypim 'den dağıtıma çıkarıldı ama oradan bizzat kargo teslim alınabiliyor mu bilmiyorum, eğer sizi adreste bulamazlarsa kapınıza kağıt bırakıp kargoyu da en yakın ptt şubesine bırakabilirler, ben evde yokken bu şekilde işliyor süreç.

Wiggle üzerinden en son 2 adet Camelbak matara aldım takipsiz olarak. Ancak ilginç şekilde takipli olarak gönderilmiş. Şu anda Heathrow havaalanından Türkiye'ye gönderilmiş olduğu görünüyor. Bakalım sonuç ne olacak? Ürünler elime geçince burada süreci yazarım.

@Punctum

Güncelleme:

Mesajı yazdıktan sonra bir de PTT sayfasından bakayım dedim. Bu sabah itibari ile "Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi" bilgisi var :)

Sandığımdan hızlı bunlar yav :)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
@akgulcemal Peki hocam orada bir takip numarası olmadığına göre adımı soyadımı mı söylüyorum

Geri