19 Şubat'ta aşağıdaki ürünleri sipariş verdim;
2x Schwalbe Marathon Original GreenGuard Rigid MTB City Tyre Black 1.75" 26" (Btwin Original 520 için)
2x Schwalbe Marathon Original GreenGuard Rigid MTB City Tyre Black 1.75" 24" (9 yaşında oğlumun kullandığı 24" RockRider 500 için)
Toplamda 72 USD tuttu. Şu lastikleri belki 2 katı fiyata alabilirdim Türkiye'den, ki 26" zor ve hele 24" bulmak imkansıza yakın.
Daha önce zincir temizleme aparatı almıştım, takip numarasız ve çook uzun sürmüştü, hatta tam paramı iade ediyorlardı 4-5 hafta sonunda, anca geldi.
Bu sefer ücretsiz/takipsiz kargo seçmiş olmama rağmen, kendileri takipli göndermişler, sağolsunlar. 19'u gece yarısı verdiğim sipariş İstanbul Uluslararası PİM'e varmış.. Heyecanla bekliyoruz.
NOT: Lastikler 2018 yazında baba oğul yapmayı planladığımız Münih - Viyana bisiklet turu için..
Bu arada, wiggle’a ve PTT’ye neler oluyorsa, 19’u gece yarısı verdiğim sipariş Bursa P.İ.M’e ulaşmış. Takip sisteminde ne kadar vergi ve masraf çıktığı da listeleniyor.
EDIT: 23.02: Takip sisteminde dağıtıma çıktığı belirtilmiş..! 3 günde eve teslim.. Yurtiçinde pek çok yaptığım alışverişte çok daha uzun sürdüğü olmuştu.. Sanırım PTT dağıtıyor, gümrük vergisi ve ilave masrafları direkt görevliye ödeyeceğim sanırım.