Scudo Sports

Wiggle

Bir bana Haribo gelmedi sanırım :(

Scudo
Cumartesi akşamı sipariş verdiğim ürün az önce gümrüğe sevk edildi muhtemelen yarın gelir. Pazar gününü saymazsak 5 günde geliyor. Takipsiz vermiştim birde takipli yolladılar. İnsan hayret ediyor yani bizim satıcılarımız da bu kadar tecrübeli olabilecek mi ? :)

bu aralar hem wiggle,hem merlin max. bir haftada kargolar ulasiyor.Nazar degmesin.Benim de Cuma gunu verdigim siparis gumrukten gecmis,yarın gelmis olur.Haftasonuyla birlikte bir hafta..

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şaka gibi dün gümrükten çıktı ürün bugün antalyaya yolladılar. Ptt ye gittim kamyon yeni geldi bugün çıkmaz zaten burdan diye pazartesiye attılar. Adamlar 3 günde ingiltereden yolluyor bunlar 1 günde çıkaramıyor pes.

Benim sipariş de gümrükten çıktı geliyor. Hakikaten hızlıymış bu zalım wigıl

Bende bi 85 Euro luk sipariş verdim dur bakalım nolacak:)

giro helmet.png
arkadaşlar wiggle'dan ilk siparişimi giro kask ile yapmış oldum. fiyatı ve renkleriyle çok hoşuma gitti. siparişi takipsiz verdim 5 dolar kargo ücretiyle.

Ben de az önce takipsiz kargo seçeneğiyle 75 dolar değerinde bir sipariş verdim, tahmini teslim tarihi olarak 22 martı gösteriyor, elime ulaşınca iletiyi güncelleyeceğim bakalım.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Ben 90 Euro luk alışverişimde takipsiz seçtim galiba takipsiz göndermişler. İnşallah çok uzun sürmez gelmesi.
Edit: Takip Kodu Şimdi Geldi.

• Beğen
benimki de takipsiz gonderildi. umarim sorunsuz teslim edilir.

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
takipsiz gönderiler sorunsuz mu geliyor arkadaşlar? Karoya her defasında 22 dolar vermek hiç hoşuma gitmiyor.

Geçen hafta takipsiz seçeneği ile 3 çift çorap ve ayakkabı kılıfı aldım. Takipsiz olarak görünse bile site içi sipariş takip bölümünde takip kodu yazıyor. 1 hafta içinde bugün paketimi teslim aldım. Bazı sorunlar olabiliyor tabii ama endişe etmeyin sipariş verin...

Verdiğim takipsiz sipariş takipli geliyor. Bence o parayı ödemeye gerek yok

@Yegah
Bu başlığı da takip ediyorum uzun süredir. Bu siteden alışveriş yapıp parası hiç olan birini duymadım. Sorun yaşayan muhakkak olmuştur ama onların satıcı olarak yaklaşımıyla bizim ülkemizde bulunan satıcılar arasında uçurum denebilecek farklar var. Rahatlıkla alışveriş yapın, birşey olmayacaktır. Bu siteden, merlin'den, bike24'ten, chainreaction'dan bir çok alışveriş yaptım ve hiçbir sorun yaşamadım. Jant setine kadar bir çok alışverişim oldu. Ayrıca @PoliceBike 'a katılıyorum. Takipsiz verseniz bile ürünler takip kodu ile geliyor. Site üzerinden veya ptt üzerinden takip yapabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
@soulless hocam bende verilmedi takip numarasi. biraz once live chat ile takip numarasi talep ettim ancak veremeyeceklwrini soylediler. sanirim standart yok

@PoliceBike hocam c.tesi verdim siparisi ben de aslinda live chat’i takip numarasini alirim umidiyle baslatmistim ancak veremeyeceklerini soyleyince hayal kirikligi yasadim :)

@yusufgs36
Biraz daha bekleyin. Bu hafta içinde sitede siparişlerim bölümünde güncelleme olabilir. Ayrıca takip numarası verilmese bile dert etmeyin. Kısa sürede elinize ulaşacaktır.

• Beğen
Geri