Scudo Sports

Wiggle

@Fırat Ç.
Takibi bu siteden mi yaptınız? (link)
LX ile başlayan takip numaranızı girdiğimde bilgiler geliyor. Şu an yurtdışına sevk edildi olarak görünüyor.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Ç.
Scudo
@soulless
İlk defa yurt dışı alışverişi yapıyorum wıg ile başlayan takip numarasını yazıyordum ben ptt nin takip sayfasına tekrardan teşekkürler.

@Fırat Ç.
Rica ederim. Bu siteden takip edebilirsiniz. Dağıtıma çıktığı ana kadar tüm detaylar ve ürün bedelinize göre varsa gümrük vergisi dahil tüm detayları bulabilirsiniz.

• Beğen
@soulless
Aklıma takılan bir soru daha mevcut yurt dışına sevk edildi diyor yani ürün gerimi gönderildi yoksa tam tersi kabul edildi manasındamı ?

@Fırat Ç.
Şu an ürün o ülkeden yola çıktı. Mesela koddan anladığım kadarıyla Hollanda üzerinden geliyor bu ürün. Şu an oradan ayrıldı, taşıma aşamasında yani. Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra ptt gümrüğüne yani UKİM'e (Uluslararası kargo işleme merkezi) geldiğinde Gönderi alıp verme merkezinde alındı ifadesini göreceksiniz. Sonrası gümrük, gümrükten çıkış, teslim bürosuna gönderilme ve teslimat aşamaları olacak.

@Fırat Ç. İşlemi yapan Netherlands yazıyor, yani Hollanda dışına sevk edilmiş ürün. Endişelenecek bir durum yok, bir hafta on güne gelir siparişin PTT'nin performansına göre.

• Beğen
Benim takipsiz siparisim de 10uncu gunu deviriyor artik ama herhangi bir haber yok wiggle'dan gonderildiginden beri.

2 hafta önce suluk kafesi için sipariş verdim. Takipli kargo 20 takipsiz ise 5 dolar gibi bi şeydi. Şimdi ben kargomun akıbetini ülke sınırları içine girdiğinde bile bilemeyecek miyim? Postacının kapıma gelmesini mi bekleyeceğim?

Bence Postaneye gidip alma durumun varsa sabah açılınca bir git istersen bazı takipsiz postaları dağıtıma çıkmadan geri geldiği yere yollanıyor. Nereden mi biliyorum bana gelen ptt görevlisini tanıyorum ağabey bana birşey vermediler dediği ve geri giden ürünüm olduğunu biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
lk alışverişim 5 gün gibi bir sürede sorunsuz teslim edildi.

upload_2018-3-23_9-18-36.png

@sadi imren

Geri giden postanın parasını kim ödüyor? Düşünmeden yazmayın arkadaşlar. Bir posta "iadeli tahhütlü" değilse asla geri gitmez. Sizin elinize ulaşmadıysa bir çok ihtimal olabilir ama geri gitme ihtimali sıfırdır.

@clubber bugün gittim sordum. Barkod numarası vs yok dedim. O zaman bakamayız dedi görevli. Önümüzdeki haftayı bekleyip ardından wiggle ile iletişime geçerim olmadı. Takipsiz ise bana takipsiz. Elbet hangi aşamada olduğunu onlar biliyordur..

Kendi siparisim takipsiz kargoyla tahmin edilen zaman dilimi icerisinde gelmedigi icin wiggle'a durumu bildirdim ertesinde gönderdikleri cevap bu sekilde. Eger gonderi tarihi uzerinden 20 is gunu gecerse o zaman kargonun pesine dusuyorlar. 20 is gunu bitene kadar gelmezse ogrenecegiz takipsiz kargonun durumunu.

We’d expect deliveries outside the EU to take approximately 7-10 working days and in almost all cases, we can track the orders with the tracking link provided by the carrier. With your order however, tracking was not offered in the option chosen.

Orders are delivered within the time specified, but there is the odd exception with Customs delays and this is out of our scope. For the orders that don’t make it in this time, we have to follow the steps set by the postal and courier systems and must allow for 20 working days to have passed from the date of despatch.

If your order has not arrived by Thursday 12th April, please let us know. Before doing this, double check with your neighbours, any safe area where this could have been left and also with your local sorting office as we have had the odd report that the carrier does not always leave a calling card.

As the order does not have tracking, we can’t give you a number to chase (as we’d be doing that for you anyway) but if it hasn’t arrived as above, let us know and we’ll raise with our courier and look into a resolution for you.

However, we’re pretty confident that your order will arrive before then and you should be enjoying your order in no time!

• Beğen
Tepkiler: Muad dib
@omur_ms

"Onlar" dediğin kim bilmiyorum ama takipsiz bir gönderi hakkında kimsenin bilgisi olamaz.

Bu aralar gümrük çok hızlandı. Bir arkadaşıma 2 adet farklı wiggle siparişi 3 günde geldi.

Cuma günü bende sipariş verdim. Takip numarası vermediler. Gelirse süreci yazarım.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Yegah sizin siparisiniz vergiye tâbi miydi? Eger oyleyse gumrukteki islemleriyle alakali herhangi bir bilgi veriliyor mu gumruk tarafindan?

Geri