Scudo Sports

Wiggle

Scudo
(link) İNGİLTEEDE sanırım yeni bir site keşvettim 5 euro kargo ucreti ve oldukca uygun fiyatlar nexday.bike sitesini bilenler varmı arkadaşlar ve michelin energy lastigini düşünüyorum

@murat_ozen0707
Site tasarımı berbattan öte, sitenin domaini 2015'te kaydedilmiş 2018'in 8. ayında süresi doluyor. 2015'te açılmasına rağmen site üzerinde Facebook sayfasına tıklayınca "Yakında eklenecektir." yazıyor. Site hakkında olumlu olumsuz tüm yorumlar sadece sitenin kendisinde var, site dışında yorum yapılan hiçbiryer bulamadım. Site uzantısı .bike, profesyonellikle uzaktan yakından alakası yok.

Herşeye rağmen çok azda olsa güvenilir olma ihtimali yokmu, var. Ama işin teknik görüntüsü itibariyle durum bunlardan ibaret, karar ve yorumu size bırakıyorum.

Kargo ücreti vergi matrahına dahil olmaz arkadaşlar. Şuan için sınır 22 Euro (26 dolar). Eğer ürün Avrupadan gelecek ise yüzde 18 diğer ülkelerden gelecek ise yüzde 20 vergi kesilir. Bazı siteler direk vergiyi de sizden tahsil eder ( örn Amazon) bazı sitelerde ise bu olmaz. Eğer ürün gümrüğe takılırsa kapıda vergiyi ödeyerek alırsınız.

Parça başı değil Kargo başı sınır 22 Euro dur. Yani 5 parça ürün aldın her biri 22 Euro altında ama 5 nin toplam ücreti 22 euronun üstüne çıkarsa vergi ödemek zorunda kalırsınız.

@Devilsbutcher Ben diğer forumda gümrük sorunlarına bildiğim, öğrendiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışıyorum üyelere. Ancak şunu gördüm; bugüne kadar sanırım 40 civarı alışverişim oldu, yidışından alışveriş yapmaya niyetlenenler kulaktan dolma bilgilerlerle, doğru dürüst araştırmadan hemen alışveriş yapmaya çalışıyorlar. Sonra da yana yakıla "kargom gelmedi, neden gecikti" diye yana yakıla forumda yazıp duruyorlar. Elinin altındaki interneti bile kullanamayan hatta üşenen, hemen sorusuna cevap arayın bir sürü tip var forumlarda. Neyse uzamasın konu yazacak çok şey var... İlk defa buradaki yorumlara istinaden wiggle dan da alışveriş yapıp bir çift dış lastik almıştım. Takipsiz kargo olmasına rağmen çok şükür elime ulaştı. 180 TL ye gelmişti. Buradan alsam 320-360 TL falan verirdim herhalde

@ErHan72

Yurtdışı alışverişi biraz sabır işi. Bekleyemeyen çok kişi var. Bir kere en az 25-30 günü gözden çıkarmak lazım. Daha kısa sürede gelir mi gelir tabi. Bana 7 günde gelen ürün var. Buarada takipsiz gönderi işi şans işi. Ben pek tercih etmiyorum. Gelmeyen yada şöyle söyleyim çalınan ürünlerim oldu. Mümkün oldukça takipli tercih ediyorum.

@Devilsbutcher Aynen katılıyorum; herkese takipli almasını tavsiye ediyorum. Sanırım sadece iki ürünüm takipsizdi; birinin fiyatı düşük, kargosu yüksekti. Diğeri 11.11 de bir mouse aldım takipli olduğu halde takipsiz yollandı. O da elime ulaşmadı, ama parasını ödediler. Takipsiz büyük risk. Yalnız Wiggle da da ucuz ürün alırsanız takipli kargo fiyatı yüksek. Yüklü alımlarda takipli almak daha mantıklı. Her zaman belirtirim; bu iş bütçe işi. Herkes iyi ve pahalı ürünler almak ister; ama imkânınız yoksa imkânınızın olduğu ile yetineceksiniz. 8-9000 TL lik bisiklete binen bir gidip en kaliteli ve pahalı ürünleri alabilir ama 1000TL lik bisikleti zor satın almış binici de kendine göre ihtiaçlarını tamamlamalı, ihtiyaçlarını Aliexpress vb. alıp tamamlamalı

Ben de wiggle dan alışveriş yapıyorum çok kaliteli bir firma sipariş ettiğim lastikte ufak bir kusur vardı canlı sohbette konuştuktan sonra e postadan video ve fotoğraf yollamamı istediler ve ardından yeni ürün yolladılar,alışveriş etme konusunda tereddütü olan arkadaşlar bence hiç tereddüt etmesin.(wiggle için)

var ya sipariş verirken alelacele sipariş verdim takipsiz bakalım ne olacak ? 155 dolarlık bir sipariş ti ? 17.05.2018 de teslim diyor.sevk işlemi yapılmış.
hayırlısı artık :))

@mühendiswiggle da takipsiz secsenizde son zamanlarda siparis detayinin icine girince takip bilgisini gorebiliyorsunuz.bir deneyin derim.

F8331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Özhun
@mühendis alacağınız ürüne vergi çıksa bile Türkiye fiyatlarından uyguna gelir. Ayrıca vergi çıkarsa elinize kesin ulaşacaktır; zira, vergiyi tahsil etmek isteyeceklerdir. Bir de başımıza kdv çıktı diyorlar. Bir kaç parça ucuz ürün alıyorduk ara ara artık bir de kdv,ötv vb. uğraşacağız anlaşıkan

track24.ru diye bir site buldum order numarası ile takip edebiliyorsun.Sın güncelleme tarihini vermişler hemen benim kargo için.Türkiye ye
gelinceye kadar gösteriyor.Güzel bir site.Detaylara henüz bakmadım dediğiniz gibi detaylarda daha sonra çıkabilir.28 dolar vergi çıksa da sorun değil
yeter ki gelsin :)

@mühendis

Ne aldınız acaba ? Dolar kuru ve vergi olsa bile yinede ucuza geliyor merak ettim.

Verdiğiniz site iyi bir rus takip sitesi. Güvenilir.

Geri