Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Scudo
213243 dosyayı görüntüle@-Skynet- sizin lastikler değil mi yolda olan. Gelince bana da haber verin deveyi aldım elde bıçak bekliyorum. :):)
Aynen, sıkıntı yok. Arkam sağlam:
Ghostbusters_2_film_posteri.jpg

:D Ben sıramı savdım, 2-3 yıl bunla giderim. Siz kendinizi düşünün.:komik:

11.11 de wiggile indirimi yüzde kaç olur? Garmin 530 almayı düşünüyorum.

Bende merakla bekliyorum. Ben bikecomponents i bekliyorum ama :)

11.11 değil ama asıl indirim Black Friday'de oluyor. İndirimler genelde ürün bazlı oluyor, ana sayfada reklamı yapılmayan ürünler de anlık olarak düşebiliyor.

Wiggle son 3 siparişimi hep farklı firmalar aracılığıyla gönderdi. SkyNet, Trakpak ve Royal Mail. Acaba neye göre değişiyor.

Wiggle son 3 siparişimi hep farklı firmalar aracılığıyla gönderdi. SkyNet, Trakpak ve Royal Mail. Acaba neye göre değişiyor.
Benim de royal mail ile gönderildi. Önce bir new york sonra varşova yaptı. Bugün istanbula geldi sonunda. Gümrükten çıkıp antalyaya da gelecek insallah?

14 ekim siparişim bugün 5 kasımda ulaştı.
Garmin cadence 2 233 tl için 37 vergi ödedim. Trden 100 tl ucuza geldi yeni jenerasyon olduğu halde

ben de jant pususundayım. uygun fiyatlı kadanslı km saati de bakacağım.

@trainspotting35 we are receiver, bize kaç olur?

jant sağlam gelir mi arkadaşlar 32 mm lastikten 25 mm ye geçecem ama jantlarım çok iyi değil ve yollar bozuk iyi bir jant setiyle 25 mm denemek istiyorum

@makaram edge 820 olursa uygun fiyata verecegimi dusunuyorum :)

• Beğen
Tepkiler: makaram
4 gün önce Vittoria Corsa G2.0 çift siparişi verdim ve şuan gümrükten çıktı. Nasıl olabiliyor?

@:DDD Normal, takipsiz kargonun gelme süresi 5-15 gün arası değişiyor. Şans işi.

Tamamen şans işi. Boşuna kafa yormaya gerek yok. Eninde sonunda gelecektir. :D

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geri