Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Scudo
Salı günü sipariş ettiğim lastikler Ukimden çıktı 46 lira vergi iyi tam hesapladığım gibi. Takipsiz almama rağmen takipli gönderdiler ilk alışverişimden memnum kaldım şuana kadar. Schwalbe durano plus lastikler ve schwalbe iç lastikler toplamda 278 lira tutmuş oldu. Bu mesajım benim gibi Tr'den mi yoksa wiggle'dan mı diyen kullanıcılar için.

Benimde ürünüm bugün geldi.34.48 dolardı ürün. Herhangi bir vergi ödemedim.. :)

Sonunda jantlar geldi Campagnolo scirocco35mm . Takipli 8 günde geldi ( normalde 6 ama biz paskalyaya denk geldik :) )
Yabancılara karşı hep ön yargılı olmuştum ama adamlar bu işin hakkını veriyormuş.Helal olsun diyorum jantlar efsane :p
Wiggle candır :)

Takipsiz (untracked) bir kargoyu 6 günde ankara'ya kapıma ulaştırdılar. Bu kadarını beklemediğim için gümrük vergisi olan tutar cüzdanımda yoktu. Ptt'den alabilmek için cumartesiden pazartesiye iki gün daha beklemem gerekti.

Kaç günlük hasret son buldu ! Takipsiz kargo adamın ömründen ömür götürüyor valla

Normalde 42 numara giyerim ayakkabı. Sidiler 43 numara. Sanırım tam oldu, belki +-0.5 numara büyüktür veya kucuktur emin değilim :)

ojl5oR.jpg

• Beğen
Tepkiler: CY3535
Arkadaşlar zincir yağı, gres yağı, karbon yağı vb gibi ürünler takılmadan geliyor mu bilginiz var mı ?

@Hakan Yazman
Bu ürünler mevzuata göre gümrükte takılır. Ancak gözden kaçma durumlarında elinize ulaşabilir ama o da çok düşük ihtimal.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
9 Nisan da verdiğim 38 dolarlık kryptonite kilit siparişimi bugün 24 Nisan da Marmaris PTT den sorunsuz teslim aldım. Gümrük vergisi ödemedim. 25,6 pound gözüktüğü için olabilir

13 Nisandaki siparişim tam yazan günde geldi :D 26 Nisan yazıyordu sitesinde günü gününe geldi çok şaşırdım :D O değil de parayı GBP cinsinden yazmışlar pound sanırım bu? 114597 dosyayı görüntüle

5 Nisan da 50.76$ + 5.10$(kargo) bir ürün sipariş ettim hediye seçeneğini işaretledim not kısmınına bir şeyler yazdım nisan 19 gelmesi gereken gönderim daha gelmedi wiggle mesaj attım 5 mayıs kadar bekleyin dedi ama ben biliyorumki yarına kadar gelmeyecek :acpsnr: wiggle karşı nasıl bir mesaj yazayım? ya da biraz daha beklemeli miyim ? son olarak gümrükte takılmış olabilir mi? not: ürünüm takipsiz.

@Ahmet Cahid GÜRSES

Wiggle'ın kargoya verdikten sonra teslim tarihleri konusunda yapabileceği bir şey yok. Madem teslim tarihi sizin için önemliydi siparişi takipli olarak vermeliydiniz. Takipsiz olduğu için postacı binada bir yere bırakıp gitmiş de olabilir. Bu ihtimal mümkün değil çünkü kargonuz gümrüklü. İlla getirip teslim edip gümrük bedelini isteyeceklerdir.

Eğer bir süre daha gelmezse şikayet açıp yenisini istemelisiniz ya da paranızı geri istemelisiniz.

Takipsiz kargonun nerede olduğunu barkod istedikleri için ptt şubeye giderek öğrenemeyiz sanırsam, değil mi?

@bibisiklet

%50 daha ucuz sanırım peki kaç günde geldi

lastiklerin burada çifti 450 civarı iç lastiklerde en dandik olanlarını alsan 50 lira çifti toplam 500 lira en düşük

ptt kargonun getirmesi kötü ben ups ile şehir içi 2 gunde kargo alırken ptt kargo sağolsun adreste nedense hep bulamıyor 1 haftada zor alıyorum şubeden.

herhalde bana 15 gun de gelir onuda ptt kargo 1 hafta sallar 1 ayı bulur benim gidip almam şubeden

Son 3 wiggle siparişimden sadece birisi geldi :snzdglsn:

Edit:
Biri bugün geldi, şaşırttın beni Wiggle. Ümidi kesmiştim, tam 8. iş gününde geldi.

Arkadaşlar ben sordum bana verilen cevap; PTT prosedür gereği takipsiz kargoları elden teslim etmiyor. Varsa posta kutusuna bırakıyorlar. Posta kutusu yoksa bina giriş yada önüne bırakıyorlar.

Hatta dağıtıcıya da sordum. Dedim takipli kargoları elden teslim ettin takipsiz olanı niye teslim etmedin diye? Oda aynı cevabı verdi. Hem takipli hem takipsiz kargolarımı teslim eden aynı kişiydi...

Yüksek mebla ile sipariş verecekseniz takipli alın derim riske gerek yok...

@Cem Ç tam 1 hafta da geldi kardeşim özel kargo firmalarından korkuyorum ben özellikle ptt olması benim için çok çok iyi. Kuzenime dhl 300 küsur lira masraf çıkartmıştı gümrük vergisi hariç.

25 Nisan'da verdiğim siparişi bugün getirmişler ancak ben evde değildim. Yarın alacağım şubeden. 2 hafta 2 günde geldi.

Screenshot_20170519-161311.png Wiggle da şöyle bir kod gördüm(Lastiğin üstünde gözğken spend save) ama bunu sepetime uygulayamıyorum. Acaba sebebi nedir? Bilen varsa söylerse memnun olurum :)
Screenshot_20170519-161243.png

Geri