Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Merhaba, daha önce sordum ama yanıt alamamıştım. Wiggle'a ürün iade eden ve aylarca para iadesi bekleyen oldu mu?

1 ay önce gelen ürünü iade ettim, 24.05.2017'de yurt dışında çıkış kaydı da var ancak ürün ortada yok. Firma'ya 10 kez mail attım ancak ürün gelmeden para iadesi yapmıyorlar.

Wiggle ile ilk kez böyle bir şey yaşıyorum, sinirim bozuldu. :/

Scudo
@Erdal Yılmaz gönderirken nasıl gönderdiniz ?, kayıtlı göndermiştim , 8-10 gün içinde teslim edilmiş, ücretin iadesi ondan sonra almıştım.

@Sefa01

Ürüne vergi çıktığı için teslim almadan direk iade yaptım. Gümrükte yurt dışı çıkış kaydı var takip ediliyor ancak yurt dışı hareketi yok.

@erdsde

Hayır denemedim. Firma bozuk plak gibi bekleyin ürün gelmeden iade yapamayız diyor. Satın alırken hiç bir sorun yaşamadığım firma ile iade yüzünden papaz oldum.

@Erdal Yılmaz

Teslim almadıysan beklemeden bankana dilekçe yazarak faks gönder, "ürün tarafıma teslim edilmemiştir bedelinin kartıma iadesini talep ediyorum" gibisinden. Wiggle ile yazışmana gerek yok. Banka gerisini halleder.

@Erdal Yılmaz Takipsiz aldınız ve ülkeye girince kod basıldı yani. O zaman durum sıkıntı biraz, GM'lerin dönüşü uzun zaman alabiliyor. Takip kodlu bir paketim 9 Haziranda Pim'den yurt dışına sevk edildi, iadesini alalı 2-3 gün oluyor. Ama takipsizler 2 aya kadar çıkabiliyor, birinde 57 günde iade alabildim. Hatta takipsizlerden birkaç tane araya kaynayan iade alamadığım paket de olmuştur muhtemelen.

@Ali.K

Aynen bahsettiğiniz durumu yaşıyorum şu an. 87$ tutarında bir ürün. Umarım iade olur yoksa hiç iyi olmayacak.

Bende alışveriş yapmak istiyorum yurt dışından ilk kez olacak siz hangi siteyi önerirsiniz arkadaşlar ? Wiggle da takip edemiyoruz galiba kargo yu, site alışverişi anlık kesim tamamda bu vergiler filan kapıda mı ödeme yapılıyor ? artı başka giderler mevcut mu ilgilenmemiz gereken..

adres bölümünde adres 1 adres 2 yazıyor. bunlara ayrı ayrı farklı adres mi yazmam lazım

@akgulcemal aynen benimde 16 sında verdiğim sipariş hala gelmedi bike24 Almanya dan sanırım bizimkiler yatıyor bu gün yarın pakedi açarlar ama ben 2 sinde tatile gidiyorum ve ne kadar sürer bilemiyorum.

Wiggle ile yaşadığım iade sorunundan burada bahsetmiştim. Son 2-3 gün içerisinde firma ile epey yazışmalarım oldu. En son dün akşam üstü uzun bir mail gönderdim. Mailden 1 saat sonra özetle şu cevabı verdiler.
Beklediğiniz süreyi göz önüne alıp, iyi niyetimizin bir göstergesi olarak ürünü iade alamadığımız halde paranızı iade edeceğiz. Çok geçmeden site üzerinde iade işlemi başlattıklarını gördüm.

Valla ne diyeyim, wiggle başta olmak üzere yardımcı olanlara teşekkür ediyorum. :)

@Zekeriya Çab

Bende o ara sipariş vermiştim gelen giden yok. Normalde 1 hafta içinde geliyordu falat bu sefer aksadı.

@hydrocon benimki bu gün çıktı gümrükten yarın öbür gün gelir gibi. Bizimkiler yattı abi ben Kandil gece sinden itibaren yattıklarını düşünüyorum. Çünkü Kandil'in ertesi günü gümrükten çıkar diye bekliyordum arayada Bayram girince çalışmadılar tabiki taşıyan emekçiler vs kastetmiyorum çalışmayanlar gümrük toromanlar.

@Zekeriya Çab

Hocam şimdi kontrol ettim benim sipariş 13 ünde geçilmiş bakalım bu hafta içi gelir mi. Ben siparişi verirken bayrama çarpılmayayım diye 15 gün öncesinde verdim ama yok yine çarpıldık. Sorunsuz gelse bari.

3. Alışverişimi yaptım fakat adres kısmında İl gözükmüyor ilçe yazılı posta kodu yazılı acaba ptt sıkıntı çıkartır mı ki?

@bibisiklet bende sipariş verdiğimde adres kısmında il göremedim
ama paket üzerindeki adres bilgisinde il gözüküyordu
sıkıntı olmayacaktır

wiggle, 6-13 Temmuz arası gold üyelere %10, platinum üyelere %17 indirim uygulamaya başladı. İndirim 13 Temmuz günü saat 16:00'da sona erecek.

Platinum üyeliğim var ama para yok. :aglyrmngaa:

(link)

Geri