Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

@further178 Garanti Bonus Flexi (Aidatsız) ve İş Bank Aidatsız kart kullanıyorum, hem puan geliyor alıverişlerimden hem de taksit imkanı normal kart gibi. Bugüne kadar taksit yapmayan yer görmedim. Sadece kendi kampanyalarından faydalandırmaya biliyorlar ama mesela n11, hepsiburada, gittigidiyor v.b. yerlerin kampanya ve taksit imkanlarından faydalanılabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: further178
Scudo
@bibisiklet aidatsız kartlar ile taksitlendirme ya da kampanyalardan yararlanmak için ekstra kampanya katılım ücreti alınıyordu. Bazı bankalar bunu da ücretsiz yapmış olabilir. Sizin kart güzelmiş.

• Beğen
Tepkiler: Groims
Dolar olarak değil, Pound olarak hesapladım alacaklarımı ve daha uygun tuttuğu gördüm. Fakat ekstreme 10 TL fazla çekildi benim için çok sorun değil ama 10 TL :) 2 tane iç lastik parası bea :)

Şansıma tüküreyim arkadaş wiggle'dan gene bir alışverişim oldu fakat bugün baktığımda geri dönmüş gözüküyordu meğerse bunların anlaşmalı olduğu kurye deposunda yangın çıkmış ve bizim pakette büyük ihtimal kül olmuş ve 15 - 20 Ağustos arası sipariş verenlerin paketlerinin akıbeti de aynı olabilir. (takipsizdi benim paket) Neyse ki ölü veya yaralı yokmuş.

Kaynak: (link)

Wiggle da vergi iadesi alma gibi bir durum oluyor mu acaba? Almak istediğimiz ürünü yurt dışına postalayıp (örneğin Almanya) Sonra alman vergisini havaalanından geri alabiliyor muyuz? Global blue gibi bir şeyleri var mı?

Ülke dışına çıktığında zaten vergiyi düşüp hesaplıyor.

@hydrocon Ama hangi ülkeye gidiyorsa o ülkenin vergisini ekliyor. Benim demek istediğim o vergiyi de EU vatandaşı olmadığımız için iade alabiliyor muyuz? Doğal olarak ürünü Türkiye ye yanımızda getirmiş olacağız.

@ilberto

Ürünü Almanya'da bir adrese gönderip yanınızda Türkiye'ye getirecekseniz eğer, kargo adresi Almanya, fatura adresi Türkiye olmalı. Wiggle bu işlemi yapmıyor. Kargo ve fatura adresi tek bir yer olabilir.

Bu işlemi yapan firmalardan bir kaçı;

(link)

(link)

Wiggle ile ilk defa karşılaşıyorum da, burası da aliexpress gibi ücretsiz kargo mu yoksa ücretli mi. Ücretli ise bisiklet kargoları ne kadara mal oluyor

@etkiliadam

70$ üzeri alışverişlerde takipsiz kargo ücretsiz, 70$ altındaki alışverişlerde ise yine takipsiz kargo 5$ ücretli. Takipli kargo 21,17$ ücretli.

@Erdal Yılmaz 70 dolar üzeri kargolarda takipsiz kargo yine 22 dolar mı

@Erdal Yılmaz 70$ üzeri alışverişlerde takipsiz kargo ücretsiz demişsiniz. Ben takipli kargoyu soruyorum. 21.2$ ücret 70$ üstünde de geçerli mi

66.20 Dolar ve ALTI İÇİN
Screenshot_3.png

66.21 DOLAR VE ÜSTÜ İÇİN
Screenshot_4.png

@Osman Tuğrul Teşekkür ederim
@Erdal Yılmaz Kusura bakmayın son mesajdan sonra zaten uyuyakalmışım şimdi uyandım kafa gidikti :)

331$'lık ürün için ne kadar gümrük vergisi öderim? yani ne gibi masraflar var, kargo+vergi+malın ücreti dışında?

@kapluj Kargo+vergi+malın ücreti dışında bir şey ödemezsiniz.

Ürünün sizin de ekstrenizde 331 dolar olarak çekildiği kesinse, 60 Dolar'lık bir vergi ödersiniz. Bu vergi gümrük memurunun yaptığı işlemin olduğu gün ve saatte'ki kura göre ödeyeceğiniz vergi TL bazında olarak artıp ya ada azalabilir.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Geri