Scudo Sports

Wiggle

@:DDD Daha önce Muc-off yağlar sorunsuz gelmişti...Umarım vuslata erersiniz.. :)

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Scudo
Benim bir gümrükçü akrabam var, ona şöyle bir soru sordum: Amerikadan gelen ürünlere niye gümrükte kötü davranıyorlar dedim ve o da Bazen talimat geliyor dedi. Geçen Amerikadan aldığım teleskop aynasını açıp bantlamamışlar bir de öyle bir çizik atmışlar ki az daha ayna çiziliyormuş. Umarım gelirler

Bu Murat Çiftçi Reis baya ünlü galiba :D

@Mehmet Metin Levent

Ben az önceki siparişime not düştüm. "yiyecek ve içecek Türkiye'ye girerken gümrükte sıkıntı çıkarabiliyor. Hediyeniz için çok teşşekkürler ancak durum böyle" gibisinden yazdım.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve :DDD
Ben de bugünki siparişte haribo koymayın dedim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
niye böyle gereksiz bir şey yapıyorsunuz onu anlamadım. bırakın koysunlar, en fazla paketi açıp içinden alırlar- ki çoğu zaman haribo paket içinde geliyor. bu yüzden paketi gümrüğe takılan mı oldu sanki. şimdiye kadar hiç bir siparişim haribo yüzünden geri iade edilmedi, edilmez de zaten. hatta en son siparişimde kutunun içine hem haribo hem de başka bir markanın enerji jelibonunu koymuşlardı. paket açılıp kontrol edilmesine rağmen ikisi de içindeydi.

@Mehmet Metin Levent
şans bir kaç pakette olabilir ama ben yaklaşık 2 senelik bir alışveriş sürecinden bahsediyorum. paketi açılmayıp da içinde haribo olmayan siparişlerim de oldu. hayır yani, haribo yüzünden siz bir sıkıntı yaşadıysanız ya da başka birisi yaşadıysa bizimle de paylaşın lütfen. bilelim ki aynı sıkıntıları yaşamamak için önlemimizi alalım.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
wiggleda ki takipsiz kargo ile alınca normal olarak hiç bir şekilde takip edilmiyor değil mi ? Sadece ülkeden çıktığını görüyoruz birde yeni sistem sağ olsun vergi çıktığını durum bu şekilde mi ? Bir kaç gündür site üzerinde ayakkabı bakıyorum. Tam böyle yol alayım derken birden mtb'ye geçiyorum galiba mtb alacağım.
Aklımda bu ayakkabı modeli var. (link) normalde 46 giyiyorum. Shimanolarda bir büyük seçiniz diye uyarı vardı. hali ile Türkiyede 46 numara bile zor bulunurken 47 numara bulmak baya bir zor olacaktır.
Ayağıma göre olanı olsa şu ayakkabının 2 rengi de çok hoşuma gitmişti 2 renkte de ayak numaram yok.
(link)
(link)
bu ayakkabı yukarıdaki ayakkabı ile aynı mı açıklamada rp100 yazıyor. Eğer aynıysa direk alınabilir sadece 46 numarası kalmış.

Ve son olarak takipli ve takipsiz arasında çok bir fark oluyor mu avantaj dezavantaj olarak ?

@MakRo
Kargo konusunda bir şey diyemeyeceğim ancak Shimano MTB ayakkabılarda bir numara büyük almak doğru değil. Hem ben hem de yakın bir arkadaşım kullanıyoruz, ikimizin ayakkabısı da normal ayakkabı numaramız. Bir numara büyük alsaydım ayağım yüzerdi ayakkabının içinde. Yol ayakkabısı hiç kullanmadım, onun için bir şey diyemem.

@MakRo linklerdeki ayakkabılar aynı. N11'deki ayakkabının ürün açıklamasında RP1 olduğu yazıyor zaten.

• Beğen
@MakRo
takipsiz kargo şu şekilde oluyor: wiggle tarafından aldığınız ürün kargoya verildikten yaklaşık 3-4 gün sonra istanbul gümrüğe ulaşıyor ve aracı firma tarafından size vergi ödemesi için mail atılıyor. siz parayı havale/eft yaptıktan 1 gün sonra paket adresinize ulaştırılmak üzere sürat kargoya veriliyor. sürat kargo da takip numarası ile beraber size sms gönderiyor. yani adı takipsiz olan gönderim şekli aslında bu şekilde takip altında oluyor.

• Beğen
Ben Fizik Powerstrap aldım bugün. Eski ayakkabım 42 idi. Bu Fizikte 42,5 aldım. Bakalım ne olacak.

Arkadaşlar son aliexpress durumlarından dolayı wiggle'da sıkıntı yaşayan oldu mu? Ürün gelmemesi 1.18 kdv nin dışında sürpriz bir vergi ödeyen falan? 340 € bi ürün almayı düşünüyorum. Ücretsiz kargo. 1.18 de vergi. Farklı bir ücret çıkar mı? Ona göre hesabımı yapayım.

• Beğen
Tepkiler: Emrdgn ve MakRo
@adilmusazafer
çıkmaz

Eğer TeamSky Storedan ürün alıp ulaşamayan ve benim gibi para iadesi alan varsa aşağıdaki siteden alabilirsiniz aynı fiyata.
alltricks.com

sele önerisi olan var mı arkadaşlar?

BÜtçe? Aliante R3 Versus kafamda var bu aralar.

wiggle gönderimi ile ilgili garip ama güzel bir durum yaşadım. siparişini salı akşamı verdiğim, çarşamba günü kargoya verilen paketim aradaki hafta sonuna rağmen tam 5 gün sonra pazartesi günü elimdeydi. yalnız kutuları çok dayanıksız. gelen her kutu ağır şekilde hasar görmüş, yırtılmış, ezilmiş oluyor. neyse ki giyim ürünleri aldığım için zarar ziyan olmadı şimdiye kadar. ama kırılacak ya da ezilecek bir şey olmuş olsa kesinlikle hasar görürdü. mesela amazon'un gönderdiği kutular kaya gibi, sıfır hasarla geliyor. bununla ilgili wiggle'a yazmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
2 temmuz akşamı verdiğim sipariş bu sabah elime ulaştı.
5 temmuz'da Murat Çiftçi, mail yolu ile 37 liralık vergiyi yatırmamı istedi.

Gayet güzel ve hızlı bir alışveriş oldu. Takipsiz kargoydu.

Schwalbe Marathon Original Green Guard taslik almıştım 26x2.00

Takipli kargoda vergiyi kapıdan alıyorlar!

Arkadaşlar bu ay aliexpress siparişleri ile ilgili olan sıkıntı wiggle için de geçerli mi? Farklı firma getiriyor ama yine de pttnin elinden geçiyor.
Grupset, jant içeren sağlam bir iki sipariş vereceğim. Bu ay içinde kullanan var mı?
Ve takipi mi seçeyim, takipsiz mi? Takipsiz olanı sürat, diğerini ptt getiriyor, her ikisi de takip edilebiliyor diye biliyorum. Hız-vergi ödeme kolaylığı bakımından hangisini önerirsiniz?

Geri