Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

ben salı günü lastik ve iç lastik siparişi verdim. dün akşam gümrük ücreti için mail geldi. eft yaptım pazartesi para geçince adamlara en geç salı gelir. takipsiz seçmiştim.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Scudo
11 Temmuz günü verdiğim sipariş dün elime ulaştı. Toplam 67.10$ dolar tutarındaki siparişim için 64₺ vergi ödedim. Kırılacak bir ürün olduğu için içi havalı poşet ile zarar görmesin diye çok sağlam bir şekilde paketlemişler.Takipsiz kargo seçeneği ile aldım.

Arkadaşlar Wiggle dan alışveriş yapmak istiyorum fakat ödeme kısmına geldiğim zaman şöyle bir uyarı alıyorum. '' We have been unable to process your payment; please check the details provided or select another payment method. For further information please contact customer service ''

Daha önce de alışveriş yaptım fakat hiç böyle bişeyle karşılaşmamıştım.

@tolga.91 banka kartıyla mı ödeme yapmaya çalışıyorsunuz?

@adilmusazafer
Hayır kredi kartı daha önce de alışveriş yptım ilk defa böyle bşeyle karşılaştım

@tolga.91 Limit fazla fazla var mı? Kur durumları değişiklik gösterdiği için limit problem yapabilir. Banka ile de görüşebilirsiniz bu durumu

En güzeli sanal kredi kartı. Hem limitleri anlık olarak değiştirebiliyorsunuz, hem de kopyalanma- dolandırılma riski yok ...

Bu aralar yoğun sanırım 1 haftadır gönderi international hub da gözüküyor. normalde 2-3 güne istanbulda olurdu.

@Koray Kuşçu

wiggle üzerinden 31 Temmuz'da sipariş verdiğim ürün 8 Ağustos'da, 10 Ağustos'da verdiğim sipariş ise 20 Ağustos'da yarın teslim edilecek. Siparişler takipli kargo ile geldi. İlginçtir gönderiler bazen 7 gün de geliyor, bazen 10, bazen ise 15-20 günü bulabiliyor. Bu teslimat olayında şu gün teslimat olur demek ne yazık ki mümkün olmuyor.

Bende 12 ağustos da paketlenip çıkmış görünüyor hala ses seda yok

Wiggle skynet ile gönderim yapmıyor muydu? Benim siparişim de parcelforce isimli bir dağıtım firması gözüküyor.

Arkadaşlar hiç lastik alan oldu mu erdoğanlar bisiklette 300 tl bu lastik wiggle da 125 tl ye denk geliyor vergi ile beraber 300 tl yi geçmezse iyi olur

- Erdoğanlar bisiklet(link)

-Wiggle (link)

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve JaguarXLS
@tolga.91
Takipsiz olanlar skynet , takipli parcelforce. Bendekide 1 haftadır daha istanbula gelemedi. Gecen ay aldığım takipsiz 1 haftada elime ulaşmıştı.

• Beğen
Tepkiler: tolga.91
@DarthApex
Durano Plus aldım 64 dolar için 50tl gümrük vergisi ödemiştim.

@undefined
@tolga.91
Benim alacağım ürün 22 dolar daha az mı gümrük vergisi öderim. Yoksa takılırsa mı gümrük vergisi öderim.

• Beğen
Tepkiler: JaguarXLS
@DarthApex
Çift alacaksanız 44 dolar ödersiniz. 45tl kadar gümrük çıkabilir.

arkadaşlar vergi olayı çok basit. Sürpriz yok. Bisiklet falan ya da gönderimi sıkıntı olan bir ürün almıyorsanız Örnek olarak; Ürün toplamı :78$ kargo dahil. 78 x 5,72 (bu günkü dolar kuru) x 1,18(KDV) . 78*5,72=446,16 x 1.18 = 526,46

Buradaki vergi ne kadar sorusunun cevabı : 526,46 - 446,16 = 80,30

@adilmusazafer
Kargo ücretine de mi vergi ödüyoruz? :)

@alicangul29 bikecomponents'te öyle sanırım. Zaten kargo parası kur farkına denk geliyo nerdeyse:komik:

Geri