Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Arkadaşlar skynet ile ürün teslim alanlardan bir kaç soru-cevabı rica ediyorum. 12.11.2019 tarihinde öğleden önce kargoya verildi diyor. Takip numarasıyla sorgulattığımda hiç bir bilgi yok. Ayrıca takipli kargo seçince Skynet ile gönderiyorlarmıydı?

Scudo
@adilmusazafer merhaba adil forumda yeniyim ben de seninle neredeyse aynı gün sipariş verdim. takip numarası için tracking code çalışmıyor bende, hemen altındaki küçük tabloda carrier sütununun altındaki numarayı skynete girdiğimde kargo bilgilerine ulaşabiliyorum. bir de bu kodu dene bakalım.

bur arada benim de bir sorum olacak arkadaşlar. skynetten takip ettiğimde alıcı tc numarası gerekli yazıyordu. ben de mail gelmeyince canlı desteğe yazdım ve canlı destekteki kişi benim tc numarama ihtiyacı olmadıklarını üstüne basa basa söyledi. kabul etmedi tc numarama ihtiyacı olmadıklarını nasıl yapacağız bu işi ?

@abzül ben kart bilgilerimi girerken iki kredi kartım da çalışmadı ancak sanal kart oluşturarak verebildim siparişimi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: abzül
@irmakmurat bende sanal kartla alabiliyorum normal kartlarım çalışmıyor. Skynet ile gönderilen siparişler ptt kargo ile geliyor di mi tarafımıza?

Demek adresi anlamadıkları zaman geri gönderme hakları var. Adresleri olması gerektiği gibi yazarsanız kimseyi sıkıntıya sokmazsınız. Belki de elektronik tasnif yapıyorlar ve makina reddediyor. Yapay zekalı makinalar var ya şimdi. :)

Doğru bisikleti almamışsınız demektir.
Ne alirsan al hocam yol bisikletine pedal ayakkabi gps li bilgisayar efendim bir takim sensorler su an aklima gelmeyen bir suru daha sey aliniyor performans kaygisi bas gosteriyor cunku en basitinden sunu soyleyim ayakkabi aldim kis geldi sogukta surmek icin kilif almam lazim bu da baska bir arastirmayi ve tedarik surecini baslatiyor

Ne alirsan al hocam yol bisikletine pedal ayakkabi gps li bilgisayar efendim bir takim sensorler su an aklima gelmeyen bir suru daha sey aliniyor performans kaygisi bas gosteriyor cunku en basitinden sunu soyleyim ayakkabi aldim kis geldi sogukta surmek icin kilif almam lazim bu da baska bir arastirmayi ve tedarik surecini baslatiyor

Aynı malzemelere dağ bisikleti için de ihtiyacın var. Ama sen kullanmamışsın. Bu bahsettiğin parçalar sadece yol bisikletinde kullanılır diye bir kural yok ki. Şehir bisikletine bile takabilirsin. Bu senin beyninle alakalı :)

Arkadaşlar skynet ile ürün teslim alanlardan bir kaç soru-cevabı rica ediyorum. 12.11.2019 tarihinde öğleden önce kargoya verildi diyor. Takip numarasıyla sorgulattığımda hiç bir bilgi yok. Ayrıca takipli kargo seçince Skynet ile gönderiyorlarmıydı?

12-11 dediğin dün. Dün kargoya verildiğinde bugün takip bilgilerini görememen normal.

Aynı malzemelere dağ bisikleti için de ihtiyacın var. Ama sen kullanmamışsın. Bu bahsettiğin parçalar sadece yol bisikletinde kullanılır diye bir kural yok ki. Şehir bisikletine bile takabilirsin. Bu senin beyninle alakalı :)

12-11 dediğin dün. Dün kargoya verildiğinde bugün takip bilgilerini görememen normal.
aynen dağ bisikletine power metre takıp dolaş seni tutan yok benim yapacağım bir iş değil. mevzuyu uzatmak forumun genel adeti galiba

aynen dağ bisikletine power metre takıp dolaş seni tutan yok benim yapacağım bir iş değil. mevzuyu uzatmak forumun genel adeti galiba

Uzatan sensin. Uygun olmayan bisikleti seçmişsin dediğim için kaldıramadın yok pedalmış yok GPS li bilgisayarmış yok bir takım sensörlermiş. Hiçbirisini takmasan da yol bisikleti gider. Ama bu senin beyninle alakalı bir şey. :)

Ben power metre takarım dedim mi? :)

Yas siniri yok forumda maalesef internet boyle iste hic muhatap olmayacaginiz turde insanlar aptal cikarimlarda bulunabiliyor ve bunu kaldiramadiginizi dusunebiliyorlar sadece internete erisim imkani oldugu icin diyebiliyor bunu herhangi bir gerekce yok komik valla aynen devam

@muratcolakoglu konudan uzaklaştırılmıştır. Konu kişisel atışmalardan ziyade kendi seyrinde devam ederse daha verimli olacaktır, iyi forumlar dilerim.

@muratcolakoglu adresi tam anlayamadiysa neden 15 gün beklediler ve neden bununla ilgili bir dönüş yaparak adresi düzeltmemi istemediler? Apar topar parayı iade etmişler. Sonra ne mi oldu? Hem yeni üye kuponum yandı, hem de 50€ya aldığım kask 90€ oldu. Burdan kendilerine sinkafli küfürler yolluyorum.

@Anonim Yerinde bir karar olmuş.

Bir önceki takipli kargo seçili siparişimde; burada herhangi bir bilgi yoktu. Siteye mesaj atıp kargo bilgilerini istemiştim Lojistik firmanın sitesinden takip edebiliyordum. Şimdi burada bilgi var fakat, "for more tracking information go to skynet" tıkladığımda bu takip bumarasına ait bilgi bulunamamıştır bilgisi alıyorum. Ayrıca; " Delayed (not carrier) kısmında gecikmeli bir durumdan bahsediyor sanırım?

Ekran Alıntısı.JPG

@Anonim Yerinde bir karar olmuş.

Bir önceki takipli kargo seçili siparişimde; burada herhangi bir bilgi yoktu. Siteye mesaj atıp kargo bilgilerini istemiştim Lojistik firmanın sitesinden takip edebiliyordum. Şimdi burada bilgi var fakat, "for more tracking information go to skynet" tıkladığımda bu takip bumarasına ait bilgi bulunamamıştır bilgisi alıyorum. Ayrıca; " Delayed (not carrier) kısmında gecikmeli bir durumdan bahsediyor sanırım?

213972 dosyayı görüntüle

Holdresponse 'dan mail alacaksınız. Oluşacak vergiyi kabul ediyor musun diye. Ona kabul ediyorum diye cevap döndükten sonra işleme alacaklar.

• Beğen
Tepkiler: haQQi
Holdresponse 'dan mail alacaksınız. Oluşacak vergiyi kabul ediyor musun diye. Ona kabul ediyorum diye cevap döndükten sonra işleme alacaklar.

Peki bu durum takipsiz kargolarda olmuyor muydu? Takipli kargo seçeneceğini seçip 9 dolar civarında bir şey ödedim. önceki siparişimde de takipli kargo seçmiştim PTT nin sayfasından direk takip edebiliyordum.

Peki bu durum takipsiz kargolarda olmuyor muydu? Takipli kargo seçeneceğini seçip 9 dolar civarında bir şey ödedim. önceki siparişimde de takipli kargo seçmiştim PTT nin sayfasından direk takip edebiliyordum.

Son zamanlarda PTT veya Solmaz Nak. hep bu oluyor. Benim de 2 gün önce takipli kargom için sordular.

@undefined O zaman tamam beklemeye devam edeyim. Bu arada wiggle'a mail attım. Skynet'ten takip yapamıyorum diye.

Arkadaşlar geriye doğru sayfaları okuyun lütfen araştırmacı olun. Skynetin takip numarasının sonundaki 001'i silin öyle takip edin. Bu birçok kez yazıldı. Skynet kargoları sürat kargo ile dağıtılıyor , diğerleri ptt ile .
Takipsiz kargo diye birşey aslında yok , hepsi takip ediliyor. Boşuna takipliye para ödemeyin. Zaten takipli veya takipsiz seçsen bile onlar kafasına göre yolluyor. Daha önceden takipsiz kargo seçeneğinde skynet ile gelmişti ,bir sonrakin de parcelforce. Yani boşa kargo ödemeyin.

@Koray Kuşçu 9-10 sayfa geri gittim aslında. Göremedim demek. Cevabınıza teşekkürler. Bu durumda aynen dediğiniz gibi boşuna takipli kargoya para ödemişim.

Arkadaşlar muhtemel buna benzer bir şey soruldu. Bu gecikmenin sebebi nedir?
Siparişi 15.09.2019'da verdim. 23.09.2019'da elimde olması gerekli. Ama ertesi gününden sonra hiç bir işlem yapılmamış.211812 dosyayı görüntüle

Aynı durumla karşı karşıyayım şu an. Maile onay vererek cevapladım. Daha sonra Solmaz nakliyatı aradım tekrar teyit ettim. Kargonun Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğiz dedi. Skynet'ten baktığımda " Beklemede - Gerekli Alıcı Kimliği / Vergi Numarası " yazıyor.

Düzeltme (yeni gelişme): Bu gün de " Beklemede - Gerekli Alıcı Kimliği / Vergi Numarası " yazınca tekrar Solmaz Nakliyat'ı aradım. Ordan Skynet'e bakan arkadaşa aktardılar. Yine görüşmüştük böyle böyle bir bilgi yazıyor dedim. TC'nizi verin mail atalım dediler. Öyle deyince dün de görüşmüştük dün halletseydik keşke dedim. Gözümden kaçtı herhalde falan dedi. Bu gün Cuma, pazartesi ürün Türkiye'ye ulaşmış olur dedi. Boşu boşuna 2 gündür bir mail-telefon trafiği yapmış oldum. Wiggle'a da konuyu iletince sabırlı olun ya da kargo bilgilerini paylaşıp klişe cevaplar verdiler. Neyse fazla uzatmayayım; Söyleyeceğim şu; kargonuz Skynet'e verildiyse sürekli takip etmek durumundasınız. Ayrıca kesinlikle arkadaşların da dediği gibi; Takipli kargo seçmenin hiç bir mantığı yok. Havaya para vermiş gibi olursunuz.

Son düzenleme:
  • Beğen
@Koray Kuşçu 9-10 sayfa geri gittim aslında. Göremedim demek. Cevabınıza teşekkürler. Bu durumda aynen dediğiniz gibi boşuna takipli kargoya para ödemişim.

Aynı durumla karşı karşıyayım şu an. Maile onay vererek cevapladım. Daha sonra Solmaz nakliyatı aradım tekrar teyit ettim. Kargonun Türkiye'ye gelmesini bekleyeceğiz dedi. Skynet'ten baktığımda " Beklemede - Gerekli Alıcı Kimliği / Vergi Numarası " yazıyor.

Düzeltme (yeni gelişme): Bu gün de " Beklemede - Gerekli Alıcı Kimliği / Vergi Numarası " yazınca tekrar Solmaz Nakliyat'ı aradım. Ordan Skynet'e bakan arkadaşa aktardılar. Yine görüşmüştük böyle böyle bir bilgi yazıyor dedim. TC'nizi verin mail atalım dediler. Öyle deyince dün de görüşmüştük dün halletseydik keşke dedim. Gözümden kaçtı herhalde falan dedi. Bu gün Cuma, pazartesi ürün Türkiye'ye ulaşmış olur dedi. Boşu boşuna 2 gündür bir mail-telefon trafiği yapmış oldum. Wiggle'a da konuyu iletince sabırlı olun ya da kargo bilgilerini paylaşıp klişe cevaplar verdiler. Neyse fazla uzatmayayım; Söyleyeceğim şu; kargonuz Skynet'e verildiyse sürekli takip etmek durumundasınız. Ayrıca kesinlikle arkadaşların da dediği gibi; Takipli kargo seçmenin hiç bir mantığı yok. Havaya para vermiş gibi olursunuz.

Aynı durumu bende yaşadım. Fakat bana ne mail ne bilgilendirme geldi. Gönderiyi takip ederken farkettim On Hold - Required Consignee ID/Tax Number yazmışlar.
Kendim mail attım hızlı aksiyon almak için.(info@skynetworldwide.com , cstr@skynetturkey.com.tr)
Skynet.net d Contact Us dan form doldurup da yazdım. Solmaz Nakliyatı arayıp görüşmem gerekir mi?

• Beğen
@zaferalm ben dediginiz yere mail attim cevap gelmedi. Solmaz nakliyati arayip o an telefonda mail attirdim skynet'e simdi kargomda hareket var. Sizde arayip tc nizi yazdirin onlar mail atacak.

• Beğen
Bilgilendirmek amaçlı olsun cs@skynetworldwide.com adresine mail atın. Gönderi takip numaranızla beraber gerekli bilgilerinizi verin hemen geri dönüş yapıyorlar.

Geri