Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

Skynet-Solmaz nakliyat aracılığıyla gümrükten geçen kargo yurtiçinde hangi şirketle geliyor. Evde bulunamadı diyor ama hangi kargo ona göre geri göndermeden alalım
261913 dosyayı görüntüle
24 Nisan sabahı MNG kargodan dağıtıma çıktığını bilgilendiren mesaj geldi. Skynet takibiyle alakası yok anlaşılan rastgele yazılıyor buraya.
Toplam 11 günde sipariş tamamlanmış oldu.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
Scudo
Prime-RR-50-V3-Wheelset-Tubeless-Bundle-Wheel-Sets-Black-PRR50V3TB.jpg
Prime rr50 tubeless bundle aldim, stokta olmamasina ragmen sagolsunlar benim icin ayarladilar.

Ancak kutunun icinden tubeless sealant cikmasina ragmen lastikler cikmadi.

Wiggle'a bildirdim donus bekliyorum.
Benim icin ozel paket olmasi nedeniyle unutulmus olmasini dusuk ihtimal olarak dusunuyorum. Gumruk kontrolu esnasinda lastiklerin başina bir iş gelmiş olabilir mi?

Fatura cebinde de faturasi yoktu. PTT tarafindan teslim edildi.

20210426_175718.jpg
20210426_175711.jpg

262265 dosyayı görüntüle
Prime rr50 tubeless bundle aldim, stokta olmamasina ragmen sagolsunlar benim icin ayarladilar.

Ancak kutunun icinden tubeless sealant cikmasina ragmen lastikler cikmadi.

Wiggle'a bildirdim donus bekliyorum.
Benim icin ozel paket olmasi nedeniyle unutulmus olmasini dusuk ihtimal olarak dusunuyorum. Gumruk kontrolu esnasinda lastiklerin başina bir iş gelmiş olabilir mi?

Fatura cebinde de faturasi yoktu. PTT tarafindan teslim edildi.

262266 dosyayı görüntüle
262267 dosyayı görüntüle
Çok ilginç ama lastikleri gümrüğün alacağına inanmıyorum yada inanmak istemiyorum, umarım basit bir paketleme hatasıdır.

Art niyet olacağını düşünmüyorum ben de. Ancak bir yerde hata olduğu kesino_O

Benim hiç bir siparişimde fatura çıkmadı. Gümrük yiyor sağolsun faturaları.

• Beğen
Tepkiler: Bartu Bilgi
Benim hiç bir siparişimde fatura çıkmadı. Gümrük yiyor sağolsun faturaları.

Wiggle fatura göndermez. Neden olduğunu sorduğumda yeşili korumak için olduğunu söylediler. Mail atıp geçmiş alışverişleriniz için elektronik fatura isteyebilirsiniz.

Wiggle fatura göndermez. Neden olduğunu sorduğumda yeşili korumak için olduğunu söylediler. Mail atıp geçmiş alışverişleriniz için elektronik fatura isteyebilirsiniz.
4 siparişimin 2sinde geldi fatura. Diğer 2sindede fatura koydukları yeri bantlamadıkları için düşmüş büyük ihtimalle.

Fatura neyse de benim lastikler yok, onu napcaz🙂

@trainspotting35 set olarak tek fiyattan aldim nasil iade yaparlar ki bu durumda? Lastiklerin gelmesini tercih ederim gerci. Bakalim daha mailime donus yapmadilar.

• Beğen
Tepkiler: Bartu Bilgi
Bike 24 te vergi var mı 20 euro shipping and handling ve tax free yazıyordu ? Sipariş verdim. Vergi sürpriziyle karşılaşır mıyım ? 75 euro tuttu sipariş.
@SpirituaL
@trainspotting35
@Ekincan

Dosyalar

• FFF7262F-1976-431F-8CA1-2CBE45665AC2.jpeg
    FFF7262F-1976-431F-8CA1-2CBE45665AC2.jpeg
    181,7 KB · Okunma: 48
Son düzenleme:
@Bartu Bilgi Bizim ülkemizde vergi sürpriz olabilir mi sizce.😂😂😂
15 Euro nuz hayırlı uğurlu olsun.
Vaahhh dolandırıldık laaaa vahhhh para gitti laaaa. Şaka bi yana vergiyi o sırada vermemiz mi gerekiyor hocam yoksa ptt gişesine gitmek mi gerekiyor

Vaahhh dolandırıldık laaaa vahhhh para gitti laaaa. Şaka bi yana vergiyi o sırada vermemiz mi gerekiyor hocam yoksa ptt gişesine gitmek mi gerekiyor
Ben kapıda nakit ödedim ptt kuryesine. Kredi kartı uzattığımda 'sadece nakit çalışıyoruz' dedi.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
ben de bugün takipli kargo ile ayakkabı aldım, umarım sorunsuz bir şekilde elime ulaşır. :)

Selamlar, iyi akşamlar. Wiggle'da bulunan bu ürünün siparişinde çıkacak vergi miktarı tahminen ne kadardır?

1f1f.JPG

Geri