Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Wiggle

wiggle da son zamanlarda siparişlerim bir türlü ülkeye gönderimi yapılamıyor hesabımda bekliyor. müşteri hizmetleri ile görüşüyorum onlarda anlamadılar neden böyle olduğunu paramı iade ettiler. başka bir hesap açtım oradan aldım yine aynısı oldu. müşteri hizmetlerine nedenini soruyorum onlarda bilmiyor kargo hareketi yok yani olmuyor.

bu arada 150 euro altı sepet.

• Beğen
Tepkiler: TafLan
Scudo
wiggle da son zamanlarda siparişlerim bir türlü ülkeye gönderimi yapılamıyor hesabımda bekliyor. müşteri hizmetleri ile görüşüyorum onlarda anlamadılar neden böyle olduğunu paramı iade ettiler. başka bir hesap açtım oradan aldım yine aynısı oldu. müşteri hizmetlerine nedenini soruyorum onlarda bilmiyor kargo hareketi yok yani olmuyor.

bu arada 150 euro altı sepet.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun deprem bölgesi olmasından kaynaklı olabilir mi ? Adana dasınız galiba. Adres değiştirip deneyin dilerseniz.

• Beğen
Tepkiler: specific
Son siparişimi PTT adresime getirmedi. Postanede bekletiyor. Muhtemelen gidip almak gerekecek. Sorun şu ki Wiggle'da teslim edildi gözüküyor. Wiggle ile yazışıyorum bakalım ne olacak.
.

Son siparişimi PTT adresime getirmedi. Postanede bekletiyor. Muhtemelen gidip almak gerekecek. Sorun şu ki Wiggle'da teslim edildi gözüküyor. Wiggle ile yazışıyorum bakalım ne olacak.
.

Adreste bulamamış olabilirler, not falan da bırakmıyorlar. Alan olmazsa iade oluyor geldiği yere, gecikmeden gidip alın derim fırsat varsa

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
.
Takip numarası ile sisteme girdiğinizde ne görüyorsunuz? PTT işyerinde bekliyor yazıyorsa size bir kağıt göndermiş olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
İş yerinde bekliyor, yazıyor evet. Cuma öğleden sonra bırakmışlar. Kağıt da yok. En erken yarın öğleden sonra gidip alabilirim. Wiggle ile yazışıyorum ki en azından iadeye giderse haberleri olsun.

İş yerinde bekliyor, yazıyor evet. Cuma öğleden sonra bırakmışlar. Kağıt da yok. En erken yarın öğleden sonra gidip alabilirim. Wiggle ile yazışıyorum ki en azından iadeye giderse haberleri olsun.

Kağıt bırakma huyları yok burada, olsa da dış kapıya yapıştırdıkları etiket uçup gidiyor. 1 hafta tutuyorlar diye biliyorum, geri yollamadan önce

Son düzenleme:
Pek anlamadım. İşyerinde bekliyor yazısını sistemde görmüyor musunuz? Cuma öğleden sonra size bırakılan nedir?

Pek anlamadım. İşyerinde bekliyor yazısını sistemde görmüyor musunuz? Cuma öğleden sonra size bırakılan nedir?
Paket cuma günü mahalledeki ptt'ye bırakılmış. Wiggle'da teslim edildi yazısını görmesem belki de fark etmeyecektim, iade olacaktı.

Aynı sorun bende de var. Wiggle a henüz mesaj yollamadım ama kargoda herhangi bir hareketlilik yok. Kargoyu 20 gündür göndermediler :(
Screenshot_2023-04-27-02-36-56-882_com.android.chrome.jpg

Wiggle da bir değişiklik olmuş ve .co.uk uzantısı yerine artık .com 'a geçiş yapmışlar sitenin arayüzü vs her şey değişmiş maalesef geçmişteki alışverişimi görmek için site içerisindeki bir kaç adımdan takip edilebiliyor. Eski site formatına alışmıştık yeni hali biraz üzdü beni. Tabi adres bilgileri dahil her şeyi de yeniden düzenleyip girmek gerekecek.
Son alışverişim için gelen mail üzerinden yanıt vermem gerekirse 14 Nisan'da yaptığım alışverişim bugün bulunduğum şehirde dağıtıma çıkmış. Ben verilen EH ile başlayıp NL ile biten kodu her zaman ptt veya (link) üzerinden takip ediyorum 21 dolarlık alışverişime 60+22+2,2 şeklinde toplamda 84.2 Lira vergi çıkmış.
İlgili ürün : (link)
1682584147796.png

Dosyalar

• 1682584205234.png
    1682584205234.png
    113,9 KB · Okunma: 8
Wiggle da bir değişiklik olmuş ve .co.uk uzantısı yerine artık .com 'a geçiş yapmışlar sitenin arayüzü vs her şey değişmiş maalesef geçmişteki alışverişimi görmek için site içerisindeki bir kaç adımdan takip edilebiliyor. Eski site formatına alışmıştık yeni hali biraz üzdü beni. Tabi adres bilgileri dahil her şeyi de yeniden düzenleyip girmek gerekecek.
Son alışverişim için gelen mail üzerinden yanıt vermem gerekirse 14 Nisan'da yaptığım alışverişim bugün bulunduğum şehirde dağıtıma çıkmış. Ben verilen EH ile başlayıp NL ile biten kodu her zaman ptt veya (link) üzerinden takip ediyorum 21 dolarlık alışverişime 60+22+2,2 şeklinde toplamda 84.2 Lira vergi çıkmış.
İlgili ürün : (link)
303427 dosyayı görüntüle

Ufak bir düzeltme yapayım. Wiggle, com uzantısına yeni geçmedi. Her iki uzantıyı da uzun yıllardır kullanıyordu. Sitedeki takip, sipariş ve bazı detaylarla ilgili düzenleme yapıp müşterilerine de bilgilendirme yaptılar.

Yine de uzun yıllardır alışveriş yapan biri olarak, geçmiş tüm siparişleri kaldırmalarına anlam veremedim. Geçmişteki siparişlere bakarak yeni siparişlerde kolaylık sağlanıyordu. Geçmiş siparişler için bir link vermişler ama orada da sadece sipariş numarası ve ürünün marka modeli yazıyor. Bir sitenin müşterilerinin alışveriş geçmişlerini silmesi bana göre büyük hata.

Son düzenleme:
Wiggle ve crc benim açımdan bitti. Artık Shimano ve sram ürünleri görünmüyor. kask kategorisinde sadece 10 adet ürün görünüyor. Filtrelemede sadece stokta olan ürünleri görebiliyor, indirim oranına göre sıralama yapabiliyorduk. Onlar da gitmiş. Hem gözü hem kafamızı yoran bir tasarım olmuş.

Dediklerimi test etmek için konumu Türkiye ve diğer ülkeler arasında değiştirebilirsiniz. İki sitede de durum aynı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
156 dolar tutan bir sepetim var. Bugünkü kurla 143,96 EUR yapıyor. Siparişi versem mi vermesem mi arada kaldım. Bu durumda gümrük memuru insafına mı kalıyoruz gerçekten? Bu örneği yaşayan kimseler var mıdır acaba neler olduğunu yazacak?

156 dolar tutan bir sepetim var. Bugünkü kurla 143,96 EUR yapıyor. Siparişi versem mi vermesem mi arada kaldım. Bu durumda gümrük memuru insafına mı kalıyoruz gerçekten? Bu örneği yaşayan kimseler var mıdır acaba neler olduğunu yazacak?
150 euro altında kaldığı sürece sorun yok. Ayrıca wiggle bazı ürünlere indirim veriyor şuanda. Extra20 kodunu sepette uygula belki sepette ki ürünlerin için geçerlidir

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Kargo ücretine fahiş zam yapmışlar. 24 dolar olmuş. Bedava kargo ancak 115 dolar harcadığınızda oluyor. Alman siteleri de 40 euro'ya çıkarmıştı. bike-components'in geçen yaptığı gibi bedava kargo kampanyası kovalayacağız artık.

Wiggledan Ghost Kato hardtrail 29 ve enduro kask almayı düșünüyorum sorun çıkar mı?

Wiggledan Ghost Kato hardtrail 29 ve enduro kask almayı düșünüyorum sorun çıkar mı?

Posta yoluyla gelecek ve 150€ aştığınız her durumda sıkıntı çıkar.

Bir üst mesaj da dediği gibi eğer 150€ dilimini geçiyorsa sıkıntı çıkar. Yok eğer bir ürün bedeli hatta biraz daha üzeri bedeli vergi olarak ödemeyi istiyorum bu süreçte bir oraya bir buraya gidip gelip ruhsal ve maddi olarak yorulmayı istiyorum diyorsanız çıkmaz.

Büyük ihtimalle kask daha uygun fiyatlıdır. Şöyle örnek vereyim. Bir arkadaşım 1-2 ay önce Fox marka bir dropper sele borusu aldı 9-10bin TL civarına geldi aynı şekilde gümrük ücreti olarak da ürün bedeli kadar gümrük müşaviri para istemişte uğraşırken ederken şansına bir tane adam denk gelmiş ve 5bin lira ödeyerek ürünü almıştı.
Yurtdışından bisiklet getirmek bu konudaki bazı örneklerdeki gibi kendiniz yada bir yakınınız gidip yolcu beraberinde getirirse sıkıntı olmayacaktır.

Eylül ayında wiggle üzerinden ürün+kargosu 165 dolara octane one prone 29 kadrosu almış sonrasında da bazısı yurt dışından bazısı yurt içinde parçalar ile toplamıştım. Lakin artık wiggle, chain reaction gibi siteler de dahil bir çok yerde uygun fiyatlı bisiklet kadrosu kalmamış durumda.

Geri