Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi 10400mah powerbank ve solar şarj

@Murat Ü.
Ben de Hepsiburada.Com dan aldım. Çok iyi çalışıyor solar panellede uzun sürede de olsa sorunsuz doluyor

Scudo
@sezginnatik Ben daha bir kere şarj ettim telefonu. Çok deneme şansım olmadı. Açma kapama tuşu ile ilgili ben bir karışıklık yaşadım sanırım :D Şunu bir daha kurcalayayım :D

bana sorarsanız powerbankın yanında şöyle bir ürün almak gerekli. (link)
kampta vs çok işe yarar. başka türlü powerbank ı dolduramazsınız.

@fbkaya
Benim note 2 yi ancak bu şarj eder :) 3100 lük pille

@Murat Ü. Tuşun tek amacı ürüne birşey bağlı değilken şarj seviyesini görmek için basmanız =) Başka bir işlevi yok =)

• Beğen
Tepkiler: Güncemden
@Yiğit Kirazpınar
selamlar..cihazlardan hala memnun musunuz? özellikle solar olandan?

@drbekirr Çok memnunum gerçekten solar panel süper çalışıyor ayrıca powerbank iki kere elimden düştü etti bana mısın demiyor canavar gibi ayrıca iphone u 5 kere şarj ediyor

• Beğen
Tepkiler: drbekirr
@Yiğit Kirazpınar hocam soların ve diğerinin şarj süresi ne kadar? mesela hangi telefonu kaç saatte dolduruyor? bir de şu ürünün fiyatı çok düşük orjinal olup olmadığını anlayabilir miyiz ki? (link)

@drbekirr sizin attığınız linkteki bir kaç dolarlık ürünlerin hepsi kılıf ayrıca en güvenilir şekilde alabileceğiniz yerde banggood.com ben genelde o siteyi kullanıyorum tavsiye ederim

Şarj süresi derken tam anlayamadım

anladım hocam kılıf olduğunu farketmemişim.. şarj süresi derken boş bir bataryayı doldurma süresini kastettim, örneğin telefonunuz ..

@drbekirr Kusura bakmayın tam anlayamadım çünkü az önce :) vallahi telefonu normal prize taktığımızdan bir tık daha hızlı şarj ediyor samsung s4 tede iphone 4s ve 6+ dada denedim hepsinde süper çalışıyor ve en kötü dört kez tam şarj ediyor

hepsiburada.com da çok pahalı değilmiş. yurt dışı fiyatları 30 usd civarında görünüyor. hepsiburada 79,90 TL

• Beğen
@drbekirr aynen öyle tahmin ettiğinizden güzel çıkıyor ürünler şimdiden heyecan yaptırayım biraz ;):)

• Beğen
@Murat Ü.
sağında solunda altında üstünde bir parça led ışık olabilirmi ? benimkinde öyle mesela tuşu yanlızca led ışığı yakıp söndürmeye yarıyor :D

Geri