Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Xiaomi 10400mah powerbank ve solar şarj

@umutcanv
İste led ısıklar var basınca onlar yanıyor :) ürün fena değil ama :)

Scudo
10400'ü daha önce kullanmış ve 10.000 mah kullanan biri olarak bu xiaominin 10400 modeli çok ağır ve büyük hemen hemen aynı kapasitede olan ( 400mah az ) 10.000 mah modelini öneririm cebe kolayca sığıyor şuan banggoodda 12$

@Güncemden
Merhaba,
Sizin aldığınız ürünün üçte biri fiyatına geliyor. Mutlaka güç farkı vardır ama yine de sormak istedim.
Buna ne dersiniz?
Fiyat/performans olarak iş görür mü?
(link)

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı Adam
@akinomatata bu daha şık bir ürünmüş. 1,5w arkadaşların paylaştığı 5w.

Bu tarz üzerinde regülator olmayan güneş panellerinden direkt elektronik cihazınızı şarj etmek yerine,

önce powerbank şarj edilip oradan elektronik cihazların şarj edilmesi daha sağlıklı olur. Çünkü güneş ışık şiddetine göre

akım ve voltaj sürekli değişecek, elektronik cihazlara zarar verecektir.

Herkese merhaba. Malum yaz geliyor ve planlar yavaş şekillenmeye başlıyor :) Bu ve benzeri bir solar panel yazın güneşin altında yapılacak bir bisiklet turu için yeterli olur mu? Günde 5-6 saat güneş altında bekleyen böyle bir solar panel 10400mah powerbankı ne kadar doldurabilir tahmini? Tecrübesi olan arkadaşlar var mı acaba..

@Efe S.

Konuyla ilgili bilgisi olan arkadaş var mı?

16000 mah xiomi powerbankı online al diye bir siteden 70 Tlye aldım gayet memnunum

Dosyalar

• 20160801_114815.jpg
    20160801_114815.jpg
    111,1 KB · Okunma: 34
@Efe S. Tahminen yarısını doldurur. Bende de xiaomi 10400 Powerbank var ve 2 amperlik şarj cihazı ile boş' dan doluya 6 saate şarj ediyorum.

Gomax powerbanklerini öneririz; (link)

Merhaba hb sitesinden kampanya vardı ben 54 tl ye aldım iki kere tam tlf nu dolduruyor. İşinizi görür. Şimdi pahalanmış takip etmek lazım.

(link)

Geri