münferit vagon
Daimi Üye
- Tepki
- 572
- İsim
- Ali
- Başlangıç
- 2014—15
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Ben de mi band 5 kullanıyorum. Mifit uygulaması ile eşleştirdim. Nabız verilerini sürüş anında da telefondaki uygulamasından gösteriyor. Sonrasında Strava' ya kendiliğinden aktarıyor. Ancak kimi zaman nabız ölçümünü doğru yapmadığını düşünüyorum.
Tesekkur ederim@Fota
Merhaba.
Sürüşe başlamadan önce telefondan açıyorum uygulamayı. Bilekliğe bağlı olduğu için verileri telefon ekranından görebiliyorum. Ama nabız ölçümü (bana göre) her zaman doğru olmasa da nabız ölçümü sırasında kesinti yaşamadım ya da farketmedim. Çünkü telefon ekranı önümde olsa da sadece müsait oldukça, yol durumuna göre ekrana bakıyorum.
@DayKnight
Stravaya aktarmak için: "Anasayfa-> Profil->Hesap Ekle" alanına girmeniz gerekiyor.
Ancak bu alana Mi Fit uygulamasından girdiğinizde sadece Google Fit başlığıyla karşılaşacaksınız. Strava, Relive gibi uygulamalar ile eşitlemek için "Zepp" isimli uygulamayı indirmeniz ve kullanmanız gerekiyor. Bu uygulamaya giriş yapıp aynı adımları izlediğinizde Strava'yı göreceksiniz.
Özetle: Strava, Relive ile eşitlemek için Mi Fit üzerinden değil, Zepp üzerinden bağlantı sağlamalısınız.
Aşağıdaki ekran görüntüsü Zepp isimli uygulamaya ait.
247539 dosyayı görüntüle
@DayKnight
Merhaba. Size şöyle bir tavsiyem var. Bu yolu da deneyebilirsiniz.
Zepp'i kaldırın. Mi Fit'i kurun ve cihazla eşleştirin. Eşleştikten sonra, Zepp'i tekrar yükleyin (Mi Fit'i kaldırmayın ve cihazı fabrika ayarlarına çevirmeyin).
Zepp'i açtığınızda eşleştirme işlemi yapmak istediğinizde, kendiliğinden cihazı görüyor olacak. Yani cihaz ismini (mi band 5) göreceksiniz. Zepp ile eşleştirme yapıp, önceki mesajımda görselini eklediğim kısma gelin ve Strava'ya giriş yapmayı deneyin. Eğer başarılı olursanız, Zepp'i kaldırın ve Mi Fit ile devam edin. Strava eşitlemeniz sonlanmayacaktır.