Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

XLC markasını nasıl bilirsiniz?

Cube bisiklette xlc ayaklık var ve gayet sağlam

Scudo
bu markanın gözlüğünü aldım (XLC bahamas) , ahanda kendisi buradadır:

http://www.ckbikeshop.pl/data/include/cms/IMG_3886.JPG
Gözlük hakkında bir kaç yorumda bulunayım. Hem marka eleştirisi olur, hem de optik gözlük kullanan arkadaşlara belki fikir verir.

Evet, optik gözlük kullanıcısıyım. Ürün ile 2-3 haftadır sürüş yapıyorum. Direk olarak yorumum şudur, optik gözlük kullanıcısı iseniz, ve ayırabilecek bütçeniz var ise, bu gözlük yerine farklı alternatiflere yönelin.

Gözlük kullanan arkadaşlarım beni anlayacaklardır. İyi gözlükler pahalı gibi gelebilir, ama gerçekten verdiği parayı hak ederler. Pahalıdan kastım,600 700 liradır bu arada. Cam konusu da oldukça önemlidir.
Ben onca "ucuz" gözlük-standart cam kombinasyonundan sonra, sonunda 500 lira gibi bi bütçe ayırarak Rayban çerçeve-essilor cam kombinasyonu yaptım. O kadar memnum ki burada anlatamam. Gerçekten, adamlar yapmış diyorum. Anlatılmaz, yaşanır abi. Tasarımcılık budur. İnsan hayret ediyor yani. Gözlük gözümdeyken gözlük aradığım çok olmuştur..

Ben neden bu gözlüğü kısmen önermiyorum?

1- optik camlarımızı taktiğimiz iç çerçeve, oldukça kalın. geçme sistemi yalama olmaya çok müsait. gözlük gözünüze oturduğu zaman, bu iç çerçeveler gözünüze daha yakın oluyorlar ve kirpikleriniz ile temas ediyor.

2- iç çerçeveler,görüş alanınızı kısıtlıyor. Özellikle seyir halinde solumdan gelen arabalara bakarken oldukça sıkıntı yaşatıyor bana bu. Normal hayatta kullansan tamam ama, yoldayken kullanacağım bir üründe böyle bir şey kabul edilemez diye düşünüyorum.

3- Siyah camlar takılıyken neyse de, saydam ve sarı cam takılıyken, gözlüğü taktığınızda görüntü gerçekten komik oluyor.

Camlarını denettim, gerçekten Polarize ve %100 UV. Bu hoş bir özellik, ve iddia ettikleri doğru.

Toparlayacak olursam, gözlük önemlidir, hele optik gözlük kullananlar için daha önemlidir. Ben almayın demiyorum, ama ayırabilecek bütçeniz var ise kesinlikle daha iyi bir ürün bakmalısınız. İyi bir gözlüğe verilen para kesinlikle değer unutmayın.

Eğer benim gibi bütçe ayıramıyor iseniz, bu ürün ideal diyebilirim. Ben kullanıyorum ve işimi görüyor.

önemli not: gözlüğü aldıktan sonra, cam taktırmaya gideceksiniz. burada yapmanız gereken gözlükleri takıp odak ayarını yaptırmanız. zira iç çerçevler biraz oval oldukları için, odak ayarı yapmadan cam taktırırsanız biraz sıkıntılı olabilir.

Güvenli sürüşler..

XLC ayarlı gidon boğazı kullanıyorum, herhangi bir şikayetim yok.
Yine XLC'nin kelebek gidonunu kullanıyorum, ne hikmetse fren vites kollarının olduğu bölümden tuttuğumda bilek ağrısı başlıyor.
Bisikletimi tur/şehir için hazırladığımdan gidon sele yüksekliği neredeyse eşit.
Yıllardır flat gidonlu Giant XTC kullanıyorum, hiç böyle bir sorunum olmadı.
Sanırım bahsettiğim bölümde bir açı sorunu var.

Xlc'nin gözlük,elcik,alyan seti ve hali hazırda fren sistemlerimde dolaşan hidrolik yağını kullanıyorum hiçbirinde bir sıkıntı yok :)

xlc nin kelebek gidon, gidon boğazını, sele altı çantasını, düz maşa için ön bagajını, su geçirmez ön ve arka heybelerini(gerçekten su geçirmiyor şiddetli yağmurda uzunca süre test ettim.) kullanıyorum gayette memnunum. pedallarını almıştım tur bisikletimdeki kilitli pedallardan önce. onlardan memnun kalmadım. bir arkadaşıma kelebek gidon için gidon bandı almıştık. iki bisikletimde de kullandığım fizik bantlardan sonra pek tat vermedi açıkcası. ama fizik banda göre fiyatının çok uygun olduğunu da göz ardı etmemek lazım.

XLC pedal kullanıyorum. Daha öncede gidon bandını kullanmışdım memnunum ürünlerden

CITY/TREKKİNG SİYAH CR-MO
pr_01_2225_max.jpg

bende kask aynası var diğer arkadaşların dediğinin aksne ve çok memnunum ne kadar hızlı gidersem gidiyim hareket etmiyor.

@PaPerOX ben de aşağı doğru düşme oluyor bu durum yol bisikletinin amortisörleri olmayışından çok sarsıntı yaşamaktan olabilir .. yol bisikletinde aşağıya eğildiğimde yol görüş açısı değişiyor.. ( bu xlc markası ile alakalı değil, sanırım bu tip aynalar flat gidon ile sabit bir oturum için tasarlanmışlar.. ) bir de mtb ile kullanacağım onda sorun yapmazsa yol bisikletine başka bir alternatif bulacağız..

@amoush00 olabilir bende tur bisikleti var bende maşayı kilitliyorum sarsılıyor baya yine ama indiğini görmedim daha yeni olduğu içinde olabilir 2 haftadır kullanıyorum.

@PaPerOX
@PaPerOX
ben dün aldım.. :(

Konuyu hortlatıyorum.Arka jantımda oluşan ayrılma problemi nedeniyle jant arayışı içerisine girdim.Bulabildiğim en uygun fiyatlı jant seti xlc markasına ait.Sizce kaliteli midir? Arazi şartlarına dayanırlar mı? Yoksa Accell bisikletin çinden ithal edip üzerine etiket yapıştırdığı ürünlerden biri mi?

(link)

Gözlüğünü ve ayakkabısını kullanıyorum gayet memnunum..
1622RN.jpg

zj22XR.png

@Infinity dragon Orta düzey ürünlerin büyük çoğunluğu ya çinden gelir yada taiwandan.. Siz en iyisi gözünüzle görerek ve elinizle tutarak alacağınız ürüne bakmanız iyi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
konuyu hortlatayım. xlc'nin aynakol ve orta göbek sökme anahtarlarından almayı planlıyorum. octalink için. bunları kullanan var mı acaba? icetoolz var bi de. link paylaşamıyorum maalesef az mesajım olduğu için.

Tahta kalemi kadar pompası ile az biraz zorlanarak 80psi bastığım bir marka.

konuyu hortlatayım. xlc'nin aynakol ve orta göbek sökme anahtarlarından almayı planlıyorum. octalink için. bunları kullanan var mı acaba? icetoolz var bi de. link paylaşamıyorum maalesef az mesajım olduğu için.
2 markada da sıkıntı yaşamadan kullanırsınız. Bende icetoolz un kiler var lifu diye de geçer.

Tork alet takımını beğenerek kullanıyorum. Bir de SuberB diye bir marka var. Onun tamir ekipmanları da hep fiyat/performans ürünü.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri