hocam pahalı ama 2. eli adamlar çöpe atıyorlar. çöpe atacaklarına satabilirlerDanimarka çok pahalı bir yer, ben olsam uğraşmazdım.
Giant Continuum Sync modeli var 200/250 bandında hrm ant cadance hepsi var sadece hrm bandını kendiniz ekstra almanız gerek cadancei falan birlikte satılıyor. şuan kullandığımdan önceki sayacımdı. memnundum evde öyle duruyor boş boş satmayı düşünmüyorum bir arkadaşa hediye edeceğim ama bence bulabilirsiniz, bahsettiğiniz fiyatlara..baktımda dolar bazında gene pahalı şöyle 100-150 liraya kadanslı kablosuz bişey varsa. dbe diye site var orda gördüm bitane mesela sordum geri dönüş bekliyorum.
Hocam bu ay içinde türkiyeye gelecek akrabalar. bulabilirsem 2. el km saati felan aldıracağım genelde 2. ele bakıyorum zaten.Hocam beni yanlıș anlamayın, zaten çoğu küresel bisiklet alıșveriș sitesi bazı avrupa ülkelerinin içindeki birçok mağazadan çok daha ucuz.
Hatta ülkemizdeki decathlon ürünleri diğer ülkelerdeki decathlon ürünlerine göre daha ucuz, böyle örnekleri sayarım size.
Ki kim bilir kaç ay bekleyeceksiniz, orası da var. Bence zahmetli bir iș, siz bilirsiniz gene de. 🙃
Bence büyük risk gene de, sonuçta herhangi bir garanti durumu vesaire yok. Forumda da çok güzel ikinci el ürünler bulunabiliyor. 🙃Hocam bu ay içinde türkiyeye gelecek akrabalar. bulabilirsem 2. el km saati felan aldıracağım genelde 2. ele bakıyorum zaten.
Bence büyük risk gene de, sonuçta herhangi bir garanti durumu vesaire yok. Forumda da çok güzel ikinci el ürünler bulunabiliyor. 🙃
Evet, gerçekleri değiștiremiyoruz maalesef. Eskiden bu forumda isteyen bir șekilde bir șeylerden kısarak bu tarz pahalı cihazlara erișim sağlayabiliyordu, șimdi ciddi bütçeler gerekiyor.Ufak bir araştırmayla ((link)), dba.dk sitesini görebildim ben de. Eminim Facebook'ta da birçok grup vardır bu tarz alım satımların yapıldığı. Tek sıkıntı, mesaj yazarken kullandığınız dil. Danimarka İngilizce konusunda Almanya'ya göre çok daha iyidir eminim, ancak yine de Google Translate'ten mesajınızı Danca'ya çevirmeniz, sonrasında iletişimi aynı şekilde Danca devam ettirmeniz, daha çok yanıt almanıza yardımcı olabilir.
Ürün çeşitliliği açısından ne yazık ki Türkiye sınıfta kalıyor. Hal böyle olunca ikinci el piyasası da zayıf kalıyor. Alım gücü yüksek ülkelerde, insanlar yeni ürünlere kolayca ulaşabildikleri için, eskisini hemen uygun bir fiyata elden çıkarmaya bakıyorlar. Ben bisikletime yaptığım tüm güncellemeleri bu şekilde yarı fiyatına yaptım mesela. Garanti durumu tabii ki dediğiniz gibi, ancak bu nereden alınırsa alınsın ikinci el için geçerli bir durum.
Şuna baksın akraban.. Kadans ve hız sensörüde varmış, az kullanılmış.. 1 paket sigara parası akraban için..adamların 2. eli yok bacanağım ile konuştum 100 tl'e kablosuz sayaç var güzel bişeye benziyor bakalım
adamların maaşı 30bin kron sayaç 40 kron bize 100 tl bu arada asgari ücretleri bu civarda zaten
Almış benim bacanak 😄 başka yoktu aldım diyor kablosuz hız ölçer güneş enerjili güzel bişeye benziyor idare eder beni danca bide 😄Şuna baksın akraban.. Kadans ve hız sensörüde varmış, az kullanılmış.. 1 paket sigara parası akraban için..
(link)
Akrabamdan para kıymetli değil diyorsa akrabanız, şunada baksın
(link)
Evet, gerçekleri değiștiremiyoruz maalesef. Eskiden bu forumda isteyen bir șekilde bir șeylerden kısarak bu tarz pahalı cihazlara erișim sağlayabiliyordu, șimdi ciddi bütçeler gerekiyor.
Ben daha çok aliexpress üzerinden alıșveriș yapıyorum, geçenlerde sram sx eagle aynakolu 37 küsür euro gibi bir fiyata aldım. 🙃 Mağazada aynı aynakol 70-75 euro civarlarında. 🙃
Evet, indirim gününde denk getirip aldım. Bu arada bendeki ürün sahte değil. 🙃 Onun dıșında dediğiniz gibi sahte ürün çok fazla, sahte olup olmadığını anlamak çok zor olabiliyor bazen.Aliexpress'teki ucuz ürünler genelde replika oluyor. Bunu bilerek alışveriş yaptığınız sürece sorun yok.
Merhaba bir sorun var tecrubesi olanlar yardimci olabilirse memnun olurum
sorum şu:
Yurdisindan dis lastik alacagim ve kargoyu bedavaya getirmek için arkadaşlarla ortak almayı düşünüyoruz ama sorun şu
3 kişiyiz ve aynı lastikten alacağız sizde birebir aynı lastikten 6 tane alsak gümrükte sorun çıkar mı?
teşekkürler
Bilgisi olan yok mu
O konuyu biliyorum lakin 4 tane Garmin 530 olursa arkadaşın yanında hepsi için vergi iadesi alabilir mi öğrenmek istediğim o.geldiği ülke ile ilgili bir şey bu.
Tax free fatura düzenleyen firmalar var ve iade alabileceği ülkelerde var.
Iade için faturayı ibraz etmiyor mu? Eğer öyleyse hepsini bir faturada toplar iadesini alır teorik olarak 😀O konuyu biliyorum lakin 4 tane Garmin 530 olursa arkadaşın yanında hepsi için vergi iadesi alabilir mi öğrenmek istediğim o.
Almanya dan gelecek arkadaş. Türk vatandaşı.