@Kudret Kurtcebe
Konuya yazmış idim,babam emekli subay idi,1960 ihtilalinde emekliye ayrılınca ,boşluğa düştü ,kahve ev arası mekik dokudu,günde 2 ,5 paket sigara içti,dile kolay,annem astım oldu,ama rahmetli annem 83 yaşında vefat etti,babam ise ,55 yaşında vefat etti,akciğer kanserinden,
Ağbim nuri kurtcebe ölümden döndü,sigara artık içemiyor,zamanında müdahele oldu,akciğerin 4 de 3 'ü alındı,hastanede ziyarete gittim elinde kocaman bir kavanoz,kavanoz kapağından bir boru koltuk altına giriyor idi,pişmandı ama bir kere olan olmuş idi,
bu sigara illetine neden alışmadim bilmiyorum,ne de içkiye,eniştem her akşam bir büyük rakı götürür idi ,oda sirozdan gitti,yav demokrasi var isteyen içer bedelini öder ,ya da içmez gene bedelini öder,bu bedelin ne kadar ağır olacağı önemli,sevgili muhterem ,dünyanın en büyük silahcısı ve de bankeri, para babası,104 yaşını hedefledi ,tabi parası ile epey organlarını değiştirdide ne oldu ,101 'de gitti,kurtlar amcamızı yedimi bilemem ama ,belkide mumyalaştırmışlardır:islik: