Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yapım aşamalarıyla "Kendime bir kadro"

Harika görünüyor :) rengi ne olacak acabaaaaa

Scudo
@Burçak Erbil

Burçak abi ortalama fiyatları ne kadardır acaba?

Manevi anlamda paha biçilemez, aynı zamanda el emeği anlamındada paha biçilemez. :)

Gel gelelim ortalama bir kadro kaç TL"den başlıyor? =)

@Godzilla

evet kadronun fiyatı benim de merakıma mucip oldu.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ülke için bir değersiniz. Üretici birilerini gördükçe sevinmemek elde değil lakin sizinki üretmeyi çoktaş aşmış başka yerlere götürmüş.

Forumun ve ülkenin üretici kişiliklere ihtiyacı var. Teşekkürler.

Ben de bir fen edebiyat fakültesi öğrencisi olarak ilk sayfalardaki tartışmalardan hiç bir şey anlamadım :D

Şaka bir yana müthiş bir emek ve bilgi helal olsun diyecek birşey bulamadım :agla:

@Burçak Erbil Tebrikler, mühendislik eğitiminin böylesi göz kamaştıran bir sanata dönüşmesi her yiğidin harcı değil; hele de ülkemizde. Başarılarınızın devamını dilerim.

Burçak bey elinize sağlık.

Ben sadece evdeki ampülleri değiştirebiliyorum. O da sigortaların kapalı olması şartıyla. Şu yeteneği işçiliği gördükten sonra adamlığımı sorgulamaya başladım. ))

@hydrocon Videonun en başında değinilmiş ama iöeriğe girilmemiş. Kaşşira? :D

Olumlu eleştiri olarak algılayın lütfen ama şahsen videonun içerisinde Burçak Bey'in yapmış olduğu kadrolardan örnekler aradım. Olsa çok daha güzel olurmul bence.

• Beğen
Tepkiler: hydrocon
@mehmet.ali

Hocam estağfurullah tabiki eleştirmek hakkınız. Zira kadrolar 1000$ seviyelerinden başlayıp 2500$ seviyelerine kadar çıkmakta. Aradaki fark materyal sağlamlığı ve hafifliği ile değişmekte.

Geri