Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yapım aşamalarıyla "Kendime bir kadro"

Scudo
Nutkum tutuldu resmen tebrik ederim inşallah yolunuz ve bahtınız daima açık olur.

• Beğen
Tepkiler: Burçak Erbil
Sanırım gördüğüm en göz alıcı yol bisikleti. Tebrik ediyorum, elinize, emeğinize sağlık. Başarılar, iyi çalışmalar dilerim. Güzel günlerde kullanın. @Burçak Erbil

• Beğen
Tepkiler: Burçak Erbil
Gerçekten takdire şayan bir çalışma @ Burçak Erbil 30 yaşında bir makine mühendisliği öğrencisi ve piyasada çelik konstrüksiyon imalatı projelerinde çalışmış biri olarak el işçiliğinize hayran kaldım. Detaylar tek kelimeyle mükemmel. İki teker aşkıyla motorsikletde kullanan biri olarak 2017 motobike ı iple çekiyordumki restore ve custom bisikletede merak salmış biri olarak açıklamanızdan sonra bu beklentim ikiye katlandı. Şimdiye kadar iki bisiklet restore ettim hatta sizin renkleri görünce geçen hafta kış için topladığım raleigh'i anımsadım şu an aktif olarak kullanıyorum ama sizinki gibi profesyönel bir çalışma için biraz daha zaman var. Takipteyim ( bu arada buda bizim dede (raleigh) naçizane bir ihtiyar :) üzerindeki formüller sınav haftasından sonra toplamaktan kaynaklandı sıkıntıdan karaladık öyle bizim için çok anlamlı oldu :) sizinde aşina olduğunuz bilgiler :) ) 2017 motobike da görüşmek dileğiyle....http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/1b4bb0656300be4f3fa7d157ef8c63a8.jpghttp://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/ac1488ebde4216f103145b777151e042.jpg

Güle güle Kazasız belasız mutlu bir sekilde kullanın.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
@hakan büyükkaya
Sizin relaygt da harikamis . ozellikle rengine bayildim . Boya sonradan mi acaba

Bravo, iscilik ve detaylar süper gözüküyor. :harika:
Türkiye'de bir baska custom made kadro üreten daha yoktur herhalde.

@mariokaldato

Teşekkür ederi Evet kendim boyadım :)

@Burçak erbilin seri üretime geçmesi bisiklet severler için kesinlikle harika olur. Ancak seri üretimde bu değer ve özveri yitirilebiliniyor el yapımı özel işçilikle zaanatkar olarak devam edilmesi daha bi kıymetli gibi naçizane fikrim :)

@Burçak Erbil

Dünden beri kaç kere yazdım sildim kimbilir... İş, güç koşututurken resimlerinizi görünce şöyle bir durup, arkama yaslanıp keyfini çıkarma ihtiyacı hissettim. Kullanıyor olsam kesin bir de sigara yakardım. Tasarımı, işçiliği, renk seçimi, detayları nefes kesici.

Kullanırken tıpkı Tommasini ve Cinelli'nin aldığı hazzı hissetmiş olmalısınız. Her detayında kendi imzanız olan böyle muhteşem bir ürünü yollarda sürmenin tarifi olmasa gerek.

Elleriniz dert görmesin...

@hakan64

Nasıl ki terziye diktirdiğiniz bir elbise ile mağazadan aldığınız konfeksiyon ürünü arasında fark varsa, gidip bayiden aldığınız bir bisiklet ile Burçak Bey'in ürettiği eser arasında o kadar fark vardır.

Tamamen sizin için, size özel üretilen bir bisikletin sağlayacağı sürüş zevkini hangi seri üretim bisiklet verebilir ki? Burçak Bey'in seri üretime dönmesi demek kişiye özel üretim vasfını yitirmesi demek, ki bu korkunç birşey.

@Burçak Erbil sormadan edemeyeceğim. Bu şaheser kaç kilo? Lütfen beni taşlamayın böyle güzelliğin ağırlığı önemli olur mu diye çok merak ettim :D

abi. siteyi inceledim. inceledim derken zaten cikamiyorum ki. :)
Ben Azerbaycan turkuyum. Bakude oturuyorum. eger siz de kabul ederseniz sadece karin tokluguna cirakliginizi yaparim. Bakuden Istanbula tasinirim. :) merak etmeyin. sadece ciraklik. mengeneyi ver. serit metre getir, masayi temizle gibisinden :)

@gunes1001 kadro astarli hali ile (boyasiz) 1600gr olarak tarttik. celik kadro + icten gecen fren kablo yolu icin gayet hafif sayilir. sunuda unutma bu bisiklet hafif gelsin diye uretilmedi. ustadin tamamen kendi kullanim amaci icin uretildi. sen hafif bisikleti istiyorsan bircok secenek var. ornek olarak; daha hafif celik borular kullanabilirsin, tamamen distan gecen kablolar, karbon masa...vs gibi gibi uzatabiliriz

@Sadettin Z. ustadin seri uretim yapmicagini onu tanidiginizda veya seri uretime girecek parca ve urun istediginizde, anlayacaksiniz.

hickimse "custom made" stem hakkinda yorum yazmamis. boyaninca bisiklete harika uyum saglamis. bende 1 tane isteyebilirim ustam;)

@3rsin özellikle hafif olsun diye yapılmadığını biliyorum ama gerçekten merak ettim ondan dolayı sordum :D

@3rsin

Tamam anlaşıldı burçak evren iyi bir mühendistir, hendeseden anlar, eli iş tutar beceriklidir ama sorgulamanın önünü kapatıpta adama peygamber muameleside yapmayın. Şeyh uçmaz mürid uçurur demişler. Burçak evren bunu analitik düşünerek, şeytan ayrıntıda saklıdır diyerek, matematik biliminin ışığında inşa etti. Bize yakışan kendisinden bu disiplinli metodu öğrenebilmek. Eğer iyi öğrenilirse bu bir iş dalı halinede dönüşebilir. Ben kafamda bir maliyet analizi yapıyorum. Gerekli teçhizatlar ne tutar, yarı mamul madde nereden temin edilebilir, bisiklet üretim süreci ne kadar sürer, ne fiyata satılır, piyasası varmıdır. Geçde olsa bir zenaatkarlık dalı bile ortaya çıkabilir italya örneğinde olduğu gibi.

@mehmetsunu nerde "peygamber" "seyh" kelimelerini ve benzer benzetmeler kullanmisim?! kendi kendine olay yaratma. insan-kisilik ve zanaatkarligini begendigim bir insan. suan onun ayarinda bu isi yapabilen yok (yapan 1 kisi daha var, kaynak isciligini 'ben' begenmiyorum).

Geri