Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yaptığınız zaman birbirinizi seveceğiniz bir şey söyleyeyim mi?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Mehmet Metin Levent bence dillere çok takılmayın. Aynı dili konuşanlar değil aynı duyguları paylaşanlar anlaşırmış.
''Ey insanlar! Şüphe yok ki, biz sizi bir erkek ve bir dişiden yarattık ve birbirinizi tanımanız için sizi boylara ve kabilelere ayırdık. Allah katında en değerli olanınız, O’na karşı gelmekten en çok sakınanınızdır. Şüphesiz Allah hakkıyla bilendir, hakkıyla haberdar olandır.'' (hucurat-13)
Hadi selamün aleyküm hayırlı cumalar :)

Scudo
Yaptığınızda mutlu olacağınız şey = bisklet sürmke

en azından benim için öyle, beni başka mutlu eden birşey yok. ah birde bromptonum olsa!

@Mehmet Metin LeventVealeykum Şalom

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnsanlara: "Dinin nedir? Namaz kılıyor musun? Oruç tutuyor musun?" gibi Allah'ın soracağı soruları sormayın!
İnsanlara: "Aç mısınız? Bir şeye ihtiyacınız var mı? Bir sorunun var mı?" gibi kulun kula soracağı sorular sorun.

Fatih Sultan Mehmet Han

Eğer uzun tur yapıyorsanız yanınıza ufak hediyeler alın çocuklara vermek için. Mesela bisiklet süren çocuklara 1 tane iç lastik veya bisikletle ilgili ufacık şeyler verirseniz çok mutlu oluyorlar. :)

@Mehmet Metin Levent
Allah'in Selamına arap selamı diye tanım koyanda ilk defa sende gördüm arkadasim

@mariokaldato eskiden bir arkdaşım vardı. her önüme gelene ALLAHın selamını veremem derdi. Yüce ALLAHIN selamı her önüne verilerek harcanak birşey değildir derdi. niye öyle dediğini o zaman da anlamazdım, hala anlamıorum. bu da böyle bir anımdır.

@Serkan Mıstınoğlu
Paraşüt etkisinden bu hale gelmiş gibi duruyor

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@isosel Asıl sana hayırlı cumalar.Forumda bir süredir göremiyorduk.Nerelerdesin değerli dostum?

Selamun aleyküm.

Cumanın hayrına tabiki Allah rızası için sokakta gördüğümüz minik dostlarımıza biraz mama veriyoruz.:harika:Asansörde gördüğümüz komşumuza her zamanki gibi tebessümle selam veriyoruz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri