Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yarış Anıları Ve Tecrübeler..

bende ilimizde bisikletin spor olarak fazla gorulmedıgınden ilk defa kaçkar bisiklet kış antrenman yarışının safranbolu ayağını duyduğumda havalara uçmuş ve bunun benim için büyük bi fırsat olduğunu düşünmüştüm iki hafta öncesinden hayaller kurmaya başladım(bu iki haftalık süreçteki tüm yazılılardan cakmamı sağladı) yarış pazar günü ben cumartesi babamla motora atlayıp parkuru görmeye gittim hatta motorla parkura girdik(tam kepazelekti)sonra dönüp bisikletımle tekrar geldim parkura girdim hava gayet sıcaktı ama iyi süreler yapmıştım.ertesi gün ebeveynlerımın ısrarı üzerine kotla yarışa katıldım :( ee tabi bu yüzden baya küçümsedıler (hatta yokuşta elime alinca diskalifiye oldun diye bişey geçti bazı densızler) neyse yarisa başladık ve rakiplerim kayboldu komik şekilde geçtiğimi sandığım çocuklar sonlara doğru önüme çıktılar bu arada sulugumun kapağı düştü ve ben bi yandan onu arıyordum herneyse azımle yarısı birakmadigini gören seyircilerin coşuyla yarısı bitirdim ama öne adamlar bir aynı anda fınısten geçtiğimiz bir pro yüzünden benim bir turumu saymamıslar babamın ısyanıyla saha gorevlilerinin cızelgesıne bakan beyfendi şaşkına dönüp yine de derecemı duzelmeyeyınce iyice gerildik sonra 6.olduğumu öğrendik
ayrıca ödül töreninde adımı da okuyamaması beni gerçekten üzdü doğrusu
ama en ilginçi benim sponsorum olmadığı için çekinerek alıp kardesımle boluserek içtiğim monsterı yoldan geçen bir amcanın içki sanıp ceketinin ceplerine hatta bir posete doldurup gıtmesıydı :)
uzun oldu kusura bakmayın tek yarışım olduğu için anlatmak istedim

Scudo
Eskişehir'de 1989 bir kriteryum yarışında bize bir tur eksik söylenmiş, sonradan doğrusu söylenilmiş. Biz en öndeki 2 kişi duyamadık. Sonra 2 sporcu muhteşem bir finiş yaptık. Hemen arkamızdan gelen kaçtı ve bir tur daha dönüp sürpriz birinci oldu.

2017 Mayıs ayında binbir zorlukla Eskişehirden Tek sporcu olarak Bursa Kriteryum yarışına gittim.Mükemmel bir kondüsyonda süper ısınma turları attım parkuru kafamda iyice ölçtüm.Startı aldık ilk u dönüşünde içerden çok nizami bir dönüş aldım ve Cappadocia takımından bir arkadaşımla ayağa kalkıp arka grubu tam bırakıyorduk ki benim zincir koptu,hayatımda en çok üzüldüğüm anlardan biridir.Bu kadar hazırlık yapıp yol tepip masraf edip starttan 1dk sonra zinciri kırmak...

@eleenorr kardeş valla yoruldum ne yazdığın belli olmuycak şekilde yazmışsın nerdeyse

Geri