@mariokaldato
Eyyyyyyy raşit öykü yazarının kralı dostum,8 bisiklet eskittim,8 'inci yol ile yola devam,8 bisikletin 3 'ü yol idi,5 'i mtb idi,1976 'dan bu yana ben neyi keşfettim,
Sele üstünde amacını belirleyecen,
1- ben şehir şehir gezecem ve de çine gideceğim dersen
Aynen tur bisikleti,
2- yok ben uzuna gideceğim, kısa mola tempo yapacağım dersen,alacan ferrari yol,
3- ha arkadaş ben sevmem araçları der isen ,ormanları severim der isen, aynen mtb
Stilim ne idi ?
Günü birlik olacak.yani 200 km bir günde bitirilecek,
2008 'de scott scale 30 mtb ormanlara gidilmek için alındı, 2 yılda ormanlar bitti tabi,istanbulda ormanmı kaldı yahu.
Fox maşa 600 yuro idi,fakat bu amortisör kendini sadece toprakta gösteriyor idi,asfaltta hikaye idi,derken eski sitilim arz etti uzunlara gitmek,26 jant ile kartepeye gittikte ne oldu, hikaye tabi 150 km gittik,15 km eğim çıktık,anladık 26 jant ile öyle kısa mola tempo olmaz,ne yaptık,26 jantı 28 jant yaptık,ama kadro mtb kadrosu idi,yol kadrosu gibi değil idi,bir kere farkı kartepe 198 km 'de gördüm,yol uzunda konforlu idi,
Alttaki 8'inci bisiklet alüminyum kadro,pedalsiz 7.5 kilo idi,inanılmaz bir kadro.çok seri bir canavar bu,valla ben mehmet sunu dostumu bilmem ama bu kadro 8 yıla endekslendi.
@mehmetsunu
Bakacağım
@mehmetsunu
(link)
Bir tane buldum valla en ucuzu