Yapar mı yapar, ama bitişte verdiği reportajda çok aptalca bir ataktı, neden atak yaptım onu bile bilmiyorum bayağı zorlayıcı oldu dedi.Boyle giderse yakinda 80-100km falan beklemeyecek yarisin basinda baslayacak ataga pogacam benim![]()
İşin ilginç yanı sadece tek günlük yarışlarda yeni forması ile göreceğiz. Katıldığı etaplı yarışlarda genelde lider olduğu için, lider formasını giyecek 😂bu pogi nası bi adam anlayabilmiş değilim her katıldığı yarışı turu domine ediyor adam yahu 100km atak çekmek nedir resmen dalga geçiyor. Bi filmde vardı sırtında 2 numara yazan döğmesi vardi sorduklarında neden 2 numara diye arkamdan gelen kaçıncı sırada olduğunu bilsin diye cevap vermişti. Pogi de böle yapıyor resmen![]()
Colnago ceker altina renkli bisiler. Reklamini yaparlar bu isin sonuna kadar.İşin ilginç yanı sadece tek günlük yarışlarda yeni forması ile göreceğiz. Katıldığı etaplı yarışlarda genelde lider olduğu için, lider formasını giyecek 😂
Orası zaten kaçınılmaz. Dünya kupası için kariyerinde kazandığı yarışların renklerini içeren kadro yapmışlardı. Yenisine gök kuşağı renklerinide eklerler.Colnago ceker altina renkli bisiler. Reklamini yaparlar bu isin sonuna kadar.
Ona çözüm bulurlar, kol uçlarına çoraplarına filan gökkuşağını iliştiriverirler.İşin ilginç yanı sadece tek günlük yarışlarda yeni forması ile göreceğiz. Katıldığı etaplı yarışlarda genelde lider olduğu için, lider formasını giyecek 😂
Kendi isteği ile çekilmedi takım yönetimi çekti zira ineostan ayrılacak diye birkaç haftadır dedikodular var, bu sebeple olabilir.Pidcokc çekilmiş.
(link)
Bunu gördünüz mü ya ? Güzel bir olay, çeşitlilik açısından. Tabi ücreti de tuzlu gibi
Fondolarda organisyanun kar marjı bayağı yüksek bu nedenle bir çok fondo yapılıyor.. Ultra yarışlarda ise katılımcı sayısı az olacağından geliri az olacaktır. Bundan dolayı organisyon firmalarının ağzını sulandırmıyor ultra yarışlar..(link) bu yarışı takip eden var mı? Bugün başladı geçecekleri kontrol noktalarında gördüğüm kadarı ile Denizli'de var galiba uygulama üzerinden canlı konum takibi varmış ama uygulama için belirli bir oturum veya kod olması gerekiyordur diye düşünüyorum. Yakalarsam Denizli'deki kontrol noktasına uğramayı düşünüyorum. Yarışta tek bildiğim Soulrider Yasin Bey var.
Aslında güzel bir yarış olabilir kanısındayım ama nedense reklam olarak çok duyuramadılar gibi geliyor. Mesela vaktiyle ilkinin yapıldığı ikincisinde biraz olaylar olan ve sonrası olmayan Mümtaz Abi ve Birol Abi'nin organize ettiği yarış vardı. TTUBR/TTBUR (tam hatırlayamadım adını) yarışı vardı mesela. Ülkeye bence böyle yarışlar şart ama nedense olmuyor galiba o kadar uğraşacağımıza çakalım fondoyu olsun bitsin diyorlar herhalde.
instagramda check point noktaları vs vardı ya. yakınlarda olsam kesin giderdim. hatta bu yarışı önceden görseydim katılmayı bile düşünürdüm. seneye artık kısmetse(link) bu yarışı takip eden var mı? Bugün başladı geçecekleri kontrol noktalarında gördüğüm kadarı ile Denizli'de var galiba uygulama üzerinden canlı konum takibi varmış ama uygulama için belirli bir oturum veya kod olması gerekiyordur diye düşünüyorum. Yakalarsam Denizli'deki kontrol noktasına uğramayı düşünüyorum. Yarışta tek bildiğim Soulrider Yasin Bey var.
Aslında güzel bir yarış olabilir kanısındayım ama nedense reklam olarak çok duyuramadılar gibi geliyor. Mesela vaktiyle ilkinin yapıldığı ikincisinde biraz olaylar olan ve sonrası olmayan Mümtaz Abi ve Birol Abi'nin organize ettiği yarış vardı. TTUBR/TTBUR (tam hatırlayamadım adını) yarışı vardı mesela. Ülkeye bence böyle yarışlar şart ama nedense olmuyor galiba o kadar uğraşacağımıza çakalım fondoyu olsun bitsin diyorlar herhalde.
Benim beceriksizliğimmiş, mobil uygulama üzerinden takip ediyorum. Bana en yakın olan kontrol noktasına 140 ile 160km arasında mesafedeler, kafamda bir noktaya geldiklerinde Pamukkale 'ye yola çıkmayı düşünüyorum en azından kontrol noktasına gidersem bir kaçı ile karşılaşırız. Valla bir tanesi carraro g2 ile yarışıyor galiba 12 kişiler. Dediğim gibi reklam kısmını pek yapamadılar, belki seneye çok daha iyi olur.instagramda check point noktaları vs vardı ya. yakınlarda olsam kesin giderdim. hatta bu yarışı önceden görseydim katılmayı bile düşünürdüm. seneye artık kısmetse