Ahulex ultra: 24 -29 ekım tarıhlerı arasında 1000 km 10000 mt (yaklaşık mesafeler) 127 saat sınırı olan bır ultra etkınliği.Gelecek sene de bu tarıhler arasında düşünülüyor.Bu sene yarışmaya katılan tüm arkadaşlara sağlıklı bır sekılde bitirdi.Yarıs Kaunos harabelerinden başladı .Kontrol noktaları Köyceğiz merkez,Fethıye amıntas mezarları,golhısarkbyra antık kentı,Burdur hacılar, Salda gölü,Denizli hıeropolıs,Aydın nysa,magnesıa,apollon tapınagı,bafa gölü,Beçin kalesi stronıkea antık kentı,akyaka,Dalyan Bu noktalardan geçerek yol güzergahımızı kendınız oluşturduk.Salda ve bafa göllerı kamp alanlarıydı.Organizasyon fazla eşyalarımızı kamp alanına taşıdı kı bu çok büyük kolaylıktı.Ben konaklama yerleri herkesın kullanabılecegı alanlardı.Ben 1. Gece golhısara 25-30 km mesafedekı bır mescıtte gecırdım.2. Gecem pamukkale 3. Gecem apollon tapnagına yakın bır pansıyonda gecırdım.1. Gece ( dalyan kbyra arası)herkes ıcın zor oldu.Gece 0 derecelere düştü.Zaman gündüzlerin kısa olduğu bır zaman olduğu için gece sürüsü şarttı.Kolluk kuvvetleri tarafından guvenliğimizın sağlandığı iyi bir etkinlik oldu.90 saat civarında güzel bır sürüş yaptım.instagramda the ahulex dıye baktığınızda benim atacak olduğum fotoğraf ve vıdeolardan daha iyileri var (Dron cekımlerı) Suruculer arasında mesafeler baya bı fazlaydı önümdeki arkadaşların masallahı vardı (Caner bıreyel,soulrıder yasin ve Ekrem takım) Seneye koşacak olanları beklerız.tekrardan katılmayı düşünüyorum.Bır ara dedım kı 127 saat fazla ama dusununce yağmur olsaydı kı havalar kurak gıdıyor sure anca yeterlı gelecektı