Yeniden hepinize teşekkürler. Bacağım biraz daha iyi ama yine de yürümekte zorlanıyorum tabi. Biraz yürüyüş yaptım hastaneye giderken ağrı yapmaya başladı.
@Hurol Yoney Olay yerinde mobese kameraları var. Oradan bakılmasını isteyeceğim.
@Knight Rider Hayır hiç öyle birisi de yok hayatımda. Pek kavgacı birisi de değilim aslında ama iyice düşündüm yine bulamadım.
@SEYYAH OZİ 50 55 yaşlarında bir adamdı ağır ağır yürüyerek çıktı yola bana da baka baka. Hiçbirşey olmamış gibi devam etti evet. Birisi kaçıp gitti dedi.
@murat serbet Estağfurullah, evet yokuş yukarı ben de zorlanıyorum sürerken zaten. Çokta hızlı degildim aslında, yol da boştu. Adam beni uzaktan gördü bana baka baka indi yola. Yani böyle durumda insan "bu şimdi bana baka baka önüme atlar" diye düşünmüyor. Gerçekten çok acayip. Hele bir de 10 metrede bir trafik ışığı varken.
Ayrıca yanlış düşünmüyorsun elbet ki.
Az önce karakoldan geldim. Polis bana eğer adamın önceden suçu yoksa tespit edemeyiz, faili meçhul bir dosya olarak kalır" gibi birşeyler dedi. MOBESE'lere bakmalarını istedim. Polisten bir şey çıkmazsa direk savcılığa gideceğim. Nasıl tespit edemezler anlamadım.
Bu arada Moda caddesinde bisiklet çalınma olayı olmuş. Polisler onu konuşuyordu. Sanırım bir tane bisiklet bulunmuş, çağırıp teslim edeceğiz deyip, dosya arıyorlardı. Ben tam üzerine denk geldim.