Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yayalar da araçlar kadar tehlikeliymiş!

Scudo
Çok geçmiş olsun bi kere benimde başıma gelmişti arabaların sağından geçerken soldaki arabanın önündeki yayaları göremedim onlarda hiç düşünmüyordu tabii bir anda çarptım haklılarmış gibi önüne baksana falan diyerek geçiştirdiler

Çok geçmiş olsun olayın peşini bırakmayın ki güzelcene ceza alabilsin hocam

• Beğen
Tepkiler: Hakan38
@halil halil
Bir de kadına yapıyor bunu. Köprücüğünü kırmış kadının şerefsiz.

Vay arkadaş bile bile omuz atmak nedir bunu yapan mahlukata 16 lık cubuk demirini kızdırıp bütünleşdircen kızgın olacak ki çıkartamasın

Bir düşmanınız veya yakın zamanda kavga ettiğiniz bir kişi var mıydı?
Çünkü bilerek omuz atmış. Kimse akli dengesi yerinde olduğu sürece tanımadığı, kendi halindeki bir bisiklet sürücüsüne omuz atıp düşürmez. Daha önceki zamanlarda herhangi bir sebeple size kin beslemiş birisi olay yerinde size denk gelip ani bir intikam duygusuna kapılmış olabilir.
Size omuz atan kişinin yüz şeklini hatırlıyor musunuz? Tanıdığınız birisine benziyor muydu? Daha da önemlisi aranızın iyi olmadığı birisine benziyor muydu?

Eğer düşündüğüm gibi bir düşmanınıza o gün denk gelmediyseniz akli dengesi bozuk olan birine denk geldiniz. Başka da bir ihtimal aklıma gelmiyor.

@Knight Rider hocam istanbulda herkezin acelesi var, agrasif, ve bi dünya dengesiz var muhtemelen hapcının birine denk gelmişdir onla geçmiş olsun malesef dengesizlik hastalık gibi bulaşıcı insanlar deşarj olmak için birbirine çatıyor .diye düşünüyorum ben

Bence kasıtlı bir omuz atma olmayabilir bu durum. Zira insanlarımızın bir çoğu afedersiniz öküz gibiler ve sağına soluna bakmadan yürüyorlar.
Yani adam yürürken bir şeye çarpıyor ama çarpıp çarpmadığının farkında bile değil. Hiçbirşey olmamış gibi yoluna devam ediyor. Çünkü ona göre zaten hiçbirşey olmamış.
Var böyle insanlar. Çok var hem de..

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
@Knight Rider memlekette veba var hocam, millet zombilesmis. Keske sizin gibi dusunebilsek ama hic sanmiyorum. Yapani yakalayip sorsan zevk icin yaptim der, hatta suan arkadaslarina anlatiyordur ovunerek boyle boyle yaptim diye. Ne baktin diye kavgaya tutusan, asip kesen, iflah olmaz, azimsanmicak sayida bir kitle var.

• Beğen
Geçmiş olsun

Arkadaşım büyük geçmiş olsun ne diyeyim İstanbul burası çeşit çeşit türlü türlü iki ayaklı var...... neyse sağlıcakla kal ALLAH beterinden saklasın cümlemizi.

• Beğen
çok geçmiş olsun. ben de yaklaşık 2 ay önce trafikte kendisine kırmızı yanmasına rağmen yola atlayan bir kadına çarparak hayatını kurtarmıştım :D.

@Torion Geçmiş olsun. İnşallah çok kısa sürede ayağa kalkarsın. Şimdi sana bu haldeyken bunu yazmak çok içimden gelmiyor ama çok hızlıymışsın gibi geldi bana anlattıklarından. Orası yokuş yukarı, solda tramvay, sağda binlerce insan olan bir yol. Böyle bir yolda o psikopatın yanından nasıl bir hızla geçtin ki sana omuz atınca yerde yokuş yukarı sürüklendin? Böyle yerlerde çok yavaş gitmekte fayda var. Düşüncem hatalıysa kusura bakma.

Yeniden hepinize teşekkürler. Bacağım biraz daha iyi ama yine de yürümekte zorlanıyorum tabi. Biraz yürüyüş yaptım hastaneye giderken ağrı yapmaya başladı.

@Hurol Yoney Olay yerinde mobese kameraları var. Oradan bakılmasını isteyeceğim.

@Knight Rider Hayır hiç öyle birisi de yok hayatımda. Pek kavgacı birisi de değilim aslında ama iyice düşündüm yine bulamadım.
@SEYYAH OZİ 50 55 yaşlarında bir adamdı ağır ağır yürüyerek çıktı yola bana da baka baka. Hiçbirşey olmamış gibi devam etti evet. Birisi kaçıp gitti dedi.

@murat serbet Estağfurullah, evet yokuş yukarı ben de zorlanıyorum sürerken zaten. Çokta hızlı degildim aslında, yol da boştu. Adam beni uzaktan gördü bana baka baka indi yola. Yani böyle durumda insan "bu şimdi bana baka baka önüme atlar" diye düşünmüyor. Gerçekten çok acayip. Hele bir de 10 metrede bir trafik ışığı varken.

Ayrıca yanlış düşünmüyorsun elbet ki. :)

Az önce karakoldan geldim. Polis bana eğer adamın önceden suçu yoksa tespit edemeyiz, faili meçhul bir dosya olarak kalır" gibi birşeyler dedi. MOBESE'lere bakmalarını istedim. Polisten bir şey çıkmazsa direk savcılığa gideceğim. Nasıl tespit edemezler anlamadım.

Bu arada Moda caddesinde bisiklet çalınma olayı olmuş. Polisler onu konuşuyordu. Sanırım bir tane bisiklet bulunmuş, çağırıp teslim edeceğiz deyip, dosya arıyorlardı. Ben tam üzerine denk geldim.

Tipik türk polisi cevabı .,.bulamassın bundan biley çıkmaz. Bunlarla uğraşma başına iş alırsın

Uğraşmadığımız için bu sığırlar bu kadar rahat davranıp sapa sola çarpıyor omuz atıyor hayır nide 50-55 yaşındaymış ,enteresan

Bu olay kasıtlı ama kasıtli oomayan var o da hem arkaya bakip hem de yola atlayan yaya dikkatli olun bize saglam lazimsiniz gecmis olsun

• Beğen
@Torion çok geçmiş olsun taygun bey bende bir yaya çarpmıştım çarptığım kişi koşarak uzaklaştı vurduğumda 2 metre fırladı halde kaçtı:)

• Beğen
Geri