Scudo Sports

Yaylı ve havalı maşa farkları

@Hdhdh Merhaba, Carraronun yeni model sıfır bisikletlerinde, özellikle daytona 730 ve 930 modellerinin maşalarında da alındığı ilk günden beri bu geri çıkmama sorunu yaşanıyor. Çok alt seviye maşalarda direk üretimden kaynaklı da olabiliyor bu problem. 730 modelinde zoom maşa var mesala çalışma olarak fena değil ama bazen yarısı içerde kalıyor. :D Açıp yağlamak için söktüm ama yapısal bir problem yoktu. Aldığınız maşa modelini söyleyebilir misiniz?

Scudo
@Murat Cömez ama uzun bir süre sonra geri düzeliyor
@Kadir İLBAY ümit marka sıfır modelini bilmiyorum
Simdi olay degisti, siz cikmiyor demistiniz. Eger zaman sonra yada yavas yavas cikiyorsa, üst bacaklarin girdigi yer kurmustur yada keceler ve contalar bozulmustur. icine tabiki agirliktan dolayi girince geri tepmesini kuru ve bozuk yerler engelliyor. Sökülüp yaglansa yada bacaga biraz yag sürerek denesen belki düzelebilir ama size tavsiyem o masalarla hic ugrasmadan direk iyi bir masa almak.

Söyle düsünün, bir motor pistonu yaglandigi süre hic sorunsuz silindirin icinde calisir ama yagi kestiginiz an kurumaya baslar bir zaman sonra durur ve ne geri nede ileri gider. Buda bir nevi ayni sistem.

• Beğen
Tepkiler: Kadir İLBAY
@Murat Cömez teşekkürler peki böyle sürsem bir sorun çıkarmı

Yo bir sorun olmaz, öyle kullanmak hoşunza gidiyorsa size keyfli sürüş ler dilerim.

Ben şahsen bisikletimi sevdiğim için bozulan parçayı ya tamir ederim yada yenisini alırım. Tabi bunu yapmak için bisikleti sevmek lazım.

• Beğen
Tepkiler: Hdhdh
Geri