Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni başlık açmak

Bende foruma yeni kayıt olmuş sayılırım, şimdi traiener'ımı satmak istiyorum fakat başlık açılamıyor. En azından ikinci el kısmında açılması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca başlık açmak için ne yapılması gerekir bilen aydınlatabilirse sevinirim
İlam kısmı kapandı diye hatırlıyorum. Öyle değil mi @cazci abi?

Scudo
İlam kısmı kapandı diye hatırlıyorum. Öyle değil mi @cazci abi?
Önceki forum versiyonunda market olan kısım güncelleme ile ikinci el olarak yeniden aktif edilmiş durumda.

Bende foruma yeni kayıt olmuş sayılırım, şimdi traiener'ımı satmak istiyorum fakat başlık açılamıyor. En azından ikinci el kısmında açılması gerekir diye düşünüyorum. Ayrıca başlık açmak için ne yapılması gerekir bilen aydınlatabilirse sevinirim
Çözüm değil ama Trainer tavsiyeleri başlık altına elinizdeki trainer ve modelini sattığınızı yazarsanız belki size mesaj ile dönüş yapan olur. Onun dışında dediğiniz gibi en azından ikinci el bölümünde ilan açılsa olabilir. Konuyu yöneticiler ile görüşmenizde fayda var. Onun dışında genel aktif (mesaj-tepki) olmaya göre geliyor diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@nuovociclisto , aramıza hoşgeldiniz...
Forum içinde aktif zaman geçirip, içi boş olmayan 50 ileti yazdığınızda konu açabilecek siniz.
Eğer hemen satılmasını istediğiniz bir şey varsa o sarı site gibi veya ikinci el alım-satım uygulamalarında şansınızı deneye bilirsiniz.
Forumumuzun önceliği ticaret değildir...Ayrıca etik olarak da dün üye olup bugün satışa ürün koymak doğru değil...Forumun kendi mantığı içinde alım-satım yapılıyor.Ama onlar "forumdaş" olabilmiş kişiler..

Merhabalar, bende foruma yeni katıldım. Ama konu açamama durumuyla karşı karşıyayım. 50 mesaj kuralı biraz garip geldi, şimdi benim bulmak istediğim bir bisiklet markası var fakat yeni üye olunca açamıyorum sırf bunun için 50 mesaj beklemem biraz garip değil mi?

Merhabalar, bende foruma yeni katıldım. Ama konu açamama durumuyla karşı karşıyayım. 50 mesaj kuralı biraz garip geldi, şimdi benim bulmak istediğim bir bisiklet markası var fakat yeni üye olunca açamıyorum sırf bunun için 50 mesaj beklemem biraz garip değil mi?
Arama butonundan aradığınıza ulaşabilirsiniz

Arama butonundan aradığınıza ulaşabilirsiniz
Benim aramak istediğim şey bir sorun ise elbette forumda bulabilirim benden önce biri mutlaka bu sorunla karşılaşmıştır. Ama aramak istediğim şey bir bisiklet markası ve modeliyse bunu nasıl arayabilirim ki. Bir resim ekleyip, bu bisiklet nedir diye sormam gerekiyor. Bunu başka bir konuya yapamam.
ben de yeni katildim ve baslik acamamaya once sasirdim ama sonra anladim ki forum bu sekilde gayet guzel ve temiz kalmis.cok guzel icerikler var bravo kim dusunduyse.
Düşüncelerinize saygım var fakat herkes ilgi alanına dahil olan forumlarda vakit geçirmeyi sever. Örneğin ben teknoloji alanını seviyorum o yüzden genelde vakit geçirdiğim forum ona göre oluyor. Benim burada 50 mesaja ulaşmam için buraya özel ayrı vakit geçirmem gerekiyor. Ama ben belki sizler gibi bisiklet sevdalısı değilim. Bisiklet binerim, severim ama ilgili forum ile fazla vakit geçirecek kadar değil. Durum böyle olduğu için bu forumun bu şartı bana mantıklı gelmedi.

Benim aramak istediğim şey bir sorun ise elbette forumda bulabilirim benden önce biri mutlaka bu sorunla karşılaşmıştır. Ama aramak istediğim şey bir bisiklet markası ve modeliyse bunu nasıl arayabilirim ki. Bir resim ekleyip, bu bisiklet nedir diye sormam gerekiyor. Bunu başka bir konuya yapamam.

Düşüncelerinize saygım var fakat herkes ilgi alanına dahil olan forumlarda vakit geçirmeyi sever. Örneğin ben teknoloji alanını seviyorum o yüzden genelde vakit geçirdiğim forum ona göre oluyor. Benim burada 50 mesaja ulaşmam için buraya özel ayrı vakit geçirmem gerekiyor. Ama ben belki sizler gibi bisiklet sevdalısı değilim. Bisiklet binerim, severim ama ilgili forum ile fazla vakit geçirecek kadar değil. Durum böyle olduğu için bu forumun bu şartı bana mantıklı gelmedi.

Aradığınız bisiklet hangi tip ise o bisiklet grubunun fotoğrafları konusuna atıp "modeli bilen var ise özel mesajdan bana yazabilir mi?" şeklinde sorduğunuzda yardımcı olanlar çıkacaktır diye düşünüyorum.

Ayrıca yaşadığınız soruna en yakın başlığı bulup ona sorununuzu yazabilirsiniz. Her konu içinde başka başka şeyler de konuşuluyor zaten. Mutlaka birisi size cevap verecektir.

Her halukarda yeni başlık açmadan istediğiniz çözüme yada sonuca ulaşabileceğiniz bi forum burası bana kalırsa.

• Beğen
Tepkiler: ecelfeli
Kaç mesaj olunca konu açılabiliyor?

Üstteki yazılanları okuyunuz ..

• Muhteşem
Tepkiler: Adil ÜNALDI
bence gayet mantıklı, en azından bir sürü boş ve bir birini tekrar eden konu başlıkları ile dolmaz forum.. :)

Sormak istediğim kadro ile ilgili bir soru var. Yeni başlık açmak istiyorum ama sanırım yeni üye olduğum için izin vermiyor.

Sormak istediğim kadro ile ilgili bir soru var. Yeni başlık açmak istiyorum ama sanırım yeni üye olduğum için izin vermiyor.
Evet yeni üyelerde belirli bir mesaj ve aktiflik sonrası yeni başlık açma kısmı aktif oluyor. Kadro ile soracağınız konu tam olarak ne ise kadro ile ilgili bir kaç konu var onların altına yazdığınızda dönüş yapacak birisi illa ki olacaktır.
Alttaki başlık altında aklınızdaki sorulara ve cevaplara ulaşabilirsiniz.
Kadrolar

Çok teşekkür ederim, cevabını kendim buldum düşününce.)

merhaba ben 2 senedir üyeyim bu siteye ara ara girip dolaşır takılırım.fakat 50 yorumum yok sadece bilgi amaçlı takılırım . ilanlarda başlık açamam biraz garip değil mi

merhaba ben 2 senedir üyeyim bu siteye ara ara girip dolaşır takılırım.fakat 50 yorumum yok sadece bilgi amaçlı takılırım . ilanlarda başlık açamam biraz garip değil mi
6 Nisan 2021 kayıt tarihiniz , 2 sene değil daha 1 sene olmamış. Yukarıda defalarca yazıldı aktif forumu kullanmak gerek başlık açabilmek için

6 Nisan 2021 kayıt tarihiniz , 2 sene değil daha 1 sene olmamış. Yukarıda defalarca yazıldı aktif forumu kullanmak gerek başlık açabilmek için
evet defalarca yazılmış herşeyin bir kuralı var fakat istisna yapılıp sadece alım satım bölümünde başlık açılamaz mı .

evet defalarca yazılmış herşeyin bir kuralı var fakat istisna yapılıp sadece alım satım bölümünde başlık açılamaz mı .
Olabilir elbette ama orasınada yönetim karar verir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@bilaltuna O amaçla açılmış sahibinden.com var, letgo var, güzel güzel teknolojilerimiz var. Buraya ilan koysanız alıcı havuzunuz pek artmaz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geri