Scudo Sports

Yeni başlık açmak

Anlamadım. Başlık açıp soru sordunuz ve moderasyonun mesajınızdaki soruyu cevaplamasını mı bekliyorsunuz?
Moderasyonun konuya onay verip "halkla buluşma" gerçekleştireceği anı bekliyorum. Moderasyon konu başlığına yazsın yazmasın umrumda değil, konuyu onayda bekletmesi veya hiç yayınlamaması olayı...

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Scudo
Ben bisikletforum'un gözünü seveyim. Kışları yaşadığım boşluktan, başka forumlara da takılayım dedim, gitar ve rock/metal müzikle alakalı olduğum için (link)'a üye oldum. Aman yarabbi. Kafasına esen ergen kardeşimiz başlık açıyor, her gün 5-6 tane "şunu mu alayım bunu mu alayım?" şeklinde, binlerce 1-2 cevaplı başlık çöplüğüne dönmüş bir forum. Hiç bir başlık denetimi yok, aynı konudan bahseden bir sürü başlık var, tamamen bir keşmekeş. Moderasyon yok, saldım çayıra mevlam kayıra.

Merhaba ben yeni üye oldum sanırım yeni bir başlık açamıyorum. Buradan yazıyorum umarım ilgili kişilere ulaşırım. İstanbul'da yaşayan ve her gün bisikletle işe gidip gelen kişilere ulaşmak istiyorum. İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrencisiyim ve bisikletçilerle görüşmeler yapıyorum. Eğer vaktinizi ayırabilirseniz yüz yüze ya da zoom üzerinden deneyiminizi dinlemek ve bazı sorular sormak istiyorum. Tezime destek vermek isterseniz buradan ya da mailden lütfen benimle iletişime geçin. hazal.oncel@bilgiedu.net

Arama fonksiyonu düzgün çalışsa çok başlık az başlık fark etmez bence. Herkesin başlık açabildiği forumları da takip ediyorum burası gibi başlık açmanın kritere tabi olduğu forumları da takip ediyorum. Aradığımı bulabildiğim müddetçe sorun yok.
Bu forumda bir türlü arama fonksiyonu sorunu çözülemedi. Yeni başlık açmaya gerek kalmayacak kadar çok bilgi var, çok bilgili insanlar var. Neredeyse her şeye daha önce cevap verilmiş; ama ne yazık ki istediğinizde bu bilgiye ulaşmanız zor oluyor.

Geri