Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bir iş kursanız...?

@Auron Sanchez ya işte bilmiyorum sanki müşteri odaklı bakmak yerine minimal hayatı ikmal anlamında bakmalı.
Mesela ben bisikletli kurye işini yazın baya düşündüm.
Yarın bir gün gitsem Buenos Aires'e ilk bunu yaparım. Hatta dil bilmek gibi,.dünyanın her yerinde yapılır.
Tabi çok beklenti olmayacak. Günde iki üç iş, 30-40 lira para. Bolca vakit, bolca bisiklet, bolca kültür, bolca aşk...

İnsan daha ne ister?
Bir ömürlük hayat, yaşlanınca neden daha çok para kazanmadım mı diyeceğiz sanki.
En güzel zamanlar geçip gidiyor boş yere.
8-10 saat mesai, 2-3 saat yol, evde iş stresi. Bir de patron tayfasının sanki seni yaratmışçasına verdiği üç kuruş için sana diz çöktürmesi.

İşçi B hikayesinde vardı,

"Fırıncı tüm ekmekleri yapar, kendisine bir tanesini verecek patronu için."

Yani hayata vakit kalacak bir iş en güzeli.
5 bin lira kazanıp tüm gününü verecek iş yerine, bin lira kazanıp haftada iki gününü vermek daha iyi.

Scudo
@Ahmetgitar
Yaslanmaya bagli olarak protein ihtiyaci konusunda size hak veriyorum.İnsanin,olgunluk cagindan sonra yaslanmaya giris evresinde bobreklerinin fonksiyonel kisminin cok buyuk bir kismi islevsiz hale gelmeye basliyor.Bu bilgiyi ogrendigimde cok sasirmistim cunku bunun vucutta baska ornegi yok.İste bu zamanlardan sonra protein ihtiyaci azaldigi icin normalde tukettigimiz proteinler de vucudumuzu yorup toksisiteyi artiriyor.Bu anlamda forum ahalisinin uzulecegi seyi soyleyeyim:45-50'nizden sonra normalde tukettiginiz eti daha az tuketerek bunun yerini akdeniz dietine birakmanizda fayda var.
Konuyu dagittigim icin kusura bakmayin.Konunun ozune gelirsek bisiklet kurye yazilmis sanirim yukarida da eger buyuksehirlerde biri elini tasin altina atarsa bizler de onlara destek olarak ayakta tutabiliriz diye dusunuyorum.Yapilmayacak is degil aslinda ama oyle ahim sahim para da kazanilacagini pek zannetmiyorum.
@Ahmetgitar yapma abi haftada 2 gun calisan insan bosluga duser sikintidan verem olur ölür:D.

@kobalamin kapitalist piyasaya göre insan boşluğa düşer.
Çünkü bilindiği gibi kapitalist kültür insanların boş vakitlerini de yarattığı kültürün satın alınması için insanın kafasından aşağı boca eder.
Evde duran adam ne yapar, avm ye gider. Çünkü iş yaşamı dışında kendisine ayıracak ruhani bir vakti yoktur. Vakit tamamen piyasa kültürüne göre şekillenir.
Elbette patronlar dışında kimse de iki gün çalışıp beş gün avm gezemez.

Oysa ki okuyan, müzik aleti çalan, herhangi bir kolektif yapı içerisinde yardımlaşan ve çokça sevdiği olan insan için boş vakit diye bir şey yoktur, sürekli dolu olur o vakitler.
Asla sıkılmak, patlamak mümkün olmaz.

Çaycılık ve ya açık süt satma.
100 ml bile olmayan bardak çayı en az 1 tl den içiyoruz ya.:mad:
Süt çiftliklerden taş çatlasa (Litre) 1.20 ye alınır. Mahalle mahalle 3 tl den satılır.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
@Sado39
Çiftlikten kim gidip alacak...!!??:agla::hihi:

@Emre Yönlüer Onu da ben söylersem herkes bu işin peşine düşer. :D

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Bu ara makina kabini işine kafa yoruyorum. Varsa ihtiyacı olan beri gelsin güzel işler yaptığımı düşünüyorum:D

blowmak_pet_sisirme_makinasi_5.jpg

@Migel
Hocam İzmirde olsaydınız hemen bir iş görüşmesi yapardık.

:)

• Beğen
Tepkiler: Migel
Arkadaslar tekrarliyorum kokorec dukkani kesinlikle.
Ankarada bi yerde demin uzerinize afiyet yedik bi tam. 26 lira! :D
Bu iste felaket para var.
Sebzeli kokorec var bir de fena bi sey onu da yapin
Manyak para var yaaa gecenin bu saati bile fulldu mekan

Geri