Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisiklet hırsızlarımız hayırlı olsun!

Scudo
Biz Türk halki olarak zaten ezik vaziyetteyiz, halk olarak fakirlesiyoruz her gecen gun.
Tum bunlarin ustune ulkeye milyonlarca problem yaratan insan sokup; Ayrimcilik duzeyinde torpil yaparsan halk elbette isyan eder!

Bunu soyleyen adami nefret sucu ile yargilayanlar yok mu birde forumda :) Hangi dunyada yasadiklari merak konusu.

• Beğen
Tepkiler: M.Oonnaayy
Hırsızlık yapanın elini kesin diyor Kuran(!) Bisiklet hırsızlarına bunu yapacaksın işte.

@Şeffaf
Hocam bunların hepsini hayvanlar yaşamıyor mu, hissetmiyor mu zannediyorsunuz :D

@bianchi10
3 yetmez 5 gelsin :D

@ŞeffafAdreste ki bağlantıyı kontrol etmeni tavsiye ederim.

(link)
Bildiğimiz kadarıyla yorumlar yaparken hakikatten sapabiliriz.

Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Gökhan Akkaya sen ezik vaziyette olabilirsin kendi adina konus bence elhamdulillah ne ezigim ne de zengin agzinizdan cikani kulaginiz duysun ben izmirde yasiyorum burada herkes durumu iyi herkesin yasantisi tikirinda gayet guzel yiyorlar iciyorlar arabalari var bir cogunun ayni sekilde evleri de bilip bilmeden elealem hakkinda atip tutmazsan sevinirim

@M.Oonnaayy Hocam olayınızın üstünden biraz zaman geçmiş ama burada bunlar içeri giriyor sizin polis sanırım uğraşmak istememiş galiba

@aalemdar %99u guya musluman olupta islamin bu kadar asagilanmaya calisildigi baska bir daha var midir icimizde gavur irlandali saygisiz takimlardan bol ne var kendileri inanmadiklari gibi inananlara da zerre saygilari yok birde ulu orta da insanlari gereksiz yere kiskirtiyorlar

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Hepsi ülkelerine ya geri gönderilmeli yada belli bir süre aramızda yaşayacaklarsa ayrı bir yerde mülteci kampı olmalı. Farkında mısınız? Aramızda tatil yapıyorlar..
Şimdi aranızda ırkçılık yaptığımı öne süren arkadaşlar olacaktır, alakası yok, kaynaklarıyla veriyorum. Suriye'de savaş yok, Suriye'nin sınırında hadise var, aynı bizim doğu sınırlarımızda olduğu gibi hani şu hendekleri hatırlarsınız. Suriye sınır bölgesinde yaşayanlar neden başka ülkelere mülteci olarak kaçtı neden ülkenin iç tarafında savaş mavaş yokken oralara gitmediler? Neyse bu ayrı bir tartışma konusu, şahsım adına ben hiç birini istemiyorum.
Ekli olan resimleri dün akşam bir çok gördüğüm şeylerden sonra çektim. Abi Yeşilköy orası hani sahil deniz biraz çık dolaş hava al mekanı o sahil kesimi ama gel gör ki o kayalıkların olduğu yerler..
Adam gitmiş büyüğünü yapıyor etrafta millet var, yaptıktan sonra gelip bana buralarda balık var mı diye sordu :D etrafta çocuk bezi, don, atlet, insana ait her türlü dışkı.. Aşağıdakiler benim çektiğim bir kaç fotoğraf ama adım atamıyorsunuz hangi koya gittiysem bildiğiniz pisslik içinde..

IMG_3836.JPG IMG_3839.JPG IMG_3840.JPGIMG_3838.JPG

Buyrun icraatlarının bir kısmı..
Bu yıl içinde Suriyelilerin karıştığı ‘kasten yaralama' ve ‘hırsızlık' gibi suçlar ön sıralarda yer alıyor. Kilis'te işlenen suçların yüzde 30'u da Suriyelilerden kaynaklandı.
GAZİANTEP'TE 1.926 VAKA
50 bini aşkın Suriyeli'ye ev sahipliği yapan Gaziantep'te Suriyeliler'in karıştığı suç sayısının, 2015'te bin 926 olduğu bildirildi. Gaziantep’te Suriyeliler'in karıştığı suçlar şöyle:
Kasten yaralama: 238, İş yerinden hırsızlık: 44, Kapkaç: 14, Kasten öldürme: 7, Taksirle yaralama: 248, Şüpheli ölüm: 17, Tehdit: 59, Fuhuş ve küçük yaşta ilişki: 12, Evden hırsızlık : 30, Oto ve otodan hırsızlık: 21, Hürriyetinden yoksun bırakma: 30, Çocuk istismarı: 8, Cinsel taciz: 6.

KİLİS'TE SUÇ ORANI YÜZDE 30
85 bine yakın Suriyeli'nin kaldığı Kahramanmaraş'ta, Suriyeliler'in karıştığı ve kayıtlara geçen suç sayısının 985 olduğu kaydedildi. Bu suçlardan bazıları şöyle:
Kasten yaralama: 183, Taksirle yaralama:241, Evden hırsızlık: 14, İşyerinden hırsızlık: 17, Açıktan hırsızlık: 28, Görevli memura mukavemet: 3, Cinsel suçlar: 9, Gasp: 11, Parada sahtecilik: 8, Kaçak sigara: 167.
Öte yandan, 34 bin Suriyeli'nin kaldığı Kilis'te ise Suriyeliler'den kaynaklanan 3 bin 400 asayiş olayı meydana geldi. Suriyeliler'den kaynaklanan suç oranının kentte yüzde 30'u bulduğu bildirildi.

@Fatih Yasin Söndüren
Tok, açık halinden ne anlar diye boşuna söylememişler. Evi olmayan, her ay kiraya tonla para harcayan insanlar var, parasızlık yüzünden evlenemeyen binlerce genç var. Asgari ücretle geçinmeye çalışan - geçinemeyen - maddi yetersizlikler yüzünden boşanan binlerce insan var. Asgari ücretlisi - 1000TL ile hayatta kalmaya çalışan emekliler var. Evine kırmızı et götüremeyen - evine muz götüremeyen babalar var, muzun kilosu 8TL hatırlatırım. Domates alamıyor insanlar evine, daha neyi tartışıyoruz :)

Bizim de var evimiz, ek olarak kira gelen bir rezidansımız. Arabamız var - emekli maaşımız var çok şükür. Ama açın halinden anlamak için illa aç olmak gerekmiyor. Tepemizdeki siyasiler kendi ceplerini ve yakın çevresinin ceplerini doldururken biz neden aç aç onları izleyelim? Bu halk neden refaha kavuşmasın? Siz istiyorsunuz ki halk çalışsın tepemizdekiler sömürsün. Bizim zıtlaşma sebebimiz bu zaten, siz sömürü düzenine boyun eğiyorsunuz.

@Gökhan Akkaya tamam o solediklerinizin hicbiri izmirde yok ben cevremdekileri soluyorum bizim burasi baska ulke herhalde bu forumda da yeni moda ak parti tayyip dusmanligi burasi bisiklet forumu fakir edebiyati veya siyaset dusmanligi yapabileceginiz yer degil bunlari konusulacak konu da degil halk calissin tepemizdekiler somursun mu istiyormusum saka misin abi sen bu neyin kafasi hakkimda bilgi yok kalkmissin bide benim adima sacma sapan konusuyorsun ben kimseye somurdu demem diyemem de hesabini ne yapmissa da ALLAHA verir sen somurdugune inaniyorsun ben somurdugune secim yaklasiyor gorecegiz bakalim somurmus mu somurmemis mi secimde ortaya cikacak her secimde ortaya ciktigi gibi

@Guanzo KURAN’a inanan veya okuyan mi var ki de oradaki kanunu umursayan olsun ALLAH askina

@07yusuf Böylesine bir isnadı ancak Hz. Muhammed Sallallahü Aleyhi ve Sellem'i yalnızca anti-islamik sitelerden araştırıp, gerçek Siyer kitaplarından nasiplenmemiş bir sayfasını dahi okumamış kişiler yapacaktır.
Zira:
Hz. Aişe'den bir rivayette;

'Hz. Muhammed henüz Mekke de iken ve bende oynayan bir çocuk iken 'onların vadeleri kıyamettir. Kıyamet ne dehşetli ve ne acıdır!' mealindeki (kamer s. 46) ayet inmişti... (Buhari 1.cilt Telifil Kur’an bahsi)'

Bu sure Mekke devrinin birinci döneminde(4.yıl) inmiştir. Hz. Aişe validemiz bu sure ve ayetleri net olarak hatırladığına göre en az 7-8(ya da daha büyük) yaşlarda olması gerekir. Resulullah'ın Hz Aişe'yi istetmesi vahyin başlangıcından 10 yıl sonradır. Hz. Aişe vahiy başlangıcından beş altı yıl önce doğmuştur. Dolayısıyla Hz. Aişe’nin peygamberimizle evlendiği yaşın en az 15-16 olduğu ortaya çıkar. Bu konu, daha detaylı bir şekilde Mevlana Şibli’ nin “Asr-ı saadet' kitabında geçer.
-
Bu elbette tam yaş belirlememekle birlikte yapılan araştırmalar Hz. Aişe'nin, Hz. Muhammed Mustafa (aleyhisselatü vesselam )ile 17 yaşında evlendiğini göstermektedir.
Ki Hz. Aişe önceden Cübeyr isimli biriyle nişanlanmış, bu nişan bozulduktan sonra Efendimiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem ile evlenmiştir. Bu ise gösterir ki Hz. Aişe evlilik yaşına gelmiştir.
Ayrıca Efendimiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in evlendiği Hz. Aişe validemiz aynı zamanda Efendimiz'in dostu olan Ebu bekir diye bildiğimiz Sıddik lakabıyla, sadığım diyenin yanında hain kalacağı bir sahabinin kızıdır ki, bir kısım inançsızın isnad ettiği gibi uygunsuz bir durum olsa idi, önce o kendi kızının böyle bir uygunsuzluğa karışmasına karşı çıkardı.

Efendimiz Aleyhisselam'ın Hz. Aişe ile izdivacının en mühim sebeplerinden birisi ona ilim öğretmektir. O Peygamber biliyordu ki ağaç en iyi yaşken eğilir. Hem kadınlara dair mevzuların kadına sorulması daha uygun olacağı için Efendimiz Sallallahü Aleyhi ve sellem ona bilhassa bu konudaki ilimleri öğretmiş, hem kadın kısmının sormaya çekindiği bir kısım kadınlara has mevzuları, Hz. Aişe'ye sordurtmuş ve kendisine o şekilde intikal etmiştir ve Hz. Aişe en fazla hadis ravilerinden biri olmuştur.

Eğer Efendimiz'in niyeti hâşâ kötü olmuş olsa idi, 25 yaşında iken gidip 40 yaşında olan Hz. Hatice validemiz ile evlenmez, kendi yaşına uygun birini bulurdu. Efendimiz Sallallahü aleyhi ve sellem 53 yaşına kadar yalnızca Hz. Hatice ile evli kalmış olup bir başkasııyla evlenmemiştir.
Hâşâ eğer niyeti nahoş olsa idi; çok önceden Hz. Hatice'yi boşardı ve diğer evliliklerini 53 yaşından sonra değil önce yapardı.
Bu konuda daha çok söylenir ancak, bu sual yüzyılların suali. Her yerde cevabı olduğu için bu kadarının kâfi olduğunu düşünüyorum.
Zaten Efendimiz Sallallahü Aleyhi ve Sellem'in hayatını Siyer kitaplarından okuyan bunları bilmese bile anlar ki: O insanın kötü niyet uğruna böyle bir şeyi yapmasına imkan yoktur. O kendisine peygamberlik gelmeden önce bile Hz. Hatice dışındaki bir kadına el sürmemiştir, aksine zerre kaynak da yoktur.
Bunun dışındaki her türlü iddia, boş laftır, hurafedir, inançsızların her gün kendi vicdanlarınca daha fazla sorgulanan ve bundan rahatsız olan inançsızlıklarını körükleyerek devam ettirme çabasıdır.

----

Unutmayın! İmansız kimselerin ilk gayeleri akla şüphe düşürmektir. İnsanı tereddüde soktuktan sonra, insan şeytana yenik düşerse Maazallah imanından olacaktır.

@Guanzo
Böyle şeyler yanlış.Kuran'da yazan her ayeti,istediğimiz şekilde yorumlayamayız müslüman kardeşim.
Öyle bir zamandayız ki,hırsızlık yapmayan insana rastlamak zor.Son yıllarda sınav sorularının çalınması veya rüşvet gibi şeylere şahit olduk.Müslümanlar hak yolundan sapmış durumdalar.Allah hepimizin yâr ve yardımcısı olsun.
Şunu da belirtmem lazım ki,konu anlaşılsın.Kuran'da karıncaların konuştuğu belirtilir.Bu ayeti bâz alıp,karıncaların ne konuştuğunu mu dinlemek lazım?Yanlış işte..Peygamberiz H.z.Muhammed(S.A.V),mesela esir düşen kâfirleri serbest bırakmak için okuma yazma şartı getirmiştir ama Kuran'a baktığımız da ''kafirleri yakaladığınız yerde öldürün'' demekte.Demek ki salt Kuran'a bakıp,bir yorumda bulunmak doğru değildir.Peygamberiz H.Z.Muhammed(S.A.V)'in hadislerini de dikkate almak gerekir.
Yani,bisiklet hırsızlarının ellerini kesmek doğru değildir,günahtır.Sonuçta bu insanlar da müslüman.Müslümanlar her yanlış yaptığında onlara unutulmaz cezalar vermeyi düşünmememiz lazım.Hoşgörülü,merhametli olmak lazım.
Allah'a emanet ol,genç müslüman kardeşim.

@Guanzo
Kimin doğru yolda olduğunu Allah bilir.Biz hoşgörü,merhamet,adalet yolundan gidelim.

@M.Oonnaayy
adamlar hayata Leavemealone şifresini yazmışlar resmen... yazık ya..

@Fatih Yasin Söndüren
Keşke herşey ahirete kalmasada bu dünyada da bedelini ödeseler.
Keşke başa geçen kendi ve çevresindeki yakınlarının çıkarlarını değilde halkı düşünse daha güzel yaşanabilir bir Türkiye olmaz mıydı?

@Guanzo isidle KURANİ KERİMİ ayni cumle icinde kullanmazsan sevinirim

@Emre7055 onu ALLAH bilir bu dunya adaletli bir dunya degil adalet ahirette mevcut bu dunya fragman esas film olunce

Yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali. Her işimiz böyle. Elin ecnebisi kafasını kullanmış yapmış reformunu, rönesansini. Gerçi onlar ecnebi, pardon.
Bir de Türkçe kursuna gidin, rica edeceğim. Şu seçim meçim vir vir Allah Muhammed yazanları da uçursun madem moderasyon. Ben ağzımı açınca engelleniyorum. Seküler ülkede yaşıyoruz madem. Caps lock'u kapatsın en azından.

Geri