Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni bisikletim Commencal supreme fr 2013

Burak Salgın

Forum Demirbaşı
Tepki
106
Bisiklet
Scott
Merhaba,

Commencal supreme fr 2013 almıs bulunmaktayım. link aşağıda,

(link)

canyon gibi siteden satış yapıyorlar. TNT ile gönderim yapıyorlar, kargo ücreti 155 €.

Arkadaşlara fikir vermesi açısından geliş aşamasını ürün elime ulaştığında yazacağım.

Scudo
@Burak Salgın yani sadece bisiklet parası dışında 155 € kargo verdin o kadar öyle mi ?

Umarım eline sağ salim ulaşır
Gül'e güle kullan

@Ghost bisiklet parası + kargo evet şu an.
türkiyeye giriş yaptığında kdvsini ödeyip alacağım ürünü.

KDV ne kadar olacak biliyo musun ?

Yanliz bisikletin ucreti 1500 euro yu geciyor sanirim. Umarim gümrükte sikinti cikmaz.

iyi bir an korktum :D hayirli olsun

@Burak Salgın umarım bir sıkıntı çıkmadan bisikletin eline ulaşır :) Hiç güvenmiyorum gümrükteki elemanlara umarım sıkıntı cıkmaz 1500 euro olayından..

@Burak uzun umarım, sıkıntı çıkcağını pek düşünmüyorum. devlet postasıyla gelseydi biraz işkilleniyodum prosedürden. sorunsuz teslim alırım inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: Burak uzun
Hayırlı olsun sıkıntısız eline ulaşır umarım.

Sadece ön arka amortisör fiyatları toplamı 1000 €'yu (yurtdışı satış fiyatlarıyla) geçiyor sanki. İyi alışverişe benziyor, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Gelince detaylı fotoları da görelim mutlaka.

Gerçi bi "yol" bisikleti değil ama :), ne bu böyle motosiklet gibi :)kıskanmışbokatansmiley:)

güzele benziyor uludağda görüşmek üzere şimdiden hayırlı olsun :)

@berhandh eyvallah:)

arkadaşlar bisiklet cuma günü tnt ye teslim edildi. yaklaşık 3 günde verdiler kargoya. tnt gönderi takip nosunda 18in işlemleri var. 18i itibariyle hollanda tnt merkezde gözüküyor. karayoluyla geliyor sanırım. bekliyoruz

geldimi pisiklet merak içindeyim :)

Geri