ürünler uyumlu, takabilirsiniz fakat aynakolun karemil göbek olmasına dikkat edin. yüksek ihtimal pedalda uyumlu gibi. bu arada aynakol dişli ile rublenin ortasına denk düşen iki birim arasındaki doğrusallık bozulursa aynakol diski takmadan önce araya 5 tane pul yerleştirmeniz gerekebilir. aynakol kollarının iç tarafına yada dışına takmayı deneyip doğru açıyı bulursunuz. Böylece zinciriniz atmaz iyi günler.Merhabalar. Flexi 109 un aykakolunu ve pedal takımını özelleştirmek istiyorum. Aliexpresste resimdeki ürünleri buldum
Flexi 109 52t aynakol kullanıyor. Ürünler uyumlu mudur acaba?
253535 dosyayı görüntüle
Çok yakışmış hocam, güle güle kullanın, sıkılırsanız aynakoluda küçültebilirsiniz artık. Ömürlük bisikletler bunlar, ne yapmasını bilmek lazım.
Merhaba sabitlemede kullandıgınız velcro ve lastiğin fotoğrafını atmanız mümkün mü ?@Rider108 11.3 kg çıktı evdeki elektronik tartıda ama cok hassas degil. +- 100gr diyebiliriz
Ben Fenerbahçe’deki bike&outdoor’dan aldım. Hala varsa orada inceleyebilirsiniz.
Bir tane velocrolu kayış veya sabitleme apartali lastik is görüyor. Normalde carraro sitesinde yaninda kayis verildiği yaziyor ama benim kutudan cikmadi. Firma benim adima istedi onlardan. Bekliyorum.