Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Yeni CR1 im :) Leopar diyorum ben ona

@hknbykl

Teşekkürler. Evet yokuş çıkmayı severim. İzmirde çok güzel yokuşlu parkurlar var bildiğiniz gibi. Benim favorim Radar :),

@cparlakgul

Umarım karşılaşırız. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

@Bülent ÖZER

Dün maalesef tartamadım. Şimdide kuşadasına gidiyorum.

Yalnız dediğim gibi 6,6 civarlarında ( teorik ağırlık değil evde dijital tartı ile tarttım)

Üzerinde birkaşç değişiklik yaparak birazdaha hafifletebilirim :)

Teşekkürler ilginiz için.

• Beğen
Tepkiler: kasap ahmet
Scudo
@Mutlu Çelimli

Hayırlı olsun yeni bisikletiniz, resme ve ekipmanlara göre tahmin yürütüyorum: 7.3 veya 7.5 kg bakalım tutacak mı :)

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Harika bir bisiklet, güle güle kullanın. Ancak ağırlık konusunda ciddi bir yanılgı var gibi, Ultegra SL set ve diğer mevcut ekipmanlar ile 7 kilonun altına düşmesi mümkün değil bu bisikletin. Hakan çok yerinde bir tahmin yapmış, 7.5 kilo civarı gelecektir bu bisiklet.

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Bence de 7 kg nin altı çok zor. Scott addict olsaydı belki düşerdi ama cr 1 le olmaz gibi geliyor bana da.

iki kadro arasında 100 gr fark var!!!! maşada 20-30 gr neysee tartılı resimlerde gelecek . 6.6 dan fazla değil...

Gerek görünüm gerek komponent açısından gayet başırılı olmuş. Bir de lastik ve bar tape'i kadro rengine uygun olarak "lime yellow" veya "lime green" yaparsanız fevkalade olacaktır. Yanlız ağırlık konusunda biraz optimist değer vermişsiniz. Bu komponentler ile herşey dahil olarak (pedal, maratara kafesi, vs..) 7.0kg'nin altı imkansız, gerçi kadro M ama yine de sanmıyorum.. :cool:

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Bu yazdığım ağırlığı tahminen yazmadım arkadaşlar.

Neyse ağırlık konusuna pek girmeyeceğim ama tahminlerinizden yaklaşık 1kg aşağıda:). tartıda çekilmiş resimleride ekleyeceğim.

Güzel bir bisiklet kazasız belasız binmek nasip etsin Allah...(Diğer bisiklet severlere ve bisiklet kullanan arkadaşlara da kaza bela vermesin büyük Allahımız...)

@tolgayalcin

içkiyide bırakırsan onun 2 yıllık parası ile böylebir bisikleti alabilirsin bence

ohh ohhh kryifler gıcır artık :) Maaşallah :)

müthiş görünüyor, güzel günlerde pedallayın...

bisiklet mi bu 6.5 kilo benim bisklet bu biskletin 2katından daha ağır valla çok güzeel bisklet

6.5kg la ayağından kaymasın dikkat et:D Hayırlı olsun çok güzel ve vahşi bişey bu..:cool:

Tüm iyi dilekleriniz için teşekkürler.

Şu ağırlık konusunuda netleştirdik sonunda.

Ağırlık konusunda 6.6 ile 6.8 arası bir yerlerde demiştim.

Ağırlık net olarak 6,85 gr çıktı.

Selam, siteye ve bisiklet dünyasına yeni adım attım, sizin açtığınız konu ve tüm yorumları ilgiyle takip ettim, ediyorum. Görünüşü dışında bisikletleri değerlendirecek bilgiye sahip değilim, inşallah bir bisiklet edindikten sonra sizlerin yollarına düşeceğim.
Tüm arkadaşlarımın yorumlarına katılmak en doğrusu.Keyifli sürüşler dilerim.

Geri