Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

Scudo
@mariokaldato
Şunlara harcanan enerjiyle... :islik:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BerkEvren
Nasil bir sticker yapmam gerektigini buldum aslinda berk . Kısa bi yazi hoş olmadi evet oyle begenmedim acikcasi. Istedigim sey uzun ama belli belirsiz bi yazi karakteri olsun istiyorum. Bakalim kismet

@mariokaldato
belli belirsiz yazı karakterinden kastın Rus ya da uzak doğu alfabesi gibi mi ? Yoksa şu melekler ve şeytanlar filmindeki ambigram denilen ters çevirip baksan da aynı gözüken tarza da bir şey mi ?
МАРИОКАЛДАТО

Dosyalar

• Angels-and-Demons_JohnLangdon.jpg
    Angels-and-Demons_JohnLangdon.jpg
    77,8 KB · Okunma: 43
  • Illuminati_JohnLangdon.gif
    Illuminati_JohnLangdon.gif
    20,5 KB · Okunma: 40
@mariokaldato
Cumhur kusura bakmada gercekten cok tuaf birisin ya, yazi tarzi ariyorum demek de ne oluyor. Su kadroya yazi tarzi aranmaz orjinali neyse o tekrar yazilir üzerine. Hem boyaciya vernigi attirmadan önce stikerleri taksaydin ve verniyi sonra atirsayadin gercekten orjinal bir sey cikardi ortaya. Keske bu tür restorelerde acele edilmese de yavas yavas özüne uygun bir sekilde yapilsa.

Neyse olan oldu ama yazi tarzi falan arama doldurusada gelme orjinali neyse onu tekrar kullan.

kona_blast_sticker_set_kona_blast_graphics_wm_1024x1024.jpg

@Murat Cömez
Abi haklisinda internetten arastirdim cesit cesit decaller var benimde kafam karisti. Orjinali olsun desek bursa da boyle bi calismayi kime ve kaça yaptiririm Allah bilir . cunku esnaf ufak iş diye ugrasmak istemiyor .

@mariokaldato
Bak bunlar orjinali icin örnek olsun. Googlede bulunuyor ve arti olrak burada yaptira bilirim veeeee ebayde bile hazirlari satiliyor.

1994 KONA EXPLOSIF, LAVA, KILAUEA DECALS.jpg

s-l1600.jpg

(link)

(link)

Sonda ki cok guzelmis. Cok aykiri duruyor bence :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Murat Cömez
Oh maşallah maşallah :D Abi ustteki kalip iyiymiş . kadroyu aldigimda sadece kona yazisi ve ust borudakiler kalmisti :D Bu ustte attiginin grafik baskiya uygun olan formatta ornegini bi bulursam tamamdir :D

Boyle gümüş rengi nasil olur sizce ?
aviary-image-1521927454549.jpeg

• Beğen
Tepkiler: MakRo
sayfasında çok güzellikler var
sutra.jpg

@mariokaldato
Sen onu yapacak kisiye göster o ypara aynisini.
Yada bu linke tikla ve bak
(link)

Alternatif olarak googleye sunu yaz.... kona lava dome stickers

@mariokaldato

Rengi o koyu yesilin üzerinde beyaz olur gümüs degil.

@Murat Cömez
Abi ama boya koyu degil cok canlı bir renk :D

@mariokaldato
Olsun ne olursa olsun o renge beyaz olur. Artik benden bukadar gerisi sana kalmis. Ben fikirlerimi söyledim sen ister beyaz yap ister siyah ister kirmizi zevk senin zevkin orasina karisamam, yalniz ne yaparsan yap orjinal yap.

@Murat Cömez
Eyvallah abi . Ben ustteki stickerdeki montain schock yazilari bisiklette nereye ait onu cozemedim. Neresi abi onlar? Uzun olanlar yani

• Beğen
Tepkiler: V3DAT
@mariokaldato alnına yapıştırıyorsun onları alnına, bisiklete binmeden hemen önce taze taze yapıştır ama kımıl kımıl gezersin böylece!

Not: Adı "restorasyon" yapıyor, açıp iki sayfa bir şey araştırmamış hala " aklımda bir şeyler var." diyor, "aklını" sevsinler senin!

Restorasyon: Eski bir yapıda bozulmuş, yıkılmış olan yerleri, bölümleri aslını bozmayacak bir biçimde onarma.

@Anonim
Bazıları konusur , bazıları icraat yapar degil mi ? :D
Neyse gunaydin

Evet Murat Çomez in dedigi gibi beyaz guzel durdu.
20180325_050919.png

• Beğen
Tepkiler: V3DAT ve Cemal Ç.
@mariokaldatoSayın Ömer Murat sizi çok seviyor sanırım. Derici sevdiği deriyi yerden yere vururmuş der eskiler [emoji57] Bu arada Şanışer girmiş, bırakın da güzel olsun parça [emoji16] Bu arada hocam aykırı dediğim yazı şeklinin beyazı olmaz mı acaba [emoji23]

Cemal Ç.

@danceros
Selam dostum. Iste forum kavrami budur :) eyvallah cizimler belli. Ölçuleri alayim yolliyim sana . ozelden mesaj yaziyorum bakarsin.
Cok sagol

@mariokaldato abi sen @Murat Cömez abiyi dinle sonucunda onun da dediği gibi burada restorasyon yapıyorsun. Discovery Channelde bir bölümde 1 ve 2 seri numaralı Firebird yenilemesi yapıyorlardı. (link) Bu işin uzmanları gelip üzerindeki halıya kadar inceliyorlardı. Belki sendeki bisikleti böyle inceleyecek birisi yok ama aslına sadık olarak başladın o yolda da devam et. Klasiklerde ne olursa olsun orijinal olanı bir başka oluyor. Kadro üzerine yazı olarak şu model hoş duruyor. Buradakinin beyazı senin bisiklete güzel olur. Birde yeni modellerdeki şu boğa çok hoşuma gidiyor.

Dosyalar

• $_86 (1).JPG
    $_86 (1).JPG
    129,2 KB · Okunma: 63
  • $_86.JPG
    $_86.JPG
    256,6 KB · Okunma: 63
  • kona2.JPG
    kona2.JPG
    24,4 KB · Okunma: 57
Geri