Scudo Sports

Yeni Restorasyon maceram (Kona Lava Dome 1996)

@Kunget
:D bitmedi oh bee rahatladim :D

29 mart 2018
Evet arkadaslar . Forumdan Mehmet dostumuz buyuk emekler vererek meslegini son derece basarili sekilde icra ederek bisikletin üretildigi tarihe ait decallerini yeniden tasarladi cok sagolsun.
Nasipse kargolayacak ve ben uygulayacagim kadroya :)
Tekrar cok cok tesekkurler , Allah razi olsun sevgili @danceros

IMG-20180328-WA0009.jpg
IMG-20180328-WA0011.jpg
IMG-20180328-WA0010.jpg

Scudo
Sayın Maryo hocam, daha önce mevzusu geçmişti sanırım. Verniği çıkartmaları yapıştırdıktan sonra atmayı düşünüyorsunuz değil mi? Eğer vernik atmadıysanız daha hatırlatmış olayım [emoji4]

Cemal Ç.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@CmlCLK
Ayarlicaz biseyler dostum

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Benim de pek bir bilgim olduğu söylenemez ama gayet mantıklı gelmişti bana. Vernik ayrı bir koruma sağlarken çıkartmaları da bütün olarak tutar sanırım [emoji4]

Cemal Ç.

• Beğen
Kaptanın seyir defteri, maceranın başlama tarihi 28 02.2018 Çarşamba bugünkü tarih 29.03.2018 Mario dostum geçen süre 1 ay 1 gün oldu hala bitmedi. Hayır yani yardım lazımsa söyle çekinme. Kudret ağabey de gelecek İstanbul'dan da takviye geliyor bir maceranın daha sonuna gelmek istiyorum ARTIK.

RESİM.jpg

İnsanoğlunun keşfetme, yeni şeyler öğrenme dürtüsü, güdüsü ve bu güdünün tetiklediği bilimsel gelişim. Nedir mottosu zaten olayın: “To boldly go where no man has ever gone before.” Yani, insanoğlunun daha önce gitmediği yapmadığı şeyleri cesurca yapabilmeli. Kona nın bitirilmesi ile ilgili elimizde ne var peki? Hiç birşey. Restorasyonun ruhuna uygun bir çalışma olmadığını düşünenler bile var. Konanın bitirilmesi ile ilgili gelişim sürecini zaman gösterecek. Acaba Hakan Peker haklı çıkacak mı hep birlikte bekleyip göreceğiz.

• Beğen
@BerkEvren
:D eheh aynen

@sadi imren

Sevgili günlük
Bugun galaksi zamanı ile 23000 yılı .
Hala bitmedi bu orta gobegine kare mil soktugumun konası.
Ömer murat başımın etini tavuk sote gbi yedi illallah dedim artik.
Yaşamak icin bi sebebim kalmadi.
Birazdan geminin motoruna baglayarak kendimi yaşamima son vermeyi dusunuyorum.
Tüm sorumlu geminin temizlik gorevlisi Omer murattir.
Zaten uzayda nerde binecem bisiklete anasini satim.

Ben karagün dostu sanmıştım seni
En acı günlerde terkettin beni
Bir derdim üstüne bin derdi kattın
Her zaman ağlattın şu gözlerimi

Aşkımız bitecek böyle giderse
Bende hiç günah yok kabahat sende

Sanma ki bu dünya sana kalacak
Senin de gençliğin elbet solacak
Herkesi kendine yar olur sanma
Yine benim sana tek yar olacak

Ne seni görseydim ne de sevseydim
Gönlümü vermezdim böyle bilseydim
Ne bir gün güldürdün ne sevindirdin
Seni sevmektense keşke ölseydim

Kona'yla @mariokaldato aşkına ithafen!

Her konuya baktığında @mariokaldato :
Ben de sürmek istedim
Ben de restore etmek istedim
Önce Mercedes verdin, sonra kona aldım
Onun peşinden (kona) parça aradım
Beni sen @Anonim 'a, oyuncak mı yarattın

Bir mariokaldato isyanı. (1.30)

@mariokaldato
Aslında öyle değil. Allah' tan gelen dertten yine Allah' a sığınma durumu var bu şarkıda. Nasıl desem. İsyan değil de kırgınlık var gibi. "Ben kulun değil miyim?" derken "ben de senin kulunum bana neden böyle yapıyorsun? " gibi bir anlam çıkarıyorum. Yani isyan değil, tam aksine bir bağlılık, kırgınlık var.

Zaten klibin son kısımlarına bakınca bir manyaklık hali beliriyor. Mimikler " artık deliriyorum yardım et" diyor. (3.30) ondan sonra ise bir korku var. Sizin dediğiniz gibi "rabbe isyan etme korkusu" başını eğip gözleri kısıyor. Sanki "bağrınıp ediniyorum ama bana kızma yalvarırım" diyor mimikler.

Yine kırıldıysan kusura kalma. Maksat gırgır şamata :)

bitmez bu sevda :D

@Mustafa Zeybek
Yok canim estafurullah. Problem o degil. Yaradana taktirinden dolayi eksiklik istinat etmek yada Rahman'ın adaletsizlik yaptigini ima etmek insanin imanini tehlikeye sokan sozlerdir. O yuzden

@mariokaldato günlük hayatta normal şartlar altında imanını tehlikeye sokacak bin tane şey yapıyorsun, bir şarkıya mı takıldın, bırak duyar kasmayı da işini yap bisikleti bitir! CüppeliMario kesilme başımıza sende!

@Kudret Kurtcebe Forumun asıl trolü gelmiş, ben kaçar artık bu konudan, hadi eyvallah!

Ya arkadaslar bu konu restorasyon konusumu yoksa dalga konusumu. Gercekten verilen emege ve konaya yazik.
Bu kadronun restorasyon konusunu ayri acip, dalga geceme konusunu ayri acsaniz olmazmi? Ilk bastan ne güzeldi, restorasyon üzerine yaziliyordu sonra konu restorasyondan dalgaya döndü. Yapmayin ya hic olmasa ciddi konularda böyle yapmayin.

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Geri