Scudo Sports

Yeni sunucumuz aktif

@MeLiSBuRCu

ben senin forumdan çıkamadığından şüpheliyim.o anlamda yardıma ihtiyacın olursa bildir lütfen:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Bmx_boy!..
Scudo
mrb.yeni üye oldum fakat konuları açarken ''bu sayfaya erişim yetkiniz yok'' deniyor.Sorun nedir acaba?

@muhittin06

açıklamaları dikkatlice okuyan üyelerimiz üyelik sürecinde sorun yaşamamaktadırlar.

biraz geç cvp yazdım ama sorun internet sunucularından kaynaklanıyor olabilir.o sitedeki kişilerin yaptığı işlemler arttıkça site yawaşlamaya başlar bu olay donmalara kadar gidebilir ki gitmişte :) mesela sabahın 4 ünde girin Bfye böyle bir sorun olmaz ama akşam üstleri ve genellikle hafta snları daha çok olur bu sorunlar ... deneyin görün...

Ben mozilla firefox kullanıyorum çok memnunum şimdilik siteden takılma açısından bir sorun yaşamıyorum.

saygılarımla

Mesela bugün öğleden sonra site muazzam yavaşladı. Şimdi şimdi biraz rahatlamaya başladı.

Ilgili yavaslık icin ergn73 de kullandıgı FIREFOX onerilir bilginize

Merhaba Arkadaşlar,

Forum database ile ilgili yapılan bir değişklikten sonra ben gene -28000 puanlara düşmüşüm. :eek:

Acaba forum yöneticileri bana düzenli bir saldırı olarak yapıldığı alenen ortada olan bu durumu yaratan, ban'lanmış arkadaşların bana attığı eksileri çıkarsa acaba puan durumum ne olur

Gerçi puan olsa 2888888888 eksi cinsinden gene de beni bilen biliyor; sanki eksi puanlarla mı bozulacak arkadaşlıklar?

Herkese selamlar.

abicim seni tanıyanlar eksiyi görmeyiverirler alttaki kırmızı kutucuklarda ne kadar sıcak kanlı biri olduğunun göstergesi oluversin:);)

haklısınız tabıkı tanıyan tanır ama tanımayan bıraz cekıne bılır o kırmızılıgı gorunce :)

@tuninger_haa

dogrudur bizim gibi sizi tanımayanlar için ozellikle 2. el bolumunde olumsuz etki yapıyo haberiniz olsun;)

Bakın ne güzel belirtmiş arkadaşım; kişisel çekişmeler nedeniyle sabahın 4'ünde bana 1 hafta süreyle eksi puan yağdırıp sonra topluca ban olan arkadaşların eseri bunlar.

Peki bir de şöyle düşünün; kötü niyetli olsam ben de bir sahte nick açıp teşekkür yağdırmaz mıydım kendime? Ya da 2. el ilanlarımı öyle vermez miydim?

Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Ertörün
@aybarssurucu
Aybars Bey, tepkinizde haklısınız. Yönetim size yardımcı olma yönünde hareket edecektir merak etmeyin.
Keyifli forumlar. :)

Puanlama olayı yeni mi devreye girdi?

@Firochromis
bende merak ediyorum yine devreyemi girdi peki teşşekkür olayı ne olcak kısa bir bilgilendirme yapabilirseniz sevinirim

Arkadaşlar topik şişmeden kilitlenmesi doğru olacaktır.

Konu hakkında destek veren herkese; özellikler yönetime ve ardından bana özelden mesaj atıp üzülme diyen arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Bahar aylarında dağlar gibi yemyeşilim :)

Aybars isteğin üzere konuyu kilitledim. Düşünceli davranışın için teşekkürler...

Geri