Scudo Sports

Yeni Yol Arkadaşım Merida Reacto 400

@Yağız Gökmen
Çok teşekkür ederim :) :)

Scudo
Gule gule saglicakla pedallamalar hayirli olsun

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
@Berke K.
Teşekkür ederim,bende öyle düşünüyorum yarın çıkartırım :)
@Halil Barış Çaldıran
Beğendiğiniz için teşekkür ederim :) :)
@irfanyazicitunc
Teşekkürler :)
@Yusuf Kemal EREN
Hehe neden ? :D

@Onur YCL
Teşekkürler. Bisikletimde en beğendiğim yer kadro zaten :)

Hayırlısı olsun kazasız belasız kullan. Çook Sağlam bisiklet almışsın. Gözler üzerinde olacağına eminim :)) Tekirdağ Merkeze gelirsen Balaban'a yanıma uğra bi tatlımı ye bende yakından inceleyeyim şunu :))

• Beğen
@Furkan BOZKUR
Teşekkürler. Havalar duzelince bir Tekirdağ planım var, mutlaka orayada uğrarım :) :)

• Beğen
Tepkiler: Furkan BOZKUR
Öncelikle hayırlı olsun :) ancak bir sorum olacak.Bisikleti nereden aldınız acaba ve fiyatı nedir? Ben de yol bakıyorum Cannondale ancak bu da çok hoşmuş gerçekten :)

@Emre Akkanat

Bekliyorum o halde. Belki bigünde beraber pedallarız kısmet olursa.. Sural'dan İslam ile Çetin'e selamlar :D

• Beğen
Gerçekten hem renk olarak hem geometri olarak etkileyici bir bisiklet Allah hayırlı eder inşallah ;-)

@UptownRyder
Merhaba tesekkurler. Çorlu sural den aldım fiyat yaklaşık 4000 ama indirim söz konusu oluyor :)

@Olgun Zengin
Teşekkürler inşallah

@Samet POLAT
Teşekkürler. Tabiki var 2 senedir kask kullanıyorum :)

Hayalimde ki bisiklet merida idi. Özellikle lampre rengi ama ağırlığı biraz fazla idi. Nasıl hocam yolda akıcı mı ? Aerodinamiği ağırlıktan üstün tutmuşlar diye okudum. O yüzden ağırlığı önemsemeyip aerodinamiğe önem vermişler. Nasıl sürüşü biraz bilgilendirirsen güzel olur :)

Not: Adam hayalimi gerçekleştirmiş ya. Süper duruyor :)

• Beğen
Geri