Scudo Sports

Yeni Yol Arkadaşım Merida Reacto 400

@Uğur S.

Kablolar kadronun içinden geçiyor o yuzden bunlar işe yaramıyor malesef :(

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Scudo
Güncelleme!

Reacto400'ün üzerinde gelen Maxxis Dolomites lastikler 3800 km idare etti.Birkaç hafta önce Michelin Pro4 Service Course'a geçiş yaptım.Maxxis Dolomites hakkında yorumlarım;

-Telli lastik olduğu için ağır ve sertti
-3800 km boyunca yaklasık 30 kere lastik patladı(hava basıncı yeterli iken)
-Islak zeminde yeri güzel tutuyordu
-En ufak taş,cam parçasında hemen deliniyordu

@Emre Akkanat aero kadroya yüksek profil jant seti çok yakışacaktır.Ne kadardır kullanıyorsun bilmiyorum kaliteli bir jant seti performansı dahada arttıracaktır.

@ertanmrtz

Full karbon olmayan bir kadroya karbon profil jant takmak çok mantıklı gelmiyor, bir ara replika zipp 808 lere merak salmıştım hatta satın alıyordum fakat sonra vazgeçtim. :)

@Emre Akkanat
Zipplerden neden vazgeçtin replika olan jantlar ile ilgili bir sorun mu duydun

@Deniz A

Hayır sorun duymadım,söyle birsey düşündüm 70-80kmh ile iniş yaparken jant dağılırsa ne yaparım?

• Beğen
Tepkiler: Deniz A
@Emre Akkanat
Yapacak tek şey var kelime i şehadet:) onada zaman yetmez:)
Bende profilli jantlar için araştırmadayım onun için sormuştum.

• Beğen
Tepkiler: Emre Akkanat
Zaten üstünde 30 mm lik jantlar var, pek belli olmuyor ama :) Kafamda zaten bunu 2 sene kullanmak var ondan sonra maddi durum elverirse scott plasma alıcam

@Emre Akkanat Ben de patlak sorunu yaşıyorum. Nasip olur ise değiştireceğim lastikleri. Aşırı can sıkıcı olabiliyor. Akıcılık olarak iyi ama patlak konusunda başarısız lastikler.

• Beğen
Güle güle, kazasız belasız kullanın. Duvardaki bir resim kadar güzel duracak bir görüntüsü var.
Bir programda Demir Demirkan ford mustang arabası için "ben bunu pazar günler karşısına oturup izlemek, keyifle bira içmek için aldım" demişti. Bu da böyle bir şey işte. tek kelimeyle GÜZEL.
Nazar değmesin size ve bisikletinize, hayırlı günlerde inşallah

Emre baya gec oldu ama hayırlı olsun bısıkletın ve yenı lastıklerı ...

ben daha kullanadım reactoyu 2 km denedım hasta ıdım zaten kaldırdım dolaba :)

• Beğen
Bu sene bu bisikleti almak için para biriktiricem. Acaba puanlı yarışlara katılmak için uygunmudur bu bisiklet. Yarış koşulur mu bilgilendirir misin?

merhaba bende sizin gibi bu bisikletin tasarımına aşık oldum :) fakat kilosu beni biraz düşündürüyor...performans hakkında yorumunuzu alabilirsem çok sevinirim :)

3900 tl peşin 2015 reacto team lampre (yeşil kadro) buldum. alsam mı arkadaşlar yoksa 2016 modellerini beklemek iyi mi. fakat fiyat cazip görünüyor

reacto 400

Geri