@FERDİ İKİZ evet AliExpress. Gerçekten çok hoş bir masa. Normalde çok yanaşmam bu tarz ürünlere ama ayni yerden alan başka bir arkadasım daha olmustu. Ne o ne ben kirmayi başaramadık kendimizce test ettik.
@Dethagorf bu sene baya bir bisiket değiştirdim en son bunda kaldım en az maliyet en iyi performans
Triban ve bianchi hariç kullanıldığım bisikletler asagida. 20 Nisan 2016 dan itibaren bu kadar değişiklik oldu.
Sayın Tonton çocuk. Anladığım kadarıyla elinizde bol miktarda atıl malzeme var. Trispoke jantlar , Duraace setler gibi gereksiz ve lüzümsuz malzemeleri stoklayarak , evinizi daraltmanın hiç lüzümü yok.
Benim ise harika bir ardiye depom var. Hani diyorum ki sizin bu gereksiz , lüzumsuz ve atıl malzemeleri bana mı gönderseniz ne ? ( Ya tutarsa ? ) Maksat , eviniz daralmasın...
@TontonCocuk Bisikletinizle olan fotoğrafınızdan hatırladım bisikletin hayatınızı nasıl değiştirdiğini değişik kombinasyonlar denemeniz şahane bir şey, böyle projeleri bizimle paylaşın.
İyi günler manisada oturuyorum bisiklete merak saldım yol bisikleti almak istiyorum biraz araştırma yaptım carraro sportive225 nasıl veta önerileriniz nelerdir bütçe 1500 civarı